Tax.lt narys Gedas02

G
Tax.lt narys nuo
2010-10-08
Gedas02
forume parašė 2 žinučių

Naujausios žinutės:

2010-10-08 11:45 Programinė įranga » Kas gali padėti pasirinkti apskaitos programą? » #861928
Dėkui Colop'ui ne tik už atsiųstas temas (visas perskaičiau), be ir už rekomendaciją pasiskaityti taisykles. Pasiskaičiau ir suprantu, kad jau galim kalbėtis:). Išskyrus naują temą (už tai labai atsiprašau) man atrodo nieko tokio nepadariau, kad sukelčiai tokį vyresniojo partnerio:) pyktį. Taigi vertėtų pačiam karts nuo larto pasiskaityti taisykles. Ypač pradžią.
Pagrindinės Tax.lt forumo taisyklės yra paprastos: būkite mandagūs, kultūringi, neįžeidinėkite vienas kito, nepažeidinėkite įstatymų, nereklamuokite savo parduodamų produktų. Mes specialiai neredaguojame ar netriname parašytų žinučių, tačiau pasiliekame teisę tai daryti be atskiro perspėjimo. Žinutės, neatitinkančios forumo tematikos ar prieštaraujančios šioms taisyklėms bus trinamos iš karto.
Taigi diskutuojant toliau, tikrai nesu "pirmasis žmogus Lietuvoje, kalbantis apie apskaitos programą" ir manau nepaskutinis. Ir aplamai manau, kad tai nuolatinė tema, nes nuomonių yra įvairių, o ir programos atnaujinamos pastoviai. Lauksiu nuomonių. Ačiū.
2010-10-08 10:15 Programinė įranga » Kas gali padėti pasirinkti apskaitos programą? » #861852
Uzsienio kapitalo imone kuria atskira ukini subjekta. Tai prekybine kompanija, kuri vykdys didmenine ir is dalie mazmenine prekyba. Kas gali patarti kokia programa rinktis? Kalbant apie "Skaita" ir "Rivile" kai kurie pataria Rivile.

Dekui. smile
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui