Nemokama apskaitos programa

Niemand Niemand 4933
2015-01-27 16:35 Niemand

Gintaryteb rašė: Pasidariau kaip patarei, bet prie nuliukų vis tiek šauktukai. Gal ne taip varneles sudėjus, bet pakeitus varneles šauktukai lieka. Darbo laiko klasėje nustatyta:
S - kitas neįskaitomas į darbo laiką ; Įskaitymo % 0 ; Varneles "Be val." , "Jau isk."
"-" - kitas neįskaitomas į darbo laiką ; Įskaitymo % 0 ; Varneles "Be val." , "Jau isk." (tas pats)

Ar turėtų būt gerai su tokiais nustatymais? smile


Nustatymai tokie, reiškiasi dar kažką ne taip darai, nes tikrai veikia, patikrinau.
Niemand Niemand 4933
2015-01-27 16:36 Niemand

Povilata rašė: Gal kas bandėte skaičiuoti atostoginius, "užveskite ant kelio", prašau smile


DUŽ formoje pasidarai matomus stulpelius, susijusius su atostogomis (VDU, atost d.d., atost. n.d. ir t.t.), įvedi reikiamus duomenis ir tiek.
Niemand Niemand 4933
2015-01-27 16:39 Niemand

Juskevic rašė: Būtų labai gerai, kad rodytu skolas pagal konkrečias faktūras, bet kaip aš suprantu, tam reikės perdaryti programos mokėjimų bloką (bankas ir kasą). Mokėjimus reikės priskirti pagal faktūras. Gal ateityje Niemand pagalvos, kaip dar palengvinti mums darbą? smile O gal mes jau per daug norime? Bet dabar yra kitų būtiniausių dalykų. Ačiū, Niemand, kad jau kažką galime daryti smile


Neįsivaizduoju, kaip tą padaryti neįvedant priverstinių dengimų, o šie būtų švelniai tariant perteklinė našta daugeliui smulkių įmonių. Galima būtų FIFO eilės principu, bet tada galvos skausmas su kursų svyravimais. Žodžiu, gal kada nors ir sugalvosiu kažką, bet tikrai ne artimiausiu metu.
Niemand Niemand 4933
2015-01-27 16:41 Niemand

mtl rašė:
Laba diena, susiduriau su problema nurasant atsargas. as dar dirbu neatsinaujinus programos kai perejo eurai, noriu uzsibaigti ir paskui viska atsinaujinti, nes kiek is forumo perskaiciau kad su atsargomis kas dirba jos nepereina i atnaujinta programa, o reikia susivesti. Nu esme yra tokia kad nurasant preke, kuri buvo isigyta 2013 m. man meta klaida , kad negalima daryti nes nurasoma chronologine tvarka. Visas tos rusies prekes kurios buvo isigytos 2014 m. as istryniau, ir liko prekes korteleje tik 2013 m. isigytos prekes. Bet vistiek man meta ta pacia klaida.
Pridedu failiuka


Gal tolimos ateities data kokia operacija įvesta?..
B
balalaika 446
2015-01-27 17:25 balalaika

Niemand rašė:


Stulpelį su kiekiu nurašyta/perleista/įsigyta dėti prie konkrečios operacijos būtų beprasmybė. Iš operacijos tipo matosi, kas tai buvo nurašymas/įsigijimas ar t.t. O bendras kiekio pokytis prie operacijos matosi stulpeliuose Kiekis sandėlyje (nuolat apskaitomoms) arba kiekis (periodiškai, naudojant kiekinę apskaitą).
Skaičiuoti likutį po kiekvienos operacijos irgi neįžvelgiu jokios prasmės.
Apatiniai laukeliai reiškia simetriškai tą patį, ką ir viršutiniai, tik be statinių duomenų (sąskaitų nr. ir metodų) ir laikotarpio pabaigai. Antraštės praleistos taupant formos vietą.


Sveiki,

Kaip minėjau anksčiau, mes dirbame su į LR Raudonąją knygą įrašytais saugomais gyvūnais, taip pat ir gyvūnais patenkančiais į CITES konvencijos rėmus. Kiekvienas gyvūnas yra griežtai apskaitomas, jų pagausėjimas, sumažėjimas kaskart įrašomas į gyvūnų skaičiaus pokyčių žurnalą. T.y. kiekvieną kartą gimus gyvūnams, jų skaičius įrašomas į žurnalą kaip pagausėjimas, dalį jų pardavus, tas skaičius įrašomas, kaip gyvūnų sumažėjimas, tad bendras jų skaičius nuolat keičiasi, jis dinamiškas, todėl yra ypač svarbu matyti koks skaičius yra/buvo tam tikru laiku. Mes nuolat teikiame ataskaitas apie gyvūnų skaičiaus pokyčius, teikiame pranešimus apie pagausėjimą, atvažiuoja iš Gyvosios gamtos apsaugos inspekcijos inspektoriai surašo aktus, kurie tampa mūsų įšveistų gyvūnų teisėto gyvūnų įgijimo dokumentu, todėl mums ypač aktualu būtu, jei "tas kur Jūs nematote prasmės" atsidurtu ten, kur "beprasmybė" įgautu gyvybiškai svarbią prasmę.. nes dabar mes tokį skaičiaus pokyti pildome susikurtame excel'yje, tai beprotiškai vargina, nes yra didelė tikimybė tiesiog pamiršti įrašyti skaičiaus pokytį jam pasikeitus. Tai sužaistu "žmogiškasis faktorius" , tačiau jis nuo afigenai didelių baudų mūsų neišgelbės........tad klausimas tiesiai šviesiai, kiek kainuotu tokios "beprasmybės" "special for me" suprogramavimas, kad suvalgius naują programos update, jis neišgaruotu kaip dūmas? Inspektoriams "kodai" pagal kuriuos "buhai" supranta operacijos esmę - nusišvilpt, jiems, o ir man reikalingi skaičiai, konkretūs ir tikslūs skaičiai, datos ir kt. ir viename puslapyje, vienoje lentelėje....peace! smile

Ačiū!
Niemand Niemand 4933
2015-01-27 17:48 Niemand

balalaika rašė: mes dirbame su į LR Raudonąją knygą įrašytais saugomais gyvūnais, taip pat ir gyvūnais patenkančiais į CITES konvencijos rėmus.


Bet jūs tikiuosi nenorite, kad ir visi likę buhalteriai prekių apskaitą tvarkytų atsižvelgdami į raudonąją knygą? smile


balalaika rašė: todėl yra ypač svarbu matyti koks skaičius yra/buvo tam tikru laiku.


Taigi abejose prekių ataskaitose galit pasirinkti periodą ir matysite kiekius tiek pradžioj, tiek pabaigoj, t.y. net dviem laikais...
Pagal visa kita matyti, kad jums reikalinga visų pirma ne buh apskaitos programa, o specializuota VVS. Tarkim pagal jūsų aprašytą logiką išveisti gyvūnai iki akto surašymo apskritai neturėtų atsidurti buh apskaitoje. Jei baudos tikrai didelės ir tikrai gresia, tai gal ir apsimokėtų tokią pasidaryti. Nors pilnai gali būti, kad kažkur ineto platybėse jau yra jūsų poreikius atitinkantis VVS'as. smile
Maroko Maroko 52
2015-01-27 18:50 Maroko
Geb. Niemand,
ar nebūtų galima padaryti galimybę reguliuoti gautos sąskaitos PVM, dabar programa skaičiuoja tiksliai, o gautoje sąskaitoje vienu, kitu centu skiriasi (mažiau arba daugiau) smile ir tas centas visur išlenda kaip skola
B
balalaika 446
2015-01-27 19:55 balalaika

Niemand rašė:

Bet jūs tikiuosi nenorite, kad ir visi likę buhalteriai prekių apskaitą tvarkytų atsižvelgdami į raudonąją knygą? smile


Nenoriu


Niemand rašė:

Taigi abejose prekių ataskaitose galit pasirinkti periodą ir matysite kiekius tiek pradžioj, tiek pabaigoj, t.y. net dviem laikais...


Reikia, kad būtu vienoje ataskaitoje informacija


Niemand rašė: Pagal visa kita matyti, kad jums reikalinga visų pirma ne buh apskaitos programa, o specializuota VVS. Tarkim pagal jūsų aprašytą logiką išveisti gyvūnai iki akto surašymo apskritai neturėtų atsidurti buh apskaitoje. Jei baudos tikrai didelės ir tikrai gresia, tai gal ir apsimokėtų tokią pasidaryti. Nors pilnai gali būti, kad kažkur ineto platybėse jau yra jūsų poreikius atitinkantis VVS'as. smile


Labai tinka Jūsų Apskaita5, o "genetiškai modifikavus" tas dvi ataskaitas, Apskaita5 taptu ir mums tinkama VVS., manyčiau ir ne tik mums.
Ne ne, logika ne tokia, mes išveisiam ir įrašom į žurnalą skaičių iš karto tą pačią dieną, t.y. į apskaitą įtraukiami gyvūnai iš karto, el.paštu išsiunčiame pranešimą apie gyvūnų pagausėjimo faktą, per 5 d. turi apsilankyti inspektorius ir surašyti aktą, bet būna dažnai taip, kad inspektorius tuo metu gaudo kokią žuvį, tipo brakonierių, sėdi pasaloje ir pan., tad mes užmerkiam akis į įstatymo pažeidimą "per 5 dienas", nes faktiškai mums svarbiausia, kad mūsų pranešimas apie pagausėjimą pasiekė adresatą t.y. inspekciją, t.y. mes informavome, kad pas mus pagausėjimas, o kada jau jiems ateiti patikrinti mes gi nurodyti negalim.
Interneto platybėse tokios navarotnos VVS nėra, Teko pabandyti pabendrauti su "programeriais"- nu ką aš galiu pasakyti, ...geriau jau nesakysiu, 2 elementariai stūmė dūrą, du paprašė 8000 litukų. paskaičiavau, kad numirsiu greičiau, nei man atsipirks tą auksinė programa, ...tai, kaip dėl "special for me" už popierinius "ant bambonkių"?....peace! smile

Ačiū,
R
rrenoo 11
2015-01-27 20:34 rrenoo
Sveiki,perkeliant prekių likučius išmeta tokią klaidą:

Klaidos duomenys:
Klaidos tekstas:
Exception has been thrown by the target of an invocation.
Klaidos šaltinis(Ex.Source):
mscorlib
Klaidos metodas (Ex.TargetSite):
_InvokeMethodFast
Klaidos stekas:
at System.RuntimeMethodHandle._InvokeMethodFast(Object target, Object[] arguments, SignatureStruct& sig, MethodAttributes methodAttributes, RuntimeTypeHandle typeOwner)
at System.RuntimeMethodHandle.InvokeMethodFast(Object target, Object[] arguments, Signature sig, MethodAttributes methodAttributes, RuntimeTypeHandle typeOwner)
at System.Reflection.RuntimeMethodInfo.Invoke(Object obj, BindingFlags invokeAttr, Binder binder, Object[] parameters, CultureInfo culture, Boolean skipVisibilityChecks)
at System.Reflection.RuntimeMethodInfo.Invoke(Object obj, BindingFlags invokeAttr, Binder binder, Object[] parameters, CultureInfo culture)
at ApskaitaWUI.BOMapper.LoadObject[T](T ObjectInstance, String MethodName, Boolean AllowCancel, Object[] Params)
at ApskaitaWUI.F_GoodsComplexOperationTransferOfBalance.SaveObj()

----------------------------
Vidinės klaidos (internal exception) duomenys:
Klaidos tekstas:
DataPortal.Update failed (System.Exception: Klaida. Prekių operacijos atnaujinimo data pasikeitė. Teigtina, kad kitas vartotojas redagavo šį objektą.
at ApskaitaObjects.Goods.ComplexOperationPersistenceObject.CheckIfUpdateDateChanged(Int32 OperationID, DateTime CurrentUpdateDate)
at ApskaitaObjects.Goods.GoodsComplexOperationTransferOfBalance.DataPortal_Update())
Klaidos šaltinis(Ex.Source):
Csla
Klaidos metodas (Ex.TargetSite):
Update
Klaidos stekas:
at ApskaitaObjects.Goods.ComplexOperationPersistenceObject.CheckIfUpdateDateChanged(Int32 OperationID, DateTime CurrentUpdateDate)
at ApskaitaObjects.Goods.GoodsComplexOperationTransferOfBalance.DataPortal_Update()
at Csla.MethodCaller.CallMethod(Object obj, MethodInfo info, Object[] parameters)
at Csla.MethodCaller.CallMethod(Object obj, String method, Object[] parameters)
at Csla.Server.SimpleDataPortal.Update(Object obj, DataPortalContext context)
at Csla.DataPortal.Update(Object obj)
at Csla.DataPortal.Update[T](T obj)
at Csla.BusinessBase`1.Save()
at ApskaitaObjects.Goods.GoodsComplexOperationTransferOfBalance.Save()

----------------------------
Vidinės klaidos (internal exception) duomenys:
Klaidos tekstas:
DataPortal_Update method call failed
Klaidos šaltinis(Ex.Source):
Csla
Klaidos metodas (Ex.TargetSite):
CallMethod
Klaidos stekas:
at ApskaitaObjects.Goods.ComplexOperationPersistenceObject.CheckIfUpdateDateChanged(Int32 OperationID, DateTime CurrentUpdateDate)
at ApskaitaObjects.Goods.GoodsComplexOperationTransferOfBalance.DataPortal_Update()
at Csla.MethodCaller.CallMethod(Object obj, MethodInfo info, Object[] parameters)
at Csla.MethodCaller.CallMethod(Object obj, String method, Object[] parameters)
at Csla.Server.SimpleDataPortal.Update(Object obj, DataPortalContext context)

----------------------------
Vidinės klaidos (internal exception) duomenys:
Klaidos tekstas:
Klaida. Prekių operacijos atnaujinimo data pasikeitė. Teigtina, kad kitas vartotojas redagavo šį objektą.
Klaidos šaltinis(Ex.Source):
ApskaitaObjects
Klaidos metodas (Ex.TargetSite):
CheckIfUpdateDateChanged
Klaidos stekas:
at ApskaitaObjects.Goods.ComplexOperationPersistenceObject.CheckIfUpdateDateChanged(Int32 OperationID, DateTime CurrentUpdateDate)
at ApskaitaObjects.Goods.GoodsComplexOperationTransferOfBalance.DataPortal_Update()
E
e_e 35
2015-01-28 09:13 e_e
Sveiki noriu užsipildyti darbo laiko paskaitos žiniaraštį, kai užsipildau darbo laiko rūšys, neleidžia pasirinkto naujame darbo laiko apskaitos žiniaraštyje apačioje "poilsio d. kodas" pasirinkti P raidės kas reiškia poilsio dieną, gal kažka ne taip užsipildžiau formoje prašau pagelbėkite jei kas jau darėte ir pavyko. Ačiū.
J
Juskevic 260
2015-01-28 10:35 Juskevic

e_e rašė:
Sveiki noriu užsipildyti darbo laiko paskaitos žiniaraštį, kai užsipildau darbo laiko rūšys, neleidžia pasirinkto naujame darbo laiko apskaitos žiniaraštyje apačioje "poilsio d. kodas" pasirinkti P raidės kas reiškia poilsio dieną, gal kažka ne taip užsipildžiau formoje prašau pagelbėkite jei kas jau darėte ir pavyko. Ačiū.

Aš iš pradžių irgi neteisingai užpildžiau. Dabar viską duoda, ir P ir Š smile Žiūrėkite į paveikslėlį. Darbo_laiko_rūšys.bmp
J
Juskevic 260
2015-01-28 10:44 Juskevic
Vėl neveikia klientų duomenų importas iš VMI puslapio smile
M
mtl 102
2015-01-28 12:35 mtl

Niemand rašė:

mtl rašė:
Laba diena, susiduriau su problema nurasant atsargas. as dar dirbu neatsinaujinus programos kai perejo eurai, noriu uzsibaigti ir paskui viska atsinaujinti, nes kiek is forumo perskaiciau kad su atsargomis kas dirba jos nepereina i atnaujinta programa, o reikia susivesti. Nu esme yra tokia kad nurasant preke, kuri buvo isigyta 2013 m. man meta klaida , kad negalima daryti nes nurasoma chronologine tvarka. Visas tos rusies prekes kurios buvo isigytos 2014 m. as istryniau, ir liko prekes korteleje tik 2013 m. isigytos prekes. Bet vistiek man meta ta pacia klaida.
Pridedu failiuka


Gal tolimos ateities data kokia operacija įvesta?..



Ne visos tos rusies prekes uz 2014 metus istrintos o like tik 2013 metu kur isigyta. ir metu gale as jas noriu nurasyti ir neina. Kas dar idomiau gaunasi vienas prekes eina nurasyti o kitoms meta stai tokia klaida, nors viska ta pati darau.
M
mtl 102
2015-01-28 12:40 mtl
Dar kas keisciausia bandziau ta prekę nurasyti ir 2014 12 31 dienos data vistiek meta kad klaida, del chronologijos.
Niemand Niemand 4933
2015-01-28 13:49 Niemand

Maroko rašė: ar nebūtų galima padaryti galimybę reguliuoti gautos sąskaitos PVM, dabar programa skaičiuoja tiksliai, o gautoje sąskaitoje vienu, kitu centu skiriasi (mažiau arba daugiau) smile ir tas centas visur išlenda kaip skola


Ar negėda klausti? smile
Niemand Niemand 4933
2015-01-28 13:50 Niemand

Juskevic rašė: Vėl neveikia klientų duomenų importas iš VMI puslapio smile


Čia dėl to, kad VMI puslapis nestabilus, per dieną bent keletą kartų nusminga, bet po 10-15 min. vėl atsigauna.
Niemand Niemand 4933
2015-01-28 14:04 Niemand

balalaika rašė: Interneto platybėse tokios navarotnos VVS nėra,


Greičiausiai yra, reikia google klausti naudojant tinkamus raktinius žodžius: breeding accounting software rare animals
Dieną paieškojus, greičiausiai rastumėt. Aišku toks specializuotas sprendimas kainuoja daugiau už bendrą. Iš praktikos greičiausiai kokio 1k eurų paprašytų už licenciją.


balalaika rašė: geriau jau nesakysiu, 2 elementariai stūmė dūrą, du paprašė 8000 litukų. paskaičiavau, kad numirsiu greičiau, nei man atsipirks tą auksinė programa, ...


Kaina normali kaip už naujos nedidukės VVS parašymą. O ar atsipirks reikia žiūrėti pagal taupomą darbo laiką, rizikų sumažinimo kaštus ir papildomo funkcionalumo vertę.


balalaika rašė: tai, kaip dėl "special for me" už popierinius "ant bambonkių"?....peace! smile


Aš pagalvosiu.
Niemand Niemand 4933
2015-01-28 14:07 Niemand

rrenoo rašė: Sveiki,perkeliant prekių likučius išmeta tokią klaidą:


Kažkas dar specifiško turi būti jūsų atveju, nes šiaip nieko panašaus nėra. O gal programa teisi ir su programa dirba keli vartotojai?..
Niemand Niemand 4933
2015-01-28 14:10 Niemand

mtl rašė: Dar kas keisciausia bandziau ta prekę nurasyti ir 2014 12 31 dienos data vistiek meta kad klaida, del chronologijos.


Nežinau, reikėtų gilintis ir matyti konkrečią duombazę. Bet šią savaitę greičiausiai neturėsiu laiko.
O jei pabandyti nurašyti 2199 12 31?
R
rrenoo 11
2015-01-28 15:05 rrenoo

Niemand rašė:

rrenoo rašė: Sveiki,perkeliant prekių likučius išmeta tokią klaidą:


Kažkas dar specifiško turi būti jūsų atveju, nes šiaip nieko panašaus nėra. O gal programa teisi ir su programa dirba keli vartotojai?..


Nu,kad aš viena dirbu. Persikėliau sąskaitų likučius,ir bandau persikelt prekių likučius,kelis leido o paskui išmeta tokią kaidą.kadangi pas mane tik kelios prekės likusios 31d tai aš vedu ranka.
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui