Nenuimta Z ataskaita

2016-04-01 16:29 DianaMokosi
Laba diena,

darbuotoja nepamatė, kad baigiasi kasos juosta, dėl to neatsispausdino dalis dienos Z ataskaita. Kitą dieną ataskaita buvo atspausdinta už dvi dienas. Pirmos dienos ataskaitos dalyje yra nurodyti idėti ir inkasuoti pinigai ir apmokėjimų banko kortelėmis suma. Antros dienos Z ataskaitos toj daly kuri buvo ir vakar atspausdinta rodo tik vienos dienos banko kortelių sumą ir tą dieną įdėtų ir inkasuotų pinigų sumas, o pačioje ataskaitoje (dalis kur rašomas numeris ir visi galutiniai duomeys be banko kortelių) yra nurodyti dviejų dienų sudėti skaičiai. Klausimas:
ar kasos žurnale galima užpildyti pirmos dienos turimus duomenis (apie inkasuotus pinigus ir banko kortelių apmokėjimų sumą) nenurodant dienos ataskaitos numerio o antrą dieną nurodyti visus likusius duomenis; ar geriau reikia praleisti tą dieną kurią nebuvo visos ataskaitos, o pildant antrod dienos ataskaitą, susumuoti visus skaičius kurie buvo padalinti ir prisegti kartu su tos dienos ataskaita dalį kitos ataskaitos, kad matytusi, iš kur gauti skaičiai? Pati linkstu prie antro varianto.
2 2016-12-03 15:05 eglioskinas
Sveiki, iskilo toks klausimas, atsidariusiai naujai parduotuvei pastatytas kasos aparatas , pradejus dirbti juo buvo nuimta rytine X ataskaita, pinigu idejimo nebuvo (toks imones susitarimas, pries vygdant veikla pinigu idejimo nera, isemimas tik menesio gale ) pacia pirma diena nebuvo suprekiauta nei viena preke, todel kasos aparatas neleidzia nuimti Z ataskaitos. Tai klausimas ar galima kita diena tiesiog vel nusiimti rytine X ataskaita ir toliau "dirbti"? bei ka tuomet pildyti kasos knygoje jei jokiu operaciju nebuvo padaryta? ar tiesiog nepildyti tos eilutes, ar tik irasyti data ir palikti tuscias eilutes? aciu uz atsakymus :)
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui