Tax.lt narys IgnasM

I
Tax.lt narys nuo
2009-01-29
IgnasM
forume parašė 5 žinučių

Naujausios žinutės:

2015-08-04 20:24 Pelno mokestis » Pardavimas žemiau savikainos » #1281966
esu imones direktorius/vienintelis akcininkas/darbuotojas - uzdarineju UAB, ruosiuosi jo pardavimui. Turiu prekiu likuti ± 2500 eur. Noriu tikrai juo atsikratyt, jis visiskai yra nelikvidus.

Ar galiu tiesiog daryti pardavimo saskaita, daryti kokius -70% nuolaida ir atiduoti suinteresuotam, nesusijusiam asmeniui ?

Gal kas turi pavyzdi kokio akto, ar isakymo ar dar kokio popieriaus, kad po to VMI neprisikabintu?
2011-08-09 00:21 PVM » PVM apskaiciavimas ir grazinimas » #974889
Laba,

pribrendo reikalas pildyti FR0457 deklaracija. Na kaip pvz imu savo nesiojama kompiuteri.

Pirktas 2010 rugsejo 11d. - 3699lt su pvm(642lt)

kadangi traukiu tik dabar, vadinasi amortizacija skaiciuojama nuo 2010 spalio 1d. iki 2011 rugpjucio 1d. (atskaitinis pvm menuo pirmasis mano)
10 menesiu buvo naudotas. atskaiciavus amortizacija gaunu 2672lt

nurodysiu kad naudoju jo 30% savo veikloje.

Tai klausimas toks: kaip man itraukti i individualios pajamu-islaidu zurnala, kad galeciau susigrazinti dali pvm'o, ir koks jis turetu buti? nuo kokios sumos ji skaiciuoti?

beje, islaidas uz kompiuteri traukti i islaidas ar sanaudas? as visiskai zalias, nieko nesuprantu, o kuo toliau i miska tuo daugiau medziu.

laukiu atsakymo. galima butu skype(ndl1988), pm, arba emailu. arba rasykit cia.

is anksto dekoju!
2011-07-25 19:03 Gyventojų pajamų mokestis » Verslo liudijimai » #971308
Dekoju uz atsakyma, taciau noreciau dar suzinoti ka jus turite omeny sakydami "Sudengimus" ? Tarkim as perku prekes su PVM, o parduodu tiesiog uzsimetes 'antkaini' sioki toki, tai cia galioja tas punktas, kur nereikia registruotis PVM moketoju, jei parduodamos prekes nevirsyja 100000lt per metus?

Tarkim registruojuosi savanoriskai PVM moketoju, nes ketinu isigyti prekiu daugiau nei uz 35 000lt is ES nariu, gaunu prekes be PVM, uzsidedu antkaini+sumoku pvm. O gautas pajamas(pelna) deklaruoju ir sumoku 15% GPM, teisingai supratau?
2011-07-24 11:40 Gyventojų pajamų mokestis » Verslo liudijimai » #971004
Laba diena,

Ketinu imtis individualios veiklos. Atidaryti el.parduotuve. Tuo paciu tapti PVM moketoju.

Sakykit prasom, tarkim perkant prekes is Lietuvos Pasto (vokai pvz), juos perkant galima prasyti PVM saskaitos fakturos ir deklaruojant susigrazinti PVM'a? O isleistus pinigus itraukti i atskaitymus? Ar as jau cia nubludijau?

Mane domina kaip viskas veikia su prekiu pirkimu be PVM, parduodant jas su antkainiu ir pripliusijant pvm'a, o pelna deklaruoti ir sumoketi reikiamus mokescius, jei supratot ka turiu omenyje.

Prekes pirksiu is ES, kadangi tapsiu PVM moketoju, jas man parduos be PVM, o si pridesiu pats prie mano busimos prekes kainos.

Taip pat noreciau issiaiskinti kaip vis del to yra su , is kur man reikes iskrapstyti tuos pinigus? Juos moketi is savo kisenes ir toliau tvarkyti savo pirkimu pardavimu zurnala?

dekoju uz supratinguma ir atsakymus
2009-01-29 10:34 Bendra » Viešoji įstaiga » #611619

Talmantas rašė: Iškilo toks klausimas, kuriant internetini naujienų portalą, ar užtektų VĮ statuso, norint pardavineti reklamos plotus(galima įvardinti kaip reklamos paslaugas) ir mokėti darbuotojams atlyginimą? Kokia veiklos sritį, t.y. VĮ paskirtį reikėtų rašyti? Kaip apiforminti darbuotojus? iš anksto dėkui, už atsakymą :)


Pradedu kurti VSI, nuo pat pradziu, esu praktiskai zalias visame kame. Man ikurus VSI, susitvarkius visus popierius del ikurimo, ka reiktu daryti toliau? kokie butu zingsniai, kokias istaigas reiktu aplankyti? ka paimti? issiimti?

Kaip jau Talmantas sake, as taip pat turiu didele svetaine, kurioje yra laisvi reklamos plotai, ir uab'ai, ab'ai ir kitos imones pasirengusios moketi pinigus uz tuos reklaminius plotus, noreciau ta taip pat susizinoti..

VSI bus sportininku bendruomene, klubas, skirs lesas renginiams ir panasiai. noreciau susilaukt greitos pagalbos siais visais klausimais eleketroniniu pastu ignas@bmx.lt arba geriausias variantas butu skype: ndl1988
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui