Tax.lt narys persimonas

P
Tax.lt narys nuo
2007-02-22
persimonas
forume parašė 1 žinučių

Naujausios žinutės:

2015-10-10 01:37 Darbo teisė » Dekretinės atostogos ir motinystės pašalpa » #1289682
Sveiki,

turiu toki klausimeli :) nors jau trecia karta is eiles iseinu NGA, bet si karta situacija kitokia ir supanikavau. noreciau rast kazkokiu atsakymu, kad savaitgali visa nepanikuot :)
zodziu, mano situacija tokia:
2011 metais isejau NGA, veliau VPA, stazo uzteko, ismokas gavau. kai vaikui suejo metai, suzinojau, kad laukiuos antra karta, tada irgi bedu nebuvo, viska paskaiciavo senaja tvarka. tiek su pirmu, tiek su antru vaikeliu antru metu VPA ismokas buvau perrasius vyrui. kai antrajam vaikui suejo metai, isidarbinau 0,2 etato i viena imone is namu. atlyginimas, zinoma, simbolinis. grynai, kad kiek padet draugam pildant sutartis.
dabar neplanuotai pastojus treciaji karta savo pagrindineje darbovieteje uzpildziau prasyma VPA pratesti iki vaikui sueis 3 metai, nes iki treciu mano NGA buvo like 2 menesiai, su darbdaviu nutarem, kad neapsimoka grizti.
dabar jau si treciadieni gavau is savo gydytojo NGA pazymejima, viska uzpildziau SODROS sistemoje, abejose darbovietese susitvarkiau visus reikalus. ir va dabar man iskilo klausimas - ilindau i EGAS ir ziuriu, kad paskaiciuota mano NGA ismoka yra TIK is tos antrines darbovietes, kur paskaiciuoti realiai centai.
klausimas mano toks - ar jie tiesiog nespejo visko paskaiciuot ir suvest, ar cia jau kazkokiu budu paskaiciuota, kad gausiu ismoka tik is tos antraeiles darbovietes? o is pagrindines, kurioje esu VPA, nieko? ar tiesiog pagrindine nepateike duomenu? kazkaip galai man nesusiveda, iki pirmadienio nieko ir nesuzinosiu... gal kas su panasia situacija susidurete?
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui