Tax.lt narys nero

N
Tax.lt narys nuo
2005-11-02
nero
forume parašė 2 žinučių

Naujausios žinutės:

2005-12-12 10:40 Biudžetinių įstaigų apskaita » Apskaitos politika biudžetinėje » #234027

pauliiina rašė: Labas rytas smile. Kl.del komandiruociu mane jaudina todel, kad Pelno mokescio istatyme ji apibrezta taip : "Komandiruote laikomas teisės aktų nustatyta tvarka įformintas darbuotojo išvykimas iš nuolatinės darbo vietos vieneto administracijos vadovo arba jo įgalioto asmens, arba individualios įmonės savininko siuntimu atlikti darbo funkcijas, tarnybinį pavedimą ar kelti kvalifikaciją." Juk is sito apibrezimo galima daryti isvada, kad savokos "darbo funkcija", "tarnybinis pavedimas", "kvalifikacijos kelimas" yra tarpusavyje nesusije. Juk nekartotu tris kartus smile...O biudz. istaigoms yra irasyta tik "atlikti tarnybini pavedima"...


Sveiki,
panasia problema turime ir mes. Taciau kai mus tikrino valstybes kontrole, mes ju uzklauseme, kaip teisingai nurodyti, kad darbuotojas vyksta i konferencija, kvalifikacijos kelimo kursus ir pan. Atsakymas buvo, kad isakymai turi formuluotis kaip komandiruote, ypac pabreziant is kokiu lesu vykstama.
2005-11-02 13:18 Biudžetinių įstaigų apskaita » Apskaitos politika biudžetinėje » #220628
Biudžetinės įstaigos "apskaitos valdymą"? T.y. aprašymą, kaip biudžetinėje įstaigoje formuojama būsimų metų sąmata (kaip apskaičiuojama numatoma suma šildymui, vandeniui, elektrai) pagal 27-ą nacionalinį audito standartą. Iš mūsų VK pareikalavo tokio aprašymo. Padariau metodiką, bet to neužtenka, nes reikia "įvilkti" į šio standarto " drabužius".
Būčiau dėkinga smile
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui