Tax.lt narys RimvydasV

R
Tax.lt narys nuo
2006-06-15
RimvydasV
forume parašė 1 žinučių

Naujausios žinutės:

2006-06-15 10:31 Programinė įranga » Buhalterinės apskaitos programos » #286316
Isigijome QUICKBOOKS 2006 versija. Jauciame, kad ji - labai gera programa, taciau susidureme su sunkumais pritaikyti lietuviskai apskaitai. Parasykite savo nuomone ir kaip naudojate savo darbe (medziogu nurasymai, darbo uzmokescio mokesciai). Gal galite palyginti lietuviska RIVILE su QUICBOOKS? Lauksime skambucio (37) 333755 ar zinutes info@brandfactory.lt Aciu. Rimvydas




Arnis rašė: Esu praktiškai išbandęs tikrai daug lietuviškų buhalterinių programų. Domėjausi tuo pastoviai. Buhalteriauju nuo 1992 metų, kai buvo kuriamos dar tik pirmosios lietuviškos programos. Pats dalyvavau tobulinant porą tokių. Bet prieš trejus metus pasakiau STOP! Baik išradinėti dviratį. Juk pasaulyje yra gerų buhalterinių programų ir vargu ar nedidelės Lietuvos programuotojų firmelės gali su jomis konkuruoti. Todėl išbandžiau smulkioms ir vidutinėms įmonėms skirtas ir pasaulyje šiame įmonių segmente populiariausias apskaitos programas Peachtree (dar žinoma Sage vardu) ir Quickbooks. Po bandymų pasirinkau Quickbooks ir supratau, kad neklydau. Daugiau manęs grįžti prie lietuviškų neprivers niekas. Dirbti lietuviškomis apskaitos programomis, kai yra Quickbooks ar Peachtree - tai tas pats, kas iškeisti Excel ir Word į kokių nors vietinių programuotojų-bandytojų sukurtą biuro programėlių rinkinį.
Kaina? Mano minimos pasaulyje pripažintos programos vienai darbo vietai kainuoja nuo 1000 iki 1500 Lt. Ir jokių licenzijų ar diegimo mokesčių, jokių konsultantų iškvietimų. Viskas puikiai aprašyta Help'e, o ir internete resursų! Tik domėkis. Žinoma, reikia mokėti angliškai. Bet kur dabar to nereikia.
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui