Tax.lt narys NatalijaK

N
Tax.lt narys nuo
2014-06-17
NatalijaK
forume parašė 3 žinučių

Naujausios žinutės:

2014-06-17 20:56 Bendra » Kaip įrodyt, kad esu daikto savininkas ???? » #1228674
kadangi pagal Imei savininkas yra estu kompanija, tai pardavejui juridiskai tas telefonas nepriklauso , todel nieko neduotu ta pirkimo/pardavimo sutartis ? o jei jis kazkaip irodytu , kad isigijo ta telefona is estu kompanijos, tada turetu pagrinda pirkimo sutartis su juo?
2014-06-17 19:16 Bendra » Kaip įrodyt, kad esu daikto savininkas ???? » #1228656
Gal ir vogtas, niekas man to nepasakys, bet ar galiu su pirkėju pasirašyt pirkimo sutartį ? ir ar toks dokumentas turės juridinią galią ?
2014-06-17 18:03 Bendra » Kaip įrodyt, kad esu daikto savininkas ???? » #1228648
Sveiki, gal kas galėsite padėt ? susidūriau su tokia problema. Įsigijau per skelbimą iš fizinio asmens brangų telefoną. Telefono įsigijimo dokumentuose nurodyta Estijos įmonė..tai yra pagal dokumentus telefonas priklauso kažkokiam Estijos UAB/ui, kokiu būdu tas žmogus gavo tą telefoną -nežinau. Aišku, jokios sąskaitos faktūros jis man neišrašė priimant pinigus už telefoną, nes to net neprašiau, ir jis tuo metu nebuvo PVM mokėtojas. Kai sudužus telefonui kreipiausi į draudimo kompaniją ( esu apdraudus namų kilnojamą turtą )- jie nepatenkino mano prašymo, nes pagal telefono įsigijimo dokumentus savininkas yra Estijos UAB, o ne aš. Sąskaitą faktūrą jau per vėlu išrašyt, nes praėjo pusę metu. Tas žmogus jau turi dabar įmonę Lietuvoje, ir toliau verčiasi prekyba telefonais.. ar galimą sudaryt kokią pirkimo /pardavimo sutartį ? bet be sąskaitos faktūros..ar juridiškai ta pirkimo/pardavimo sutartis turės galios ? ir ar galėsiu ją pateikt draudimo kompanijai , kaip telefono įsigijimą patvirtinantį dokumentą ?
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui