Tax.lt narys desantas

D
Tax.lt narys nuo
2004-03-09
desantas
forume parašė 71 žinučių

Naujausios žinutės:

2011-03-15 09:13 Programinė įranga » Nemokama apskaitos programa » #926949

lori_as rašė: Labas rytas. Ar sios programos vartotojai nesusidure su FR0572(3) generavimu? 2010 metais viskas buvo ok. dabar noriu sugeneruoti 0572(3) deklaracija uz 2011 vasario men. man duoda tuscia lentele. Taip, Vasario 8 d. buvo ismoketas DU uz sausi, formoje turiu ir matyti sia suma, bet nera. Tas pats ir su pajamomis uz nuoma... Visur raso nulius. smile
Kaip pas jus, vartotojai smile


Man viska normaliai sugeneravo. O atlyginimų žiniaraštyje nurodei jog atlyginimai buvo išmokėti 02.08?
2011-03-15 09:10 Programinė įranga » Nemokama apskaitos programa » #926946

lori_as rašė:

inguuute rašė: sveiki,
pirma karta man taip nutiko:
gautą sąskaitą įvedu kurios suma 22,73, o kai ją pasirenku per avanso apyskaitą man meta vienu centu mačiau 22,72Lt. ir poto tiekėjų skolų žiniaraštyje išmeta 0,01skola,
ką daryti :(?

Ir man taip buvo. Niemand zadejo pataisyti programoje... Bet dar ne. Neaisku ka daryti smile


Man taip pačiai buvo nutikę ir aš Niemand apie tai parašiau prieš kokį pusmetį. Ir jis paėmęs sutvarkė ir klaida dingo. Nežinau kaip dabar yra, bet gal po kokio atnaujinimo pradingo tos klaidos ištaisymas. Ten buvo apvalinimo klaidelė. Skirtingai apvalindavo Avansų apyskaitoje ir skirtingai apvalindavo Skolų žiniaraštyje. Todėl ir gaudavosi skirtumas.
2011-03-15 09:07 Programinė įranga » Nemokama apskaitos programa » #926941
Sveikas Niemand. Darbuotojų modulyje pastebėjimai apvalinimo klaidelę. Suskaičiavus DU ir patikrinus garantinio fondo apskaičiavima, pamačiau jog šio skaičiaus neapvalina, t.y. pvz. jeigu priskaičiuota atlyginimo 388 Lt., tai garantinio fondo įmoka turėtu būti 0,39 Lt., bet programa skaičiuoja 0,38 Lt. Atrodo jog ji paima tik du skaičius po kablelio ir nepriklausomai koks trečias yra to skaičiaus neapvalina. Dirstelkite kas ten nebegerai.
2011-01-19 07:23 Programinė įranga » Nemokama apskaitos programa » #903889
SVEIKAS Niemand.

Pastebėjau sisteminę klaidelę. Skolų suvestinėje nurodžius laikotarpį, neatitinka duomenys su sskaitos apyvartos žiniaraščio to pačio laikotarpio duomenimis, kai yra operacijų pirmąją nurodyto laikotarpio dieną. Manau jog skolu suvestinė ir sąskaitos apyvartos žiniaraštis skirtingai supranta datos imtinumą.
2010-11-04 06:50 Programinė įranga » Nemokama apskaitos programa » #873025
Niemand, turiu prašymą rimtą. Jau iš mokesčių gavau nepasitenkinimų dėl taikomo pardavimo sąskaitose 0 PVM tarifo. Kai parduodi prekes ne ES narėms, taikai 0 PVM tarifą, ir tada reikalinga į PVM s.f. įrašyti papildomą informaciją dėl taikomo PVM įstatymo straipsnio ar direktyvos. Ar neitų į s.f. šabloną įdėti papildomą laukelį, kurį butų galima užpildyti, kai pasirenki 0 PVM tarifą, ir tame laukelyje įrašyti arba išsirinkti atitinkamą direktyvą ar PVM įstatymo straipsnį. Būtų šaunu, kad eitų bent jau įrašyti tą papildomą informaciją.
2010-11-04 06:44 Programinė įranga » Nemokama apskaitos programa » #873023

ZaraRola rašė:

ZaraRola rašė:
2.Exel eksportas pradėjo ir pas mane veikti.

Deja atidžiau paanalizavęs pastebėjau, kad excel celių formatas tampa "mistinis", lyg ir text (Numbers formatted as text or preceded by an apostrophe). Tad įvestos formulės duomenų neapdoroja (neskaičiuoja). Konvertavus celės formatą į Number ar kitus skaitinius formatus problema neišnyksta. Na nebent kiekvieną celę atskirai konvertuoti per Error Checking. Failo pavyzdys pridėtas (Excel 2007). Gal yra excel žinovų, padėsiančių išspręsti problemą?


Nzn ar čia į temą ar ne, bet kiek supratau problemą, tai gal konvertavus į ecxeli nusimuša mygtukas Automatic, kuris yra Tools/Options/Calculation kortelėje ir įsijungia mygtukas Manual. Va tada jokių formulių neskaičiuoja. Man kelis kartus taip buvę dirbant su Ecxeliu. Išeitis, pažymi visą lapą ir įjungi mygtuką Automatic. Gal čia ir tas pats? Net nzn ar taip supratau tą klaidą.
2010-11-04 06:38 Programinė įranga » Nemokama apskaitos programa » #873022

Niemand rašė: Update ištaisytas (apeitas) serverio nenoras teisingai apvalinti skaičių 8,505.

Update'as čia: http://www.apskaita5.eu/palaikymas/updates/


Jaučiu čia mano atvejis toks buvo, pabandysiu instaliuoti atnaujinimą ir pažiurėsiu ar susikalbės s.f. duomenys su avansinių duomenimis.
VALIO, mano 1 centukas užsidengė po šio atnaujinimo. Ačiū Niemand.

Pastebėjau dar vieną dalyką IT modulyje. Pvz. parduodame turtą šiandien likutine verte, bet prieš tai šiandienai dar paskaičiuojame amortizaciją. Kai įvedame pardavimo sąskaitą, tai joje neįskaito šiandien dienai paskaičiuotos amortizacijos sumos ir gaunasi jog pardavėme nuostolingai. Jeigu IT pardavimo sąskaitą registruojame rytdienai, tai viskas gaunasi nulis nulis, nei nuostolio, nei pelno. Manau ten kažkas nesusišneka tarpusavyje, kai IT amortizacijos ir IT pardavimo data ta pati.
2010-10-30 19:21 Programinė įranga » Nemokama apskaitos programa » #871830
Atsiųskit mailu išsamius tos sąskaitos eilučių skaičius.

Ok, atsiusiu.


desantas rašė: Dar vienas prašymas, ar galima būtų padaryti (kažkada buvo padaryta, bet vėliau nustojo veikti), kad nebūtų galima vienos sąskaitos priskirti į kelių darbuotojų avansines apyskaitas. Kažkada viskas buvo tvarkoje. Priskyrus sąskaitą avansinei apyskaitai, ji paprasčiausiai dingdavo iš pasirinkimo laukelio, o dabar galima kelis kartus ją priskirti keliems darbuotojams. Iš anksto dėkoju.


Negalima, nes po to seks kito vartotojo prašymas padaryti atgal. Taip jau buvo.[/quote]

Nesuprantu, kam reikalinga galimybė priskirti tą pačią s.f. kelioms avanso apyskaitoms??? Juk taip negalima. Tikslingiausia butų nebeleisti. Juk dabar gali kad ir 10 kartų tą pačią s.f. priskirti tam pačiam žmogui... Ar čia teisinga? Keletą kartų per neapsižiūrėjimą priskyriau, tai ilgokai ieškojau klaidos, kurią pastebi tik per skolų žiniaraštį kuriame pamatai minusinį įsiskolinimą...
2010-10-25 10:44 Programinė įranga » Nemokama apskaitos programa » #869192
Niemand, radau vieną netikslumą programoje. Kažkodėl nesusikalba avanso apyskaitos su sąskaitomis, kurių PVM keliais centais pakoreguotas (+1 ar -1). Pvz. priskyrus sąskaitą, kurios PVM suma pakoreguota, į avanso apyskaitą ją įkelia tuo centu mažesnę sumą. Pačioje sąskaitoje su galutine suma viskas tvarkoje, sakykime 50 Lt., o į avanso apyskaitą įkelia 49,99 Lt. ir liekame skoloje 1 ct. Neįsivaizduoju kurioje vietoje programa klysta? Gal galėtumei Niemand pažiūrėti?

Dar vienas prašymas, ar galima būtų padaryti (kažkada buvo padaryta, bet vėliau nustojo veikti), kad nebūtų galima vienos sąskaitos priskirti į kelių darbuotojų avansines apyskaitas. Kažkada viskas buvo tvarkoje. Priskyrus sąskaitą avansinei apyskaitai, ji paprasčiausiai dingdavo iš pasirinkimo laukelio, o dabar galima kelis kartus ją priskirti keliems darbuotojams.

Iš anksto dėkoju.
2010-08-24 13:15 Programinė įranga » Nemokama apskaitos programa » #843712
Sveikas Niemand.

Turiu klausimeli. Gal butu imanoma programoje padaryti tokia suvestine, kad butu galima saskaitu plane suzymeti tam tikras subsaskaitas ir nurodzius tam tikra laikotarpi, kad suvestineje butu matoma tu nurodytu subsaskaitu likuciai laikotarpio pradziai, apyvartos per laikotarpi ir likuciai laikotarpio galui.

Zinau jog galima visas subsaskaitas matyti finansines atskaitomybes saskaitu likuciuose. Tik kaip pas mane saskaitu planas didziulis, tai labai sunku rankioti ranka atsispausdinus. Tai butu patogiau nurodzius tik tam tikras subsaskaitas atsispausdinti ju visas apyvartas ir t.t. O saskaitu planas pas mane didelis, nes issiskirstes turiu pagal tam tikrus kriterijus, padalinius ir pan. Ir labai reikalinga pagal atskirus padalinius pasidaryti darbo rezultatu suvestines. Taigi, labai palengvintu darba galimybe atsispausdinti tik tam tikras subsaskaitas.
2010-06-28 11:06 Programinė įranga » Nemokama apskaitos programa » #823360
Sveikas Mariau. Norejau paklausti ar neimanoma israsomose saskaitose fakturose prideti dar viena papildoma laukeli prie PVM tarifo? Reikalas tas, kad jeigu vyksta pardavimas uz Europos Sajungos ribu ir forminamas eksportas, tai taikomas nulinis PVM tarifas ir prie to tarifo reikalinga nurodyti direktyva arba PVM istatymo straipsni, pagal kuri taikomas 0 PVM tarifas. (Pvz., man reikalinga prirasyti PVM istatymo 41 str. 1 d.) Ar galima butu kazka padaryti?
2010-06-14 14:21 Programinė įranga » Nemokama apskaitos programa » #818432

Niemand rašė:

desantas rašė: Laba diena.

Ar pas ka nors yra motina isleista i vaiko prieziuros atostogas? Kaip jus ivedate i darbo uzmokescio ziniarasti ta motina, nes man neleidzia programa ivesti kad zmogus dirbo 0 val.? Gal kas nors susidure su sita problemele? Idomu kaip sutvarkyti sita reikala :)


Tokiai darbuotojai reikia tiesiog netraukti į DU žiniaraštį.


Bet tada jo nebeitraukia i SAM deklaracija...
2010-06-14 11:48 Programinė įranga » Nemokama apskaitos programa » #818325
Laba diena.

Ar pas ka nors yra motina isleista i vaiko prieziuros atostogas? Kaip jus ivedate i darbo uzmokescio ziniarasti ta motina, nes man neleidzia programa ivesti kad zmogus dirbo 0 val.? Gal kas nors susidure su sita problemele? Idomu kaip sutvarkyti sita reikala :)
2010-01-13 14:59 Programinė įranga » Nemokama apskaitos programa » #742817
Nzn ar pas mane viena ar pas visus, bet man neleidzia uzregistruoti naujos darbo sutarties. Suvedu visus duomenis, o vistiek meta Klaida, kad neuzpildyti privalomi darbo sutarties duomenys. Ar galite kas nors pas save pasiziureti ar leidzia uzregistruoti ta nauja darbo sutarti.
2009-11-20 08:45 Programinė įranga » Nemokama apskaitos programa » #722833

Niemand rašė: Tautos prašymu update atšaukiama:
- KIO serijos laukelis KIO spausdinamoje formoje (norintieji ir toliau galės naudotis serijomis, bet serija bus dalis numerio, o ne atskiras laukelis);
- apribojimas ateities datoms (išskyrus likučių perkėlimo operaciją), programa tokiais atvejais perklaus, ar kavos tirščiai buvo švieži. smile

Update'as čia:
http://cid-061b6c20c4d4f14d.skydrive.live.com/self.aspx/Vie%c5%a1asis/Apskaita^_1.1^_beta^_update.exe


Tinka ir taip. Dekui.
2009-11-09 08:24 Programinė įranga » Nemokama apskaitos programa » #718760

aivaro rašė:

desantas rašė: As pavyzdziui avanso apyskaita darau menesio paskutinei dienai. O dabar jau nebeleidzia. Taigi, padarau siai dienai, po to atsiradus daugiau dokumentu, juos ivedu ir REIKIA pataisyti avanso apyskaitos data. Ir taip TAISAU iki pat menesio pabaigos. Jau butu patogiau jeigu duotu tik ispejima del tos ateities datos.


Dabartinėje programos versijoje (kur neleidžiama ateities data), patarčiau tiesiog pakeisti kompiuterio datą, kai įvedate avanso apyskaitą, t.y. kompiuterio datą padaryti ateities, o veliau kompiuterio datą vėl padaryti dabarties.
Kompiuterio data keičiama labai paprastai: ant laikrodžio spaudžiate pelę, pasirenkate keisti ir pakeičiate.


As sitaip ir darau, tik po to kai ivedi nauja dokumenta i AA, tai ismeta klaida (kad su data kazkas negerai), bet i ja nekreipi demesio ir viskas gerai :)
2009-11-04 17:41 Programinė įranga » Nemokama apskaitos programa » #717550

Niemand rašė: Iš pradžių visi urmu reikalauja uždrausti, paskui vėl urmu reikalauja leisti...
Tai kur tiesa? smile


:) :D Tiesos niekada nebus, nes yra skirtingos zmoniu nuomones :) :D Beje, Niemand, paziurek, kazkas su avanso apyskaitomis darosi. Pati avanso apyskaita lyg ir gera, bet kai uzdedi paieska uz kazkoki laikotarpi visu avanso apyskaitu, tai ismeta ju sarasa ir tuose sarasuose AA suma yra 2, 11, net 22 kartus didesne negu tikroji. Bandziau surasti rysy del ko ta suma issididinus, bet taip ir nesuradau. Kiekviena AA apyskaitos suma skirtingai kartu padidyta :) Dirstelk, ten tikrai kazkas ne taip. Dekui.
2009-11-02 06:03 Programinė įranga » Nemokama apskaitos programa » #716249

Byla rašė: Pala, o iš kur tu žinai kokius dokumentus turėsi pirmadienį ? Čia programa buhalteriams. Niemand ekstrasensams gal ateityje sukurs ką nors. smile


As pavyzdziui avanso apyskaita darau menesio paskutinei dienai. O dabar jau nebeleidzia. Taigi, padarau siai dienai, po to atsiradus daugiau dokumentu, juos ivedu ir REIKIA pataisyti avanso apyskaitos data. Ir taip TAISAU iki pat menesio pabaigos. Jau butu patogiau jeigu duotu tik ispejima del tos ateities datos.
2009-10-29 16:10 Programinė įranga » Nemokama apskaitos programa » #715626

Niemand rašė: Update ištaisyta/pridėta:

4. Pridėta serijų galimybė KIO.

Update'as čia:
http://cid-061b6c20c4d4f14d.skydrive.live.com/self.aspx/Vie%c5%a1asis/Apskaita^_1.1^_beta^_update.exe


Dekui Niemand, zinau jog mano prasymu tai padarei. Skoloj lieku :) ;)
2009-10-23 12:37 Programinė įranga » Nemokama apskaitos programa » #713300

Niemand rašė: Update ištaisyta/pridėta:
1. Klaida eksportuojant SF registrą į ffdata formatą. Viename laukelyje 0 rodė VMI netinkamu formatu.
2. Formoje Bendras\Nustatymai pridėtas naujas laukelis maksimaliam užklausos laikui. Aktualus didelį info kiekį tvarkantiems, kada serveris per standartinį 30 sek. laiką nespėja ištraukti duomenų. Dabar galite pasididinti šį laiką.
3. Darbo užmokesčio žiniaraštyje formuojant susietą BŽ įrašą jo pavadinime nurodys už kokį mėnesį žiniaraštis.
4. Nežymiai pataisyta sąskaitos apyvartos žiniaraščio spausdinamos formos estetika ir pridėtas sąskaitos pavadinimas (buvo tik numeris).

Update'as čia:
http://cid-061b6c20c4d4f14d.skydrive.live.com/self.aspx/Vie%c5%a1asis/Apskaita^_1.1^_beta^_update.exe


Niemand,o del tu KIO numeravimu kaip? Del tos serijos ivedimo. Nes stovi mano EUR kasos KIO nesuvesti :) :D
2009-09-16 22:23 Programinė įranga » Nemokama apskaitos programa » #699544

Byla rašė: Ačiū Niemand. Viską susiinstaliavau. Deja, visą darbą teks pasidaryti iš naujo. Duomenų bazės niekas man neiššaugojo. Išmetė absoliučiai viską. smile


Tai kas kad duombazes nebeliko? :) Nesvarbu, svarbiausia jog buvai pasidariusi duomenu atsargine kopija. JUK BUVAI PASIDARIUSI? Ir per nauja suinstaliavus MySql kuo paprasciausia su programa atsistatyti viska galima is tos atsargines kopijos failiuko.
2009-08-27 13:59 Programinė įranga » Nemokama apskaitos programa » #691268

nedrasioji rašė: Labai atsiprašau už sutrukdymą smile
Aš irgi noriu išbandyti Jūsų progrąmą. Nuo ko pradėti? - eiti į 1-ą šios temos puslapį ir parsisiūsti viską kas ten nurodyta? Aš truputį paskaitinėjau ir sunerimau iš kur parsisiųsti naujausią versiją...


Po programos instaliavimo reikalinga parsisiusti tik pati paskutini atnaujinima ir ir ji instaliuoti. Jis yra kazkur tai 116 puslapy, nepamenu bet kazkur tai ten :)
2009-08-21 09:51 Programinė įranga » Nemokama apskaitos programa » #689113

Byla rašė: Būtinybės nėra. Bet gerai kai gali atskirai išsišaukti Joną pirkėją ir Joną tiekėją. Bet gali būti žyma tam pačiam JONUI kad jis yra ir pirkėjas ir tiekėjas. Nes jei sudėsite į vieną stulpelį sąskaitas iš Jono ir sąskaitas Jonui , bus negerai.


To manau nebus, nes kai registra ziuri, tai nurodai arba pirkejas (2411) arba tiekejas (443), taigi jos kaip ir issiskirs. As net nesuprantu kodel nuo pat pradziu buvo tas skirstymas? Jis nepatogus tuo atveju, kai ziuri ataskaitas ivairiu kampu. Kartais buna taip, kad per klaida priskiri ne tiekeja, o pirkeja (cia tada kai irasas daromas per BŽ) ir tada pasimeta irasas tarp duomenu. Man jau kelis kartus taip buvo. Taigi, teko ieskoti. Dabar zinau jog susiderinant likucius verta paziureti ne tik kas tiekejuose, bet ir pirkejuose pas ta pati Jona yra :) Jei nebutu to skirstymo, tai tokiu klaidu neatsitiktu, kadangi korespondencijas jau tikrai gerai susivedi. Na, manau dagelis sutiks su to skirstymo panaikinimu. :)
2009-08-18 19:36 Programinė įranga » Nemokama apskaitos programa » #687807

daisetm rašė: [quote:3fa4c578a0]Jei yra besinaudojančių šia programa tai noriu paklausti ką daryti kai kuras pirktas tik su kasos kvituku? Dabar jau sudaryta sutartis, tai bus sąskaitos, o už praėjusį mėnesį turiu 6 čekiukus. Tai matau tik vieną variantą - vesti per gaunamas sąskaitas - faktūras, bet registre po to jos man tik maišysis. O gal kaip nors per BŽ operacijas galima įvesti. gal kas susidūrėte ar šiaip išmanote šį dalyką. Ačiū. Padėkite.


paprastai registruoji cekius per gautas saskaitas fakturas. tik pvm atskaitos atzvilgiu ziurek ar cekyje nurodyti imones rekvizitai[/quote]

Visus cekius vedu per avanso apyskaita. Ten labai graziai ir PVM issiskiria ir cekis nepapuola i Saskaitu registra.
2009-07-28 11:14 Programinė įranga » Nemokama apskaitos programa » #680498

Niemand rašė: Update nieko neištaisyta ir nepridėta. Tiesiog "paviešinama" SF šablonas, kuris bus programos folderyje pavadinimu "R_SF.rdlc". Čia norintiems pasidaryti savo nuosavas faktūrų formas.

Update'as čia:
http://cid-061b6c20c4d4f14d.skydrive.live.com/self.aspx/Vie%c5%a1asis/Apskaita%7C_1.1%7C_beta%7C_update.exe


O su kokia programa ji atsidaryti, kaip koreguoti pagal save? :)
2009-07-15 09:27 Programinė įranga » Nemokama apskaitos programa » #675243
Ar ne paprasciau butu diskutuoti skypeje? :) :D
2009-06-22 11:22 Programinė įranga » Nemokama apskaitos programa » #667273

Byla rašė: Atsiprašau. Klausimai ne esminiai. Įsijaučiau klausinėti.


Prisijunk prie Skype forumo ir tikrai tau bus paprasciau klausineti :)
2009-06-22 11:21 Programinė įranga » Nemokama apskaitos programa » #667271
Visus norincius pasidalinti ziniomis ar padiskutuoti Apskaitos programeles klausimais, prasome jungtis i foruma skypeje:

www.skype.com/intl/en/share/publicchats/join...+programos+forumas&blob=HYQ2TL0F6lOXGhB2PRbADLXCCPofat51_1LmI1u9qV3Wsn1ngC3O5xXLsB-XNMofjmy3FA

Manau skypeje efektingiausia issiaiskinti visus niuansus ir rupimus klausimus bei patarti pradedantiems naudotis programele. Taip subursime Apskaitos programos vartotoju rata ir pasidalinsime patirtimi, tuo paciu sumazindami programos kurejo Niemands darbo kruvi su ivairiais klausimais i kuriuos nelabai turi laiko atsakineti. :)
2009-06-11 09:56 Programinė įranga » Nemokama apskaitos programa » #663243
Dekui Niemand uz atnaujinimus smile
2009-05-14 10:11 Programinė įranga » Nemokama apskaitos programa » #653254

VaidaN rašė: Prasau pagelbeti kas gali. Labai skubu.
Ivedžiau SF i apskaitą, ir paskui norėjau ją ištrinti. Man išmetė klaidą : " Nerasti turto duomenys ". Aš čia vedžiau ilgalaikį turtą. Ką man dabar daryti?


Turi atgaline tvarka istrinti visus veiksmus susijusius su tuo IT (nusidevejimas, perkainavimas ir pan.) Vienu zodziu, kad nebutu nieko atlikta su tuo turtu ir tik tada leis programa istrinti ta saskaita.
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui