Tax.lt narys LoneToper

L
Tax.lt narys nuo
2007-10-09
LoneToper
forume parašė 1 žinučių

Naujausios žinutės:

2007-10-09 11:27 Programinė įranga » Nemokama apskaitos programa » #444267
Sita, as cia biski naujas ir biski tyngejau skaityt visus komentarus :) bet is esmes pradzia paskaiciau, o toliau maciau komentai, pageidavimai ir paleidimo problemos.
Tai va, turiu toki klausimeli, o galima butu suzinoti Niemand kokia kalba rasoma programa? Nes siaip panasiu planu apie nemokama apskaitele ir as turejau, zadejau naudoti Delphi ir Firebird. Su Delphi yra probleme legalume, taciau isigyjus free trial ir pasidejus pagrinda duomenu bazes ir programos suderinamumui toliau (po trail pabaigos) galima naudoti nemokama Delphi verisja Turbo Delphi, kuris smagiai atsipazysta visus modulius, taciau didziosios daugumos ju neleidzia koreguoti ar kaip nors keisti. Siaip mano esminis tikslas sukurti nedidele programele galincia atlikt minimaliausius apskaitos veiksmus, bei (cia laikau pagrindiniu tikslu) sukurti palaikyma (atskira pardavimo langa) kasos aparatams (iskaitant ir elektroninius dirbancius per COM jungti kaip fiskaliniai spausdintuvai). Kadangi pats dirbu tokioje imoneje, kuri prekiauja prekybos iranga (elektroniniai kasos aparatai, kompiuteriniai kasos aparatai, svarstykles ir t.t.) tai vat sitas klausimas mane labiausiai domina.
Esme mano sito romano :) kooperuotis ar kazkaip kitaip bandyti sukurti nemokama, bet gera produkta. Kaip i tai ziuri Niemand?
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui