Tax.lt narys MandMs

M
Tax.lt narys nuo
2015-06-08
MandMs
forume parašė 2 žinučių

Naujausios žinutės:

2015-06-11 01:24 Programinė įranga » Nemokama apskaitos programa » #1276082
Dar turiu klausimą :) Klientas nusipirko prekę ir sugalvojo, kad nori sąskaitos faktūros :) Kaip išrašyti tokią SF? Kažkur sąskaitoje turėtų būti įrašomi ir išduoto kasos aparato kvito unikalus kasos aparato numeris, kasos kvito eilės numeris, kvito išdavimo data.
2015-06-09 00:14 Programinė įranga » Nemokama apskaitos programa » #1275763
Laba diena, ir aš sumasčiau išbandyti šią programą :) Priėmiau darbuotoją trim dienom į darbą ir dabar bandau atleisti:

1. Darbo laiko apskaitos žiniaraštyje neleidžiama palikti tuščių stulpelių, net jei darbuotojas tomis dienomis dar buvo neįdarbintas ar jau buvo atleistas.

2 Nors prie darbo sutarčių uždėjau varnelę, kad darbuotojas atleistas, tačiau rašant išmokėjimo žiniaraštį, paspaudus GAUTI VDU mygtuką, išmetama klaida, jog darbuotojas neatleistas.

3 Rašant išmokėjimo žiniaraštį, niekaip neišsiaiškinu kaip priversti programą suskaičiuoti atostogų kompensaciją už tas tris dienas kartu su išmokamu atlyginimu (kurio dydį bent pavyko suvesti ranka) :) Paspaudus ant "NEPAN. ATOST. K. D." stulpelio programa programa klausia: "Gauti šio darbuotojo nepanaudotų atostogų kiekį?" Paspaudus taip atsakymas:

"Method 'GetUnusedHolidayInfo' for type 'ApskaitaObjects.ActiveReports.WorkerHolidayInfo' with param count 5 is unknown."

Tai vat :) šiaip atrodo puiki programa ir dar nemokama :) Tik niekaip nesigauna tų nepan. atostogų kompensuot kolkas, ranka skaičiukai į "KOMPENS. UŽ. NEPAN. ATOST." taip pat neįsiveda :) Any help?
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui