Tax.lt narys vilhelmina

V
Tax.lt narys nuo
2004-05-11
vilhelmina
forume parašė 1 žinučių

Naujausios žinutės:

2010-10-19 14:31 Apskaita & Auditas » Maža prekybinė-statybinė įmonė ieško buhalterio (Vilnius) » #866453

Vistiek rašė: Sveiki,
ieškome buhalterio. Pradžioje reikėtų dirbti kartu su dabartiniu buhalteriu, o po kelių mėnesių perimti visos buhalterijos tvarkymą.

Įmonėje dirba 8 žmonės, per metus būna apie 150 pardavimo SF, apie 700 pirkimo SF. Su užsieniu neprekiaujame. Apie 200 banko pavedimų. Apskaita tvarkoma programoje Centas (keisti programos nežadame), visos prekių rūšys į programą jau įvestos. Didžioji veiklos dalis - statybinių medžiagų pardavimas, yra šiek tiek transporto ir statybos darbų.

Taip pat reikėtų sudaryti ir teikti standartines deklaracijas (SAM, GPM, Tarša, Av. pelno mok.). Kas mėnesį prekybos įmonių ataskaitą statistikos departamentui (užima 20 min.).

Po kurio laiko reikėtų perimti ir kitas buhalterijos sritis: IT nusidėvėjimo ir amortizacijos įvedimas, Balanso sudarymas, Inventorizacijos aprašų rengimas, Degalų pajamavimas ir nurašymas ir kt.

Ypatybė: 2 - 3 kartus per savaitę reikėtų vadovui pateikti ataskaitas kiek mes skolingi pagrindiniams tiekėjams, kiek mums skolingi didžiausi pirkėjai.

Vilniaus miestas. Darbas – pradžioje įmonės biure prie Santariškių, vėliau (perėmus visą buhalteriją) galima pas buhalterį namuose.

Jeigu sudomino arba turite klausimų - prašome rašyti žinutę.
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui