Tax.lt narys ygrikas

Y
Tax.lt narys nuo
2005-10-26
ygrikas
forume parašė 3 žinučių

Naujausios žinutės:

2005-11-10 13:15 Blevyzgos » Atsakymai "ant lėkštutės" » #224067
Aradija, ar tik nebusi tu kartais is Panevezio? Ir ar netycia tavo inicialai ne J.V.? Kazkaip labai jau stilius matytas...specifinis... Kaip sakoma KUR AS JI MACIAU??? Gal as ir klystu. Gal ten tavo klonas buvo. O gal tu esi klonas? Ka cia siais laikais supaisysi...jau niekuo nebesistebiu...nei klonais, nei rasyba, nei temomis............
2005-10-26 16:46 Įvairūs » Kolegos, gal kam reikia papildomo darbelio? » #218936

saule40 rašė:

Idis rašė: Sveiki! aš nusiunčiau savo CV, o iki kada laukt atsakymo, jei tiksiu aišku? smile


Lauk ,kol atsakys.Jei per savaitę neatsakys,reiškia netinki. smile
Mes,moterys,kantresnės. smile smile smile



Kantresnes, tai kantresnes, bet tai kantrybei irgi yra ribos. Valgyti tai norisi, seimynai taip pat.
Cia is serijos "Juokas pro asaras": Pries keleta metu buvau sviezias zalias agurkelis - jokiu mokslu nebaigus, jokios darbo patirties. Ieskojau darbo, atsirasdavo, tai siokio, tai tokio. Ne kazin kas, bet kazkaip atsirasdavo. Na, maniau, reikia nesustot, reikia tobulintis visapusiskai: baigiau mokslus, po to dar vienus neakivaizdziai kartu derinau su darbu. Aisku, visa tai atsiliepe ir seimai ir sveikatai. Na, maniau, turint issilavinima, bus didesne tikimybe gauti geriau apmokama darba, tai atsipirks. Deja, kazkaip is viso to pradeda darytis isvada apie priesinga efekta. Jau turiu keleriu metu darbo patirti, issilavinimas-aukstasis, uzsienio kalbos-ne tobulai, bet su ussienieciais susikalbu. Taigi, nusprendziau, uzteks arti uz minimuma ir sveikata gadint, pradejau deti skelbimus viena po kito, CV issiuntinejau visokiais varijantais. Na ir ka...Ogi nieko...t.y. visiskai nieko. Jokiu atsakymu, nei teigiamu, nei neigiamu. Sakyciau, pasikviete pokalbiui, pamate, pakalbejom, nepatikau. Viskas aisku. O dabar? Kaip reikia suprast? Gal sakau CV kaip nors "neskamba"? Parodziau pazistamiems, sako viskas ciki.
Tai va, dirbu savo "senam geram" darbe ir pradedu daryti isvada, tiksliau ji pati darosi, kad kokio velnio as i tuos mokslus investavau tiek pinigus, tiek sveikata, tiek labai brangu laika, jei nuo to ne velnio ne geriau nei man, nei vyrui, nei vaikui. Net keista, kai neturejau taip visu reikalaujamo issilavinimo, nemokejau jokios uzsienio kalbos - darbu buvo, dabar, kai atitinku daugumos skelbimu reikalavimus - pasiulymu jokiu. Tai kaip cia reikia suprasti toki dalyka? Dukra pradeda savo teorijas irodinet pagrisdama mano pavyzdziu, atseit kam jai mokytis, jei po tu mokslu geresnio darbo neras. Jau vien del dukters norisi kuo greiciau pakeisti ta "sena gera" darba i "nauja geresni". Tenka ir vel sugrizti prie tos minetosios KANTRYBES.
2005-10-26 14:31 Gyventojų pajamų mokestis » NPD » #218732

Lora27 rašė: Ar galiu taikyti individualų =335 Lt, jeigu darbuotoja pristatė:
1. Vaiko gimimo liudijimo kopiją
2. Būtų savininkų bendrijos pažymą, kur įrašyta ji ir vaikas.
Ar turiu reikalauti dar ką nors apie vyrą: ištuokos ar mirties liudijimą?
O juk su tais vyrais visko pasitaiko: tai negrįžo; tai paliko, bet oficialiai nesutvarkė ištuokos...


Joo...Jei su vyrais prasidesi tai tiktai bedos turesi.
Jei nera iforminta istuoka, gal kartais kokia nors paieska yra paskelbta, gal kokie antstoliai iesko? Man teko susidurti su atveju, kai istuoka buvo neiforminta, taciau "tevelis" vaikams pinigu neskirdavo, tai moteriske kreipesi i antstolius, o sie nerade "atsakovo" Lietuvoje, uzjudino Migracijos tarnyba. Kaip ta Migracija vykdo paieskas tai jau ju paciu reikalas, bet DOKUMENTA, kad vyras kartu negyvena, isdave. To dokumento uzteko VMI irodyt, kad motina viena augina vaika, ir jokio istuokos ar mirties liudijimo siuo atveju neprireike.
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui