Tax.lt narys SmartLearner

S
Tax.lt narys nuo
2014-06-17
SmartLearner
forume parašė 6 žinučių

Naujausios žinutės:

2014-07-29 13:42 Programinė įranga » Nemokama apskaitos programa » #1234296

meskyyte rašė:
Sveiki,

planuoju pradet naudot sia programa, su vyru kuriam mazaja bendrija. noriu pasiklaust esamu sios programos vartotoju - ar yra kazkoks programos naudojimo vadovas ?

Taip, yra. Pačioje programoje įdiegta PAGALBA.
Bei šios forumo temos pirmoje žinutėje parašyta nuoroda:
"Programos žinyną galite parsisiųsti čia:
http://cid-debf1c7c4bc2b88c.skydrive.live.com/self.aspx/Vie%c5%a1asis/Programos%20zinynas.pdf"
2014-07-29 13:24 Programinė įranga » Nemokama apskaitos programa » #1234291

Tabeliss rašė:
paspauskite prie kainos esantį paveiksliuką (skaičiuotuvą) ir nurašysite

Ačiū, pavyko! Viskas, pasirodo, labai paprasta. Per tą laiką, kol laukiau atsako, susiradau ir kaip panaikinti besidubliuojančius įrašus. Taigi - dėkui, judu pirmyn. smile
2014-07-29 12:10 Programinė įranga » Nemokama apskaitos programa » #1234273
Sveiki,
Nepavyksta nurašyti trumpalaikio turto. Turto kataloge su užpajamuotu turtu bandau atlikti nurašymo operaciją - nurodau datą, kiekį, operacijos pagrindą, operacijos rūšį (nurašyti), korespondentinę sąskaitą. Meta klaidą: "Neįvestas kiekis arba kaina", nors kiekis yra įvestas, o kainos įvesti neleidžia pati programa (užpilkinta).
Bandžiau keisti nurašymo datas (gal neleidžia nurašyti tą patį mėnesį, kai prekė įsigyta?) - meta tą pačią klaidą. Turto kataloge jokių kitų prekių neįvardinta - tik ši viena, kuri nenusirašo. Tačiau SF kataloge įvestos kitų prekių sąskaitos faktūros ir buvo nurodyta 2016 korespondentinė sąskaita (analogiška nurašomai prekei), tai galvojau gal tai trukdo, neva pažeistas chronologinis principas, nuėmiau tai - vis vien meta tą pačią klaidą. Įvedžiau prekę per BŽ ir padariau įsigijimą Turto modulyje - tą pačią prekę užpajamavo antrąkart, bet ir vėl neleido nurašyti - meta tą pačią klaidą. Dabar negaliu ne tik nurašyti, bet ir ištrinti pasikartojančio įrašo, nes 'registruotos operacijos' abiems atvejais.
Ką darau neteisingai? Kaip ištrinti besidubliuojantį įrašą?
2014-06-17 15:46 Programinė įranga » Nemokama apskaitos programa » #1228634

Byla rašė:
Renkatės tipinį ir išsikoreguojate pagal save. Įsivedate papildomas sąskaitas. smile Pasiskaitykite Pagalboje. Yra aprašyta ir paaiškinta kaip įsikelti savo sąskaitų planą.

Ačiū! smile Pavyko, dabar toliau žiūrėsiu kaip seksis...
Pagalbą / pdf formatu Programos žinyną skaičiau, ten nepaakcentuota, kad pasirinkus tipinį SP, galima jį koreguoti, įvedant papildomas sąskaitas ar taisant jau esamas įrašytas. Ten parašyta, arba tipinis, arba savas planas rankiniu būdu = mano supratimu - viską įsivesti nuo nulio. smile
Taigi, ačiū, papildyti, pakoreguoti - tai ko ir norėjau.
2014-06-17 15:03 Programinė įranga » Nemokama apskaitos programa » #1228624

Byla rašė:
O kas yra "SP" ? smile

SP = Sąskaitų planas.
2014-06-17 14:35 Programinė įranga » Nemokama apskaitos programa » #1228615
Sveiki,
Programą sėkmingai įsidiegiau, tačiau ties beveik pirmu žingsniu - SP įvedimas - sustojau. Pasirinkimas tik tipinis SP arba rankinis viso SP įvedimas? Turiu tik kelis papildymus SP'e sąnaudose. Ar yra galimybė papildyti tipinį SP keliais įrašais, numeracijos keitimu, etc.? Gal yra galimybė įkelti savo bylą vietoj tipinio SP? Kur ir kaip reiktų įkelti, kokiu formatu? Negi dauguma įsivedinėjote rankiniu būdu? O gal naudojate tik tipinį SP? Norėtųsi išbandyti programą giliau, o tam reikia sprendimo dėl SP.
Gal galėtumėte padėti?
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui