Tax.lt narys visainiekonezinanti

V
Tax.lt narys nuo
2015-05-17
visainiekonezinanti
forume parašė 3 žinučių

Naujausios žinutės:

2015-05-17 23:39 Bendra » Padekit, kaip ir kur pateikti metines ataskaitas, likvidavimo problemos » #1272981
As juk sakiau kad nedariau nieko nes atsirado asmeniniu problemu. Juk as to neplanavaum. Dekui uz informacija bet sita as jau skaiciau. As zinau ka turiu ir ko neturiu moketi. Svarbiausias klausymas buvo kaip ir kur pateikti finansines ataiskaitas.
2015-05-17 22:16 Bendra » Padekit, kaip ir kur pateikti metines ataskaitas, likvidavimo problemos » #1272977
Sveiki,

Gal kas nors galetu man padeti, nes visiskai nesigaudau. Spali ikuriau Mazaja Bendrija, bet del asmeniniu priezasciu nieko su ja taip ir nedariau, todel noriu ja likviduoti, kad paskui nebutu jokiu problemu. Buvau kelis kartus isvaziavus is Lietuvos ir tikriausiai praziopsijau ataskaitu pateikimo laikotarpi. As visiskai zalia siuo reikalu. Is tikruju net nezinojau kada jie yra ir niekaip negalejau rasti informacijos apie tai. Taigi, iki siol esu ikelus prasyma likviduoti imone RC, padarius viesa pareiskima ir pateikus informacija apie likvidatoriu save (as esu vienintele nare ir direktore). Zinau kad butinai reikia pateikti finansines ataskaitas, bet nesuprantu kaip ir kur. Ar uztenka tik RC jas pateikti per ipasas.lt ar reikia ir per vmi? Bet VMI as visiskai nesigaudau, nesuprantu kur kas ir kaip. Taip pat nelabai suprantu del sodros, zinau kad man net nereikia nieko pateikti jei pajamu is imones negavau, bet raso kad registru centrui reikia pazymos kad su sodra buvo atsiskaityta. Zodziu, visiskai nieko nesuprantu, informacijos jokios niekur nerandu, tik verkt norisi, o 500 euru moket buhalterei nenoriu :( Padekit prasau.
2015-05-17 21:14 Bendra » Mažoji bendrija » #1272974
Sveiki,

Gal kas nors galetu man padeti, nes visiskai nesigaudau. Spali ikuriau Mazaja Bendrija, bet del asmeniniu priezasciu nieko su ja taip ir nedariau, todel noriu ja likviduoti, kad paskui nebutu jokiu problemu. Buvau kelis kartus isvaziavus is Lietuvos ir tikriausiai praziopsojau ataskaitu pateikimo laikotarpi. As visiskai zalia siuo reikalu. Is tikruju net nezinojau kada jie yra ir niekaip negalejau rasti informacijos apie tai. Taigi, iki siol esu ikelus prasyma likviduoti imone RC, padarius viesa pareiskima ir pateikus informacija apie likvidatoriu save (as esu vienintele nare ir direktore). Zinau kad butinai reikia pateikti finansines ataskaitas, bet nesuprantu kaip ir kur. Ar uztenka tik RC jas pateikti per ipasas.lt ar reikia ir per vmi? Bet VMI as visiskai nesigaudau, nesuprantu kur kas ir kaip. Taip pat nelabai suprantu del sodros, zinau kad man net nereikia nieko pateikti jei pajamu is imones negavau, bet raso kad registru centrui reikia pazymos kad su sodra buvo atsiskaityta. Zodziu, visiskai nieko nesuprantu, informacijos jokios niekur nerandu, tik verkt norisi, o 500 euru moket buhalterei nenoriu :( Padekit prasau.
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui