Tax.lt narys gerviltis

G
Tax.lt narys nuo
2005-08-31
gerviltis
forume parašė 3 žinučių

Naujausios žinutės:

2010-07-10 09:16 Apskaita & Auditas » Buhalterines apskaitos bendroves » #827925

Loreta rašė: Pritariu Tiesi.
Kažkada jau rašiau apie tai. Audito bendrovė, tvarkanti vienos įmonės apskaitą, pridarė tokių klaidų (nuo to niekas neapdraustas), kad savininkas ilgai kabino tą košę. Jis, o ne bendrovė mokėjo baudas, delspinigius ir dar teko imti buhalterę sutvarkyti netinkamai tvarkomą apskaitą. Žinoma, gal tai vienetiniai atvejai, tik noriu pasakyti, kad net sudarius sutartį su tokia bendrove, nė viena iš jų neprisiima atsakomybės atsakyti savo turtu ar savo pinigais. Tai kuo ji skiriasi nuo eilinio buhalterio? O ir jose dirba ne kas kitas kaip tokie patys buhalteriai, tik labai riečiantys nosis ir vadinantys save labai skambiais vardais - auditoriai.
smile
2005-08-31 14:04 Pelno mokestis » Kasmetinė buhalterių teorinė praktinė konferencija » #202537
Dėl visų sąlygų ir kainų reikia teirautis tel 85 212 48 86.
gerviltis
2005-08-31 11:11 Pelno mokestis » Kasmetinė buhalterių teorinė praktinė konferencija » #202427
Kasmetinė buhalterių teorinė praktinė konferencijaNorėčiau sužinoti, ar daug kas iš jūsų rengiasi dalyvauti buhalterių teorinėje praktinėje konferencijoje, kurią rugsėjo 7-9 dienomis Druskininkuose rengia Lietuvos buhalterių ir auditorių asociacija. Kadangi aš dalyvausiu jau septintoje iš eilės konferencijoje, manau, kad ir kolegoms būtų naudinga, nes šį kartą bus diskutuojama ir patariama, kaip pildyti Pelno mokesčio deklaracijas, kaip koreguoti neatitikimus tarp Verslo apskaitos standartų ir Pelno mokesčio įstatymo nuostatų, kaip atskirti mokesčių optimizavimo bei mokesčių slėpimo ribą, kaip užbėgti įmonės bankrotui už akių.
Rengėjai prašo būsimų dalyvių pateikti savo klausimus šiomis temomis, nes į juos tikrai galės atsakyti konferencijos svečiai - Finansų ministerijos pareigūnai, Valstybinės mokesčių inspekcijos Mokesčių teisės departamento specialistai, advokatas Vitas Vasiliauskas, bankroto valdymo specialistai, Apskaitos instituto vadovai.
gerviltis
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui