Tax.lt narys parmazonas

P
Tax.lt narys nuo
2015-05-01
parmazonas
forume parašė 1 žinučių

Naujausios žinutės:

2015-05-01 14:55 Gyventojų pajamų mokestis » Individuali veikla pagal pažymą » #1271390
Nepamatęs šitos temos sukūriau savo naują, tai įdedu ir čia savo klausimą. Atleiskit, jei pažeidžiu kokias nors taisykles :)

Sveiki,
esu naujas dalyvis, todėl tikiuosi būti maloniai sutiktas :)
Taigi, užsiimu individualia veikla - renginių organizavimu. Šiuo metu fiziškai nebegaliu patenkinti paklausos, o klientai plūste plūsta. Atėjusį klientą atstumti nemalonu, todėl pradėjau galvoti apie visokius plėtros modelius.

Trumpai tariant reikia papildomų rankų, tačiau vis dar abejoju, ar darbo santykių sukūrimas būtų tinkamas kelias.
Nes, pirma, negaliu garantuoti darbo kiekio (užsakymų) ir dėl to nenoriu įsipareigoti kas mėnesį mokėti žmogui už nieką (darbas gana sezoniškas), antra, noriu minimizuoti mokestinę naštą ir popierizmą.

Esu sukūręs gerą prekinį ženklą, sukaupęs daug žinių ir kontaktų ir noriu tai išnaudoti pats nedalyvaudamas visame organizavimo procese.

Taigi, vystau tokią mintį - perleisti klientą kitam žmogui dirbančiam pagal tokią pačią pažymą, pasidalinti sukauptais kontaktais ir žiniomis ir už tai paimti atitinkamą mokestį.

Klausimai:
Kaip įforminti tokį santykį? Esu girdėjęs, kad tokiu atveju sudaro paslaugų sutartį, bet ar aš galiu teikti tokią paslaugą pagal savo pažymą?
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui