Tax.lt narys SG

S
Tax.lt narys nuo
2003-11-04
SG
forume parašė 3 žinučių

Naujausios žinutės:

2003-11-04 11:33 Gyventojų pajamų mokestis » Apie trukusi darbo staza » #40581

IrenaR rašė: Sodros mokesčių atžvilgiu nėra skirtumo, ar darbo stažas nutrūksta. Svarbu per metus sumokėtos sumos. Bet kokiu būdu sudaromos naujos sutartys? Ar jos terminuotos, ar išeinama savo noru? Ar skaičiuoja nepanaudotų atostogų kompensacijas?


Sutartis terminuota. Pareigos - valandinis destytojas. O dar priklauso atostogu kompensacijos? Lyg ir nera jokiu kompensaciju.
2003-11-04 11:27 Gyventojų pajamų mokestis » darbo sutartis + autorine sutartis » #40577

keykey rašė: kaip jums atrodo, ar imanomas atvejis, kad mokesciai (nei sodra) nenubaustu, kai tas pats asmuo dirba imonei pagal darbo sutarti ir pagal autorines sutartis (periodiskas) ?
Man atrodo, kad imanoma (gal, veliau paaiskinsiu. Noreciau Jusu nuomones. ACIU.


As taip dirbu mokymo istaigoje. Sodrai eina atlyginimas uz paskaitu vedima, o autorinemis sutartimis gaunu papildomas pajamas uz dalyvavima projektuose. Be to dar gaunu ir stipendija is tos pacios mokymo istaigos. Kol kas jokiu problemu nekildavo.
2003-11-04 11:19 Gyventojų pajamų mokestis » Apie trukusi darbo staza » #40571
Buhalterijoje teigia kad dabar jokio skirtumo stazas trukes ar istisinis. Visada buvau isitikines kad netrukes darbo stazas duoda privalumu. Kaip yra is tikruju?
Siuo metu kas puse metu man yra sudaroma nauja darbo sutartis, o atlyginimas mokamas pagal dirbta valandu skaiciu. Ka prarandu lyginant su pastoviai dirbanciu darbuotoju isskyrus atostogas?
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui