Tax.lt narys inamai

I
Tax.lt narys nuo
2016-08-29
inamai
forume parašė 3 žinučių

Naujausios žinutės:

2016-12-17 15:30 Įvairūs » Pamestas antspaudas, ka daryti? » #1342508

lenacka1117 rašė:
Puikiai žinau tą dalyką, kad antspaudas jau nebėra privalomas. Bet vis dar yra nemažai bet.
1. Vadovas el. parašo nepažįsta ir nepripažįsta (pagal mane būtent el. parašus turėtų ir galėtų pakeisti antspaudą) Nors tai galėtų kai kurios procesus tikrai pagreitinti ir palengvinti.
2. Daug dirbame su Rusija, Baltarusija ir pan. O jiems antspaudas ant sutarčių ir net sąskaitų yra šventas dalykas
3. Toje pačioje Lietuvoje kai kurioms didelėms valstybės įmonėms labai ilgai tenka įrodinėti, kad nei parašas nei tuo labiau pirkėjo banko sąskaitos rekvizitai ant sąskaitos nėra privalomi, tai net sunkiai įsivaizduoju kiek laiko reikės jiems aiškinti, kodėl ant iš mūsų pusės pasirašytos sutarties nėra antspaudo :)

Su Jumis ir su savimi pasitariau ir užsisakiau direktoriui naują pagrindinio antspaudo kopiją. Buvusi pametė toli už jūrų marių, tai abejoju, kad ten jį kažkas galės prieš mus panaudoti.


O ar pardavėjo sąskaitos rekvizitai ant sąskaitos faktūros yra privalomi ar taip pat ne? Nuostatuose apie tai nieko nesako, bet situacija tokia pati, kad kaip kurios įmonės kažkodėl vis dar primygtinai prašo juos nurodyti. Kitiems tinka ir be banko sąskaitos rekvizitų.
2016-09-30 10:26 Bendra » Individuali veikla » #1332953

agiedre rašė:
jeigu nurodysite savo vardą ir kito asmens sąskaitą, toks pavedimas nepasieks adresato smile


Kalbu apie sąskaitą faktūrą savo vardu, o banko sąskaitos rekvizitus kito asmens. Banko rekvizitai ant sąskaitos faktūros nėra privalomi.
2016-09-29 23:31 Bendra » Individuali veikla » #1332919
Sveiki,

ar galima vykdant individualią veiklą ir išrašius sąskaitą klientui, jam nurodyti pavedimą padaryti į kito asmens sąskaitą? Ar būtinai turi būti asmeninė sąskaita? Aš kažkaip galvoju, kad tai nėra svarbu, nes niekur nerandu info arba nemoku ieškoti.
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui