Tax.lt narys Acceptas

A
Tax.lt narys nuo
2014-10-23
Acceptas
forume parašė 1 žinučių

Naujausios žinutės:

2014-10-23 12:31 Apskaita & Auditas » Buhalterines paslaugas teikianti įmonė » #1245865
Sveiki, nenoriu kurti naujos temos todel rasau cia.
Atsidareme imone ir ieskojome buhalterines imones kuri tai darytu, kadangi buvo viena pazystama kuri tuom uzsiima ( turi savo imone )ir sutiko mums pagelbeti.
Paklausus kokiu duomenu reikia, buvo pasakyta, kad uzsisakyti is VMI prisijungima ir uzsisakyti prisijungima prie sodros sistemos, kuriuos turiu perduoti jai, kad galetu prisijungti prie siu sistemu ir deklaruoti duomenis. Kadangi niekuomet su tuo nebuvome susidure, pradejome uzsakineti jos prasomus prisijungimus, vmi paklausti kam mums to reikia, paaiskinome, kad prase musu buhalterine apskaita tvarkantiimone, mums paminejo, kad galime suteikti jai prieeiga prie musu imones ir nereikes siu duomenu ir, kad jei mes duosime siuos prisijungimus ji prisijungs ir pasirasys ir issius deklaracijas ne kaip savo vardu o kaip musu imones vardu ir atsakomybe tenka mums.
Po sio pokalbio vmi paskambinome buhalteriai ir pasakeme, kad norime suteikti jai prieeiga, kad ji prisijungusi savo vardu matytu ir musu imone. Ji atsisake ta padaryti, kadangi to nedaro ir visi jos klientai atnesa prisijungimo duomenis ir juos naudoja.

Tai kaip Jus darote, ar tai yra normalu, kad issiuncia deklaracijas ne savo vardu ?
Aciu uz issakytas mintis
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui