Tax.lt narys deimedc

D
Tax.lt narys nuo
2010-05-24
deimedc
forume parašė 5 žinučių

Naujausios žinutės:

2010-05-25 14:55 Įvairūs » Įmonė internetiniai veiklai. » #810218
Sveikas,

Nezinau kaip ten Lietuvoje, bet Anglijoje as prisiregstravau savo banko saskaita prie Google adsence saskaitos ir pajamos man pervedamos tiesiai i banko saskaita. Pasidairyk tarp savo adsence ir kazkur manau rasi atsakyma.

Del tu pajamu legalizavimo, velgi Anglijoje tau reiketu tapti "self employed" tipo kaip Lietuvoje dirbant pagal verslo liudijima. Ten simta kartu lengviau ir greiciau padarysi nei Lt., galima viska internetu ir pastu atlikti. Dugiau info rasi cia:

http://www.hmrc.gov.uk/selfemployed/iwtregister-as-self-employed.htm
2010-05-25 14:18 Įvairūs » Verslo Liudijimas ir kokias galimybes tai teikia » #810191
Laukiu ir daugiau pasiulymu.
2010-05-25 14:16 Įvairūs » Verslo Liudijimas ir kokias galimybes tai teikia » #810190
Labas Girele,

Aciu uz pasiulyma, tavo nuomone man dave papildomu minciu. Nezinau, kaip del paskolos, bet manau galima butu kazka ismastyti del nuomos. PVZ.: isnuomoti savo iranga ir imti % pajamu, kurias si iranga pades jam surinkti.
Jau radau ir perskaiciau labai nebloga el. knyga, gal daugiau orientuota i nekilnojamo turto nuoma, bet apie irangos nuoma taiopgi uzsimenama. Jei paciai bus ydomu, stai adresas:
www.ecovis.lt/Files/File/R.Tatol.%20Reikalav...(2).%20ViP%202007%20Nr.%209.pdf

Aciu dar karta.
2010-05-25 12:46 Įvairūs » Verslo Liudijimas ir kokias galimybes tai teikia » #810064
Individas: Neketinu barstyti zariju, tiesiog suteikiu galimybe kazkam uzsidirbti, o"dokumentas" istraukiamas butu, kuomet partneris noretu apgauti mane. O del mokesciu, tai as pats juos jam apmoku. Produktas - betono gaminiai.

Holdingas: Taip tu viska supratai teisingai, prtneris butu fizinis asmuo, o problemu gali buti ivairiu, bet kogero pati dazniausia ir butu babkes.
Cia ir yra mano klausimas, kaip man apsisaugoti, nes mano supratimu viskas bus surasyta jo vardu, todel panorejes jis drasiai gali sakyti, kad cia viskas jo ir jis turi pilnas teises i iranga ir pajamas, nu ar kazka panasaus. Tuomet man reikes kreiptis i "A" komanda, kad ji nuvaziave sulamdytu, bet tai tik dar pablogins situacija.
Vienas dalykas ko as noriu, tureti versliuka ir aisku gauti is to pajamas, as esu teisingas asmuo ir neketinu nieko apaplesti, bet turiu buti isitikines, kad visos mano pastangos ir investicijos nenueis veltui.
2010-05-24 13:49 Įvairūs » Verslo Liudijimas ir kokias galimybes tai teikia » #809669
Sveiki,

Leiskite man trumpai papasakoti savo situscija ir iskilusia dilema.
Taigi, noriu uzsiimti kazkokios produkcijos gamyba, beveik viskas supirkta ir isbandyta, dabar beliko ispresti teisines problemas.
Nenoriu kurti UAB, bet paprasciausiai dirbti pagal verslo liudijima. Ir zinau, kad taip galima, taciau problema tame, kad as pats neketinu dirbti.
As noriu, kad visa darba atliktu mano verslo partneris, tas reiskia, as viska suorganizuoju o pacia gamyba ir jos platinimu uzsiims jis, todel jam paciam reikes issipirkti verslo liudijima.
Bet as noriu apsaugoti savo interesus ir investicijas. Tam, kad kilus problemoms su partneriu nelikciau "ant ledo".
Ar galima kokiu tai budu ir mano varda kazkur irasyti, arba paprasciausiai surasyti kazkoki dokumenta, kuriame as ir mano verslo partneris kartu paliekam savo parasus.
Tikiuosi supratot ka turiu omenyje, deja as pats neturiu patirties sioje sritje, todel buciau dekingas uz jusu pasiulymus.
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui