Tax.lt narys suvaldykit

S
Tax.lt narys nuo
2015-01-13
suvaldykit
forume parašė 2 žinučių

Naujausios žinutės:

2016-09-22 16:32 Programinė įranga » Nemokama apskaitos programa » #1331363
Sveiki,

Turim naują kompiuteri su Windows 10. Suiantaliavom mysql pagal jusu instrukcijas. Tada suinstaliavome apskaita 5. Tada sekame jusu instrukcija toliau bet pirmakarta paleidus programa jokio naujo vartotojo pasileidzia ir tiek. Nera nei kur suvesti root nei nieko neliesti kaip jus sakote siame punkte:

Pirmą kartą pasileidę programą, pažymėkite varnelę "Naujas vartotojas" ir kairėje lentelės pusėje įveskite vartotojo vardą "root" bei slaptažodį, kurį sugalvojote instaliuodami serverį. Dešinėje lentelės pusėje esančių nustatymų ("localhost" ir "3306" berods) NELIESKITE.

Tai kaip cia taip?

2015-04-29 19:30 Programinė įranga » Nemokama apskaitos programa » #1271102
Laba diena,

Labai patinka jusu programa, su IT specialisto pagalba bandeme perkelti duomenis, nepavyko, eksportuojant duomenis is mysql i litesql ismete klaida ir nuleidom rankas. Tebunie nusprendem pasileisti naujaja versija apskaita5, pasileidom susikurem imone su EUR valiuta, valio.

Toliau bandome persikelti likucius is senosios versijos, bet likuciu perkelimo faile raudonai parasyta kad turime pries perkeliant likucius perkelti ar suskurti saskaitu plana, valio, bet kaip ji perkelti niekur neuzsimenama, nei forume nei programos puslpyje. Tai likucius susivesti rankomis nebutu problemu bet va saskaitu plana naudojam nestandaertini, ar galetumete pagelbeti ir pasakyti kaip ji persikelti ar reiks rankomis vesti?

Atlikom namu darbus turim nauja versija su eur valiuta kas toliau norint perkelti saskaitu plana?

Aciu jums uz pagalba.

Lauksime ziniu
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui