Tax.lt narys ingius

I
Tax.lt narys nuo
2003-11-23
ingius
forume parašė 2 žinučių

Naujausios žinutės:

2006-09-27 09:47 Įvairūs » EKA kasos žurnalo pildymas » #322450
Sveiki,
Su vienu kasos aparatu pamainomis per dieną dirba keli kasininkai. Kaip kasos operacijų žurnale įforminti pamainos pasikeitimą? Ar ir tokiu atveju turi būti spausdinama tik viena Z ataskaita? Kuris kasininkas tuomet turėtų ją pasirašyti ir užpildyti kasos operacijų žurnalą?
Problema aktuali, nes turime reikalų su VDI, kuri Z ataskaitos spausdinimo laiką fiksuoja kaip kasininko darbo laiko pabaigą, nors kasininkas pamainą būna jau seniai pabaigęs (nuimama X ataskaita, o kasa toliau gali būti naudojama pagal poreikį), o Z'tą atspausdina vyr. kasininkas, jis taip pat užpildo žurnalą ir kasininko parašus surenka tik kitą dieną.
Dėkoju už pagalbą.
2006-09-18 18:53 Įvairūs » Akcijų apskaita UAB » #319128
Sveiki, man iškilo toks sakyčiau buitinis - techninis klausimas... Kaip įforminti tą asmeninę VP sąskaitą? Susiūti, surišti, suantspauduoti, titulinis lapas VP Sąskaita UAB "***", pradėta - baigta... ir t.t. Ar toji sąskaita gali būti tiesiog po vieną atskirą nustatytos formos lapą kiekvienam akcininkui?.. Beje, kokiu principu tas sąskaitas numeruoti? Labai dėkoju už pagalbą.
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui