Buhalteriniai kursai

Tess Tess 20235
2016-03-08 14:39 Tess
Ar esate kas nors baigę šią apmokymo programą: www.vzdrmc.lt/lit/Apskaitininko/251
2016-03-21 10:59 greta_reta
Gal yra norinčių, galinčių, mokančių apmokyti buhaltrinės apskaitos merginą Kaune? Kaina sutartinė. Yra tekę dirbti apskaitininke, esu baigusi ekonomiką ir mama buhalterė (bet gyvena ne Kaune). Sunku įvardinti konkrečias temas, nes kaip sakoma: ,,kuo giliau į mišką, tuo daugiau medžių".
Tinka bet koks laikas mokymams (ir dienom ir vakarais ir savaitgaliais (Y))
A
asMarija 2
2016-03-22 10:40 asMarija
Sveiki, gal galėtumėte rekomenduoti kokius kursus, kuriuose apmokytų tokių dalykų kaip įmonės veiklos analizė, planavimas, investavimas ir panašiai. Norėčiau įgyti žinių kaip finansininkė - analitikė. Dėkoju.
KJurate KJurate 6551
2016-03-22 10:46 KJurate

asMarija rašė:
Sveiki, gal galėtumėte rekomenduoti kokius kursus, kuriuose apmokytų tokių dalykų kaip įmonės veiklos analizė, planavimas, investavimas ir panašiai. Norėčiau įgyti žinių kaip finansininkė - analitikė. Dėkoju.

www.eurokonsultantai.lt/paslaugos/mokymai-seminarai/
D
Dovaa 1
2016-07-14 13:04 Dovaa
ar esat bandę? www.apskaitoskalba.lt/Buhalterines-...rindai-824.html

kokie atsiliepimai?
Fylary Fylary 5
2016-08-11 13:54 Fylary
Mergytes, labai reikia Jusu visu patarimo. Buhalterija domiuosi nuo to laiko, kai reikėjo galvoti, kur stoti po mokyklos. Rinkausi tarp ekonomikos ir kalbotyros. Nugalėjo visgi filologija. Bet va praėjo jau 6 metai nuo mokslu baigimo, dirbu vertėja (ir gan gerai sekasi), tačiau vis pagalvoju - gal reikėjo rinktis ekonomikos mokslus? Už akies užkliuvo keli kursai- apskaitininko, buhalterio. Ir pagalvojau: o gal verta pabandyti buhalterio duonos? Skaičiai, formules, pirmine apskaita įmones - visa tai man buvo ir ura idomu ir su užsiimu tuo su didžiuliu interesu. Galima sakyti, kad esu savamoksle buhalteres padejeja. Žinoma, daug ką ir programa skaičiuoja ir excel, bet man labai patinka kuistis, kad visi galai sueitu. Tai va mano vienintelis bet: aš neįsivaizduoju, kur man eiti mokytis. Kol kas esu taip jau apsisprendusi, kad arba Paciolio kursai, arba Klaipėdos apskaitos mokyklos (buv.Heureka). Noretusi išgirsti nuomone tu, kurios kaip ir aš, neturėdamos ekonominio išsilavinimo panoro dirbti buhalterijoje. I ką atkreipti demesi renkantis kursus? O gal iš savo panašios patirties galite pasakyti, ko truko mokymuose?
KJurate KJurate 6551
2016-08-11 14:18 KJurate
Galiu pasidalinti: mano sūnus studijavo anglų kalbą ir rytų kalbas...bet nepavežė.japonų ir kiniečių kalbų kartu...
paskui stojo į ES ekonomiką- anglų kalba... ne jo...
tad pernai nusiunčiau į darbo biržos organizuojamus kursus 800 val. su praktika mano įmonėje, po jos liko subsidijuojamu... paskui normaliu buhalteriu, užsikabliavo - pagavo kaifą... šiemet įstojo į Finansus ir dirba mano partneriu.

teko Heurekos kursuose dėstyti Rivilės programą, tai kai pasakiau, kelis , mano akimis savaime suprantamus, terminus ir auditorija akis išpūtė...
Dabar turiu individualias konsultacijas, kur mergina po Pačiolio kursų, dirba, nes ja patikėjo su avansu darbdavys, bet ji pati jaučiasi netvirtai.. nežinau kokiais keliais ji mane rado, nes jokios reklamos niekur nėra,
bet kai nori - viskas įmanoma.
žinoma viskas yra internete :) bet su kompanija ir "palydėjimu" smagiau ir greičiau
S
sanbuh 5
2016-08-11 14:40 sanbuh
sveiki, niekaip negaliu apsispręsti- ar finansai ar buhalterinė apskaita :). Kuris variantas perspektyvesnis Jūsų nuomone? Dirbu buhaltere, esu baigus buhalterijos kursus. Ačiū visiems atsakiusiems.
KJurate KJurate 6551
1 2016-08-11 15:11 KJurate
Buhalterio reikia kiekvienoje įmonėje, o finansininkų, tik pažengusiose...kur procesai sudėtingesni...
iš buhalterio į finansisninkus galima užaugti, o iš finansininko į buhalterius "nusileisti" psichologiškai sunkiau
Tess Tess 20235
1 2016-08-11 15:16 Tess

KJurate rašė: teko Heurekos kursuose dėstyti Rivilės programą

Tai matyt gerai išmanote Rivilę.
Kodėl tuomet esate toks retas svečias Rivilės temoje? smile
Manau, visi tik apsidžiaugtu.
KJurate KJurate 6551
2016-08-11 15:25 KJurate 2016-08-11 15-29
Rivile dabar nedirbu, tai prieš akis neturiu kur pažiūrėti... atbuko raumenų atmintis. tad ir nekomentuoju, nes mintinai nemoku visų funkcionalumų... be to yra tikrai vertingų patarėjų toje temoje :)
va Pragma ar Būtent užsimerkus galiu papasakoti
o kursuose juk dirbama pagal programą, kas parašyta, klausytojams išdalinta , tą ir pasakoji, mano atveju rodai ekrane. ir rodai tik tai kas bus egzamine, nes tik tam skirtas laikas... nes po manęs kita paskaita arba pertrauka...
bet ne visų kompiuterinis raštingumas vienodame lygyje...
grupė dirba lėčiausiojo ritmu...
mano temperamentui per lėtai, bet tvardžiausi...
kita vertus, toji grupė buvo iš darbo biržos... visai nemotyvuoti žmonės... du kartus dirbau su biržos kursais... atsipurčiau, dabar renkuosi ką mokyti,...nes gaila savo laiko tuščiai leisti.
kita vertus užsiauginau sau gerą kolektyvą
batukas batukas 3281
2016-08-17 22:02 batukas
Sveiki, Gal yra baigusių Tarptautinio menedžmento instituto tarptautinę programą "TAS BUHALTERIAMS" L3 ?

Būčiau dėkinga už išsakytą nuomonę viešai ar asmenine žinute. AČIŪ smile
batukas batukas 3281
2016-08-18 13:21 batukas

batukas rašė:
Sveiki, Gal yra baigusių Tarptautinio menedžmento instituto tarptautinę programą "TAS BUHALTERIAMS" L3 ?

Būčiau dėkinga už išsakytą nuomonę viešai ar asmenine žinute. AČIŪ smile
Labai reikia nuomoniu smile
Byla Byla 12119
2016-08-18 13:30 Byla
Pažiūrėkite kokia iškalbinga informacija.
rekvizitai.vz.lt/imone/tarptautinis_menedzmento_institutas/
Aš nesimokiau. Bet, manau, kad tai į gražų apvalkalą įvyniotas niekalas. Kažkas stengiasi užsidirbti pragyvenimui, prisidengęs skambiu pavadinimu. Arba - stengėsi. smile
batukas batukas 3281
2016-08-18 14:20 batukas 2016-08-18 14-23
Aciu, uz nuomone. Maciau si atsiliepima, tiesiog pagalvojau, kad gera atsiliepima zmones retai kada raso (kuklumas neleidzia), o va blogu atsiliepimu galima nors vezimu vezti. Stai ir nusprendziau ilgameciu kolegu nuomones paklausti. Dar karta aciu.
G
GKit 3
2016-09-27 19:36 GKit
Laba diena, norėčiau nuomonių tų, kas nusimanote šioje srityje. Baigiau matematikos mokymą, dirbau pagal specialybę, bet noriu keisti darbą ir domiuosi galimybėmis buhalterijos srityje. Ar realu įsidarbinti buhaltere/apskaitininke/buhalterio padėjėja baigus tik kursus? Kas lankėte buhalterių kursus Vilniuje ir likote patenkinti/nepatenkinti arba tiesiog žinote, kokius kursus verta lankyti žmogui "nuo nulio"? Ir kodėl taip skiriasi Pačiolio ir kitų kursų kainos?
KJurate KJurate 6551
1 2016-09-28 09:30 KJurate 2016-09-28 09-43
Na Pačiolis rinkoje užsirekomendavęs nuo senų laikų, tad natūralu, kad reklama turi atidirbti. ten kiekvieną temą dėsto atskiri lektoriai, ir medžiaga spaustuvinė, kas taip pat kainuoja, dar patalpas pasirenka nepapigiai

mažesnės apimties ir vieno lektoriau bei kokioje nors mokykloje organizuojami kursai tikrai turi mažesnį biudžetą, tad natūralu, kad kainuoja mažiau. dar dalį medžiagos klausytojai patys susiranda, net tai irgi mokymo dalis... mūsų darbe nebūna padėta ant lėkštutės.
dar žiūrėkite ar po kursų baigimo gausite pažymėjimą ar sertifikatą, tai taip pat įtakoja kainą...
ar kursuose privalomas egzaminas, nes kitu atveju bus "išklausęs kursą"

beje grupė dirba lėčiausiojo ritmu, tad gerai pagalvokite prieš pasirinkdami grupinius kursus... aš jų atsisakiau, dėl menko kontingento raštingumo... nejuokauju, ateina nemokėdami skaičių rašyti, mašinėle naudotis, mano, kad pasėdės paklausys, nuo vaikų pailsės, gerai praleis laiką, nes namuose užsisdėjo, papasakos visą savo gyvenimą, nes namie nieks nesiklauso... gaunasi, kad čia dirbti reikia ir tie su keistom motyvacijom, trukdo darbą labiau pažengusiems...kurie tikrai nori kažką išmokti...

individualūs tikrai yra produktyvesni ir visada lieka laiko papildomoms užduotims :) arba gilesniems klausimas "iš namų"


ar galima gauti darbo?
joks diplomas to negarantuoja, kursų pažymėjimas ar sertifikatas taip pat smile
aš pati iš savo kursų kelias merginas "auginu" į vyr. buhalteres, viena pakvietė mane su vadovu susipažinti- likom draugais, o kitai aš pasiūliau pas mano klientą dirbti :) dar viena buvo praktikantė ir liko dirbti laisvu, nuo vaikų vežiojimo į mokyklas, laiku...dar kelios vis skambina ir konsultuojasi, kai kurios ir NBA jau įstojo :) susitinkam seminaruose arba buhalterio dienos šventėse
ši profesija tuo ir yra nuostabi, kad jei NORI, tai gali dirbti sau patogiu laiku, sau priimtiną krūvį ir pasiekti norimą finansinį rezultatą, tik REIKIA VISĄ GYVENIMĄ MOKYTIS smile

sėkmės pasirenkant smile
G
GKit 3
2016-09-28 12:12 GKit
Dėkoju už išsamų atsakymą. Dėl "lėčiausiojo ritmo" iš tiesų jau buvau pagalvojus. Gal teko girdėti, ar būna individualių kursų, po kurių laikyčiau egzaminą ir gaučiau sertifikatą?
KJurate KJurate 6551
2016-09-28 12:16 KJurate
pasidomėkite organizatorių puslapiuose, tai būna nurodyta..

Firma, kuri pirko mano paslaugas, tokį sertifikatą duoda, bet man už reklamą nemoka, o dabar jau su jais nebendradarbiauju.


Aš sertifikato neduodu, bet užtat duodu daug praktinių žinių :) smile
G
GKit 3
2016-09-28 12:26 GKit
Ačiū, pasidomėsiu :)
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui