Informacija apie mažiausiai 5 klientų valdymo CRM programos

D
Diana2161 1
2014-02-27 11:02 Diana2161
Gal kas žino 5 klientus kurie naudojasi CRM valdymo programą?parašikite programos pavadinimą,adresą internetę,kas jis gamintojas ar platintojas,kokie galimi sprendimai,kokia kaina,kam skirta didelėms ar mažoms įmonėms.Dėkoju jei atsakisite i šiuos klausimus
2014-06-12 10:33 briedismiske 2014-06-12 11-52
Vėlokai reaguoju, bet vis jei dar aktualus klausimas pabandysiu nušviesti rinką:
1 Lietuviškos CRM programos (Skytex, SynergyCloud, 2it etc) . Privalumai – neblogai adaptuoti ir paruošti produktai „dėžutėse“, t.y įjungi ir veikia, iš esmės gana prieinamo kainų lygio. Trūkumai – už tą prienamą kainų lygį ir žaidžiant Lietuvos rinkoje vis sunkiau ir sunkiau rasti programuotojus, o darbo yra daug palaikant visą sistemos branduolį. Labai reali tikimybė, kad vieną kartą pasakys mes pabaigėm tą nepelningą veiklą , o jūs darykite kaip išmanote. Taip pat didesniuose projektuose gali pritrūkti funkcionalumų ir adaptavimo galimybių.
2 Pasauliniai CRM sistemos (SalesForce, Act, Zoho etc). Visai kitos lygos žaidėjai, sunkiai palyginami tarpusavyje sukurti funkcionalumai su 1 grupe, dėl labai elementarios priežasties – valandų skirtas reikalavimų išgavimui, projektavimui , programavimui, testavimui nepalyginamas. Aišku šios programos šiek tiek brangesnės, be to greičiausiai susidursite su lokalizavimo klausimu. Ir palaikymas vis tik malonesnis jei gali ką nors „ant kilimėlio “ pasikviest , o ne vien tik virtualiu seksu aptarnavimu džiaugtis.
3 Atviro kodo pasauliniai žaidėjai tokie kaip SugarCRM ar Vtiger. Savo įdirbiu panašūs kaip kokia 2 kategorijos CRM programa. T.y turi architektūrą ir funkcionalumų kurių CRM programos Lietuvoje padarytos neturi ir turbūt niekada neturės.Taip turi vieną esminį privalumą – yra nemokama arba turi nemokamas versijas. Tiesa VTiger yra SugarCRM‘o indiškas analogas, tai deja atsiliepia ir jo kokybei.
Visiškai nemokamų pietų nebūna, todėl už instaliavimą, apmokymus, papildomus programavimus reiks mokėti, bet nereiks mokėti už papildomas darbo vietas, neprivalomas aptarnavimo mokestis ir etc, visas kodas ir duoemnys bus Jūsų serveryje ir tas bent kiek sukuria konkurencines sąlygas aptarnavimui. Taip pat privalumas jų prieš 2 tipo įmones, nes yra kam atvažiuoti „ant kilimėlio“, yra kas atsako už jų veikimą.
Su SugarCRM mano žiniomis šiuo metu Lietuvoje profesionaliai dirba dvi įmonės OptimusCRM ir Mokas IT .
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui