Tax.lt narys Etile

E
Tax.lt narys nuo
2006-12-05
Etile
forume parašė 4 žinučių

Naujausios žinutės:

2006-12-07 10:11 Blevyzgos » Pailsėkite nuo darbo » #347349
Norėčiau pasikonsultuoti su jumis. Iš anksto dėkoju.

Prieš kurį laiką pradėjau įtarinėti savo merginą dėl vaikščiojimo į kairę.
Klasikiniai požymiai. Jeigu prie telefono prieinu pirmas, ragelyje tyla. Taip pat ji pradėjo dažniau "susitikinėti su draugėmis"; jeigu paklausiu, su kuriomis konkrečiai, atsako, kad aš jų vistiek nepažįstu. Visada laukiu jos grįžtant taksi, bet ji vis pareina iš už kampo, nesuteikdama man progos pamatyti, koks automobilis ją parvežė. Kartą paėmiau jos mobilų, norėdamas pasižiūrėti, kiek valandų, tai kilo didelė audra ir gavau įspėjimą daugiau prie jo nesiliesti.
Aš nė karto nebandžiau jai to prikaišioti ir išvis apie tai pasikalbėt. Tikriausiai, bijojau išgirsti tiesą. Tačiau, praėjusią naktį, kai ji nei iš šio, nei iš to, nieko nesakiusi kažkur išėjo, neištvėriau. Nusprendžiau pasislėpti už savo automobilio, nuo kurio atsiveria platus vaizdas į gatvę, ir patykoti, į kokią transporto priemonę ji įsės. Priguliau ant kartono gabalo šalia savo "bolido". Ir netikėtai pamačiau, kad jo užpakalinio rato disko vidinės pusės yra gerokai aprūdiję.
Taigi, kaip manote:
- apsimoka pačiam, nusiėmus ratus, juos nušveisti ir apdažyti;
- ar nesiterlioti rankų ir vežti juos į servisą;
- ar geriau iš karto pirkti naujus ratus?
2006-12-07 10:01 Įvairūs » UAB Steigimas » #347338
Kadangi akcininkų susirinkimas priima ir atleidžia įmonės vadovą, turėtų dar ir organizuoti akcininkų susirinkimą, pagal AB įstatymo 23 str 3d. ir 24 str 3 d 9 (... atsistadydina ar negali toliau eiti pareigų visuotinio akcininkųs susirinkimo išrinktas bendrovės vadovas...)
2006-12-07 09:50 Bendra » Didžioji knyga » #347323
Dividi, o jei pamatysi klaidelę dar po metų, negi vėl viską perrašinėsi. Buhalterija, kaip kortų namelis, pajudinus vieną vietą, praktiškai griūna viskas. todėl taisyk normaliai, tai yra tada, kai nustatei klaidą per koreguojančius įrašus, susirašyk buhalterines pažymas, taip bus ir teisingiau, ir paprasčiau, ir nekels nereikalingų klausimų tikrintojams. Sėkmės.
2006-12-05 10:27 Bendra » Padekite » #346393
Sveiki, turim rimtą mokestinį ginčą. Reikia advokato. Mano giliu įsitikinimu, mes teisūs, bet ginčas nagrinėjamas teisme, todėl vieniems gintis neišeis. Reikia gero advokato, kuris dirba su mokestinėmis bylomis. Būsiu dėkinga. etile@one.lt
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui