Tax.lt narys Lachese

L
Tax.lt narys nuo
2014-10-01
Lachese
forume parašė 2 žinučių

Naujausios žinutės:

2014-10-27 23:44 Įvairūs » Maisto tvarkymo procesas » #1246260
Sveiki, atidarinėjame kavinukę, šitą temą perskaičiau kelis kartus nuo pradžių, pasidarau konspektus, tai norėjau padėkoti už visus atsakymus, kuriuos jau radau.

Buvau ir higienoje konsultuotis, bet ten vis pas kitą papuoli konsultantą ir jie truputį savaip aiškina. Tai dar čia paklausiu kelių dalykų, ko neradau.

Įrenginėjame darbuotojų WC, liepė kriauklę ir wc daryti atskirose patalpėlėse - gerai, padarėm, klausimas, kur laikyti wc valymo reikmenis:
ar wc, ar kriauklės patalpoje,
kriauklės patalpoje planuojam stelažą susidėti tualetiniam popieriui, valymo priemonėms valyti san.mazgam. - ar gerai?
ir ten pat, kaip supratau, negali būti kitų (tarkime, lankytojų salės) valymo reikmenų, - ar taip?
ar wc valymo drabužis gali kabėti atvirai ant stelažo krašto?
ar wc valymo šluota ir kibiras gali būti patalpėlėje, kur pats wc?


kita patalpėlė tarnaus kelioms skirtingoms funkcijoms, lyg ir leidžia higiena taip :
skirta persirengti, laikyti salės ir baro valymo inventorių ir stelažiuką +šaldytuvą mini sandėliavimui bei darbo stalas

- ar tikrai neprisikabins? kad viskas vienoje erdvėje, nes konsultuojantis taip ir neduoda aiškaus atsakymo dėl plano, jau kelis kartus ėjom ir vis nieko konkretaus.
- valymo inventoriaus spintoje padarėm keturias sekcijas, kad būtų galima pasikabinti baro/salės valymo chalatą,baro šluotą, salės šluotas ir cheminių medžiagų sekcija su lentynėlėmis. Po šluotomis kibirai pagal paskirtį, viskas atsidaro dvivėrėm durim. Šalia padėsim elektrinį šildytuvą medžiaginėms šluotų dalims džiovinti. Ar čia viskas gerai su ta spinta, jūsų nuomone?


AČIŪ iš anksto!

2014-10-01 22:00 Bendra » Pakuotės mokestis » #1243430
Sveiki, turiu klausimą: mūsų kavinėje paprašė sumokėti daugiau už kavą, nes norėjome gerti iš keraminio (nevienkartinio) puodelio, jie motyvavo kažkokiu mokesčiu, kad už popierinį/vienkartinį reikia mokėti mažiau nei už normalius daugkartinius puodelius. Šiuo metu pradedame atidarinėti savo kavinę ir niekur nerandu, koks gi tas mokestis už NEVIENKARTINIUS puodelius.

Labai dėkinga už atsakymą!
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui