Tax.lt narys MantasMMM

M
Tax.lt narys nuo
2007-11-06
MantasMMM
forume parašė 10 žinučių

Naujausios žinutės:

2007-12-16 21:52 Programinė įranga » KONSULTACIJOS. Interneto svetainės. » #468740
[/quote]Mantai,musu imonei reiketu int. svetaines.Gal galetum patart nuo ko pradeti? smile[/quote]

Sveiki. Praktika rodo, kad visas šis kurimo procesas dažnai yra užtempiamas kiek įmanoma: 1. dažnai iki galo neišsiaiskinama ką darys užsakovas ir ką vykdytojas; 2. Užsakovas nemato reikalo skubėti, nes ir be to išgyvena (lyg ir reikia, bet nėra kur bėgti); 3. Kūrimo metu pradedama blaškytis, kad gal taip ar taip, dėl to labai viskas stumiasi, nes paprastai vykdytojas, pats skubėdamas pasirašyti sutartį, neišsiaiškina ko vis tik reikia ir negali nuspėti kelių kliento ėjimų į priekį ir bando kelti kainą, kas ne visada parinka užsakovui.

Taigi visų pirma siūlyčiau nusistatyti griežtus terminus, susirasti patikimą vykdytoją (jokiu būdu ne el. paštu ar telefonu, nes kai nėra tiesioginio kontakto ir prasideda nesusikalbėjimas). Siūlyčiau susitikti tik tiesiogiai- tada ir pamatysite tai ko "nerodo" nuotolinis bendravimas, geriau suprasite vienas kitą.

Labai svarbu atsiminti vieną dalyką- venkite "masinės gamybos" vykdytojų, nes perkate ne kojines, kurių niekas nematys ir kurias nešios dar 100 kitų pirkėjų.

P.S. Jeigu norėtumėte pabandyti su mano komanda, rašykite asmeninę žinutę. Jei ir nuspręsite pasirinkti kitus, jau žinosite pakankamai, kad nepasirinktumėte katės maiše.
2007-11-15 11:42 Programinė įranga » Patalpų nuoma » #456668

ACE rašė:

MantasMMM rašė: Kalba eina apie IĮ savininką ir pačią IĮ. Abu nori nuomotis vieną namą dalimis iš fizinio asmens. Savininkas- asmeninėms reikmėms, įmonė- savo biurui.


tegu savininkas nuomoja įmonei ir pats dykai gyvena, taip visi daro.


Taip būtų gerai, jeigu nekilnojamasis turtas nebūtų didelės vertės. Nekilnojamojo turto mokestis labai jau "apvalus" gautųsi.
2007-11-14 21:35 Programinė įranga » Patalpų nuoma » #456469
Kalba eina apie IĮ savininką ir pačią IĮ. Abu nori nuomotis vieną namą dalimis iš fizinio asmens. Savininkas- asmeninėms reikmėms, įmonė- savo biurui.
2007-11-14 19:01 Programinė įranga » Patalpų nuoma » #456421
Net nežinau ar buvo tai aptariama forume, bet tikiuosi galėsite pagelbėti.

Kaip geriausia daryti, norint individualų namą nuomoti vienu metu individualios įmonės savininkui, ir jo įmonei norint paskirstyti viską taip, kad mokesčiai būtų mažiausi žiūrint abiejų pusių interesų?

Ar geriau su savininku tartis pasirašyt dvi sutartis, ar gauti iš jo leidimą nuomoti trečiajai šaliai, t.y. įmonei?
2007-11-08 00:03 Programinė įranga » KONSULTACIJOS. Interneto svetainės. » #453767
Kiekvienam reikia skirtingos kokybės, ir išlaidų( tai kokybei pasiekti) balanso; ir netiksliai kurį nors iš jų konvertuojant vargu ar pavyks tą balansą pasiekti.

Tiesiog manau, kad čia esantiems forumiečiams tokia tema gali būti naudinga.
2007-11-07 21:48 Programinė įranga » Internetinis puslapis » #453758

miurdock rašė: O aš galiu rekomenduoti, kas kuria tikrai už patrauklią kainą ir patraukliu dizainu, unikaliu, patogiu valdymu. Jei ką PM.

Beje, manau į google įtraukt juk nėra sunku, svarbiausia gerus tag'us surašyt, pagal kuriuos po to rast išeitų kuo lengviau.. :)


Deja Tagai google ir kitose moderniose paieškose jau seniai turi mažiausią svorį reitinguojant svetaines. Apie tai ir kalbu, kad žmonės mažai informuoti, todėl paskui su krokodilo ašarom akyse vėl moka pinigus po metų ar dar anksčiau kai suvokia, kad kaip nėra rezultato, taip nėra.

Ir pats pradžioje esu padaręs keletą pigių svetainių, nes žmonės prašė, bet kad į tą kainą, arba dizaino nesukiši, arba techninės pusės nepavyksta gerai padaryti. Čia ne kioskas, kur "kiek noriu, tiek užsimetu "navaro"". Viskas turi savo kainą.
2007-11-06 16:45 Programinė įranga » KONSULTACIJOS. Interneto svetainės. » #453339

Rolanda rašė: Ačiū už labai reikalingą temą! Pradžioje noriu paklausti (kad netrukdyti kitų forumo dalyvių): įsteigta asociacija, kuri norėtų turėti intern.svetainę. Gal šiuo klausimu verčiau jums parašyti į jūsų pž?


Galima čia, galima pž. Kaip Jums patogiau. smile
2007-11-06 13:24 Programinė įranga » KONSULTACIJOS. Interneto svetainės. » #453207
Sveiki,

Žinodamas kaip paprastam žmogui sunku susigaudyti e-tyruose, nusprendžiau pagelbėti.

Šioje temoje rašykite "ką skauda" interneto svetainių srityje- pagelbėsiu kuom galėsiu.

Čia neaptarinėsiu techninių dalykų, tokių kaip "kodėl neveikia", "kaip pakeisti tekstą" irpan.; nedėsiu į šuns dienas savo konkurentų, Jūs tik būkite geri ir pasistenkite pasidaryti svetaines, kurios parodytų Jūsų įmonės "veidą", o ne dar vieną "statybos" ar "buhalterijos" vienetą tarp galybės kitų.

Tema turėtų pagelbėti išsirinkti tinkamiausią variantą, suprasti ką sako "kūrėjai" ir kaip išnaudoti visas galimybes.

Sėkmės!
2007-11-06 13:14 Programinė įranga » Internetinis puslapis » #453194
Beje, grįžtant prie svetainių kainų, taip galima pasidaryti pas studentus, galima rasti ir už 700 Lt įmonėse, bet yra keli "bet". Studentas jei ir sugebės sukurti tai kas tinka Jums, ankščiau ar vėliau dings, tada ir prasidės "kur dingo dokumentai, prisijungimai" ir pan. Pigiau įmonės daro tik pagal jau esamus šablonus ir nelabai turėsite laisvės turėti tiek išskirtinę, tiek ir informatyvią svetainę. Beje jų ir mėnesiniai "serverio" mokesčiai kur kas didesni už kitas įmones. Paskaičiuokite ar kas mėnesį mokate 15 Lt + PVM, ar 80 + PVM.

Ar Jūs įsivaizduojate kiek prarandate potencialių klientų dėl to, kad svetainė padaryta techniškai netvarkinga ir jos niekas neprižiūri? 90% jaunų ir senų eina į google ar yahoo ir ten ieško. pabandykit ir Jūs įvesti savo veiklos aprašymą keliais žodžiais ir pažiūrėkite ar esate pirmuose 4 puslapiuose. Tie kas ieško giliau net neina.

Dauguma jau esate galvas surėmę ir su užsienio konkurentais, todėl ar ne laikas į svetaines pažiūrėti kiek rimčiau? Tai vienintelė reklama, kuri nereikalauja milžiniškų periodinių investicijų ir vienintelė vieta tinkamai parodyti kas tokie esate ir ką darote kitaip nei Jūsų konkurentai.

Na taip, aš esu iš šios srities, bet čia tikrai ne piarai, tai sausa statistika, kuri glumina bet kurį progresyvesnį rinkodaros vadovą.

Kainos Lietuvos rinkoje rimtesnių svetainių svyruoja nuo 3500 iki ... Lt.
2007-11-06 12:58 Programinė įranga » Internetinis puslapis » #453177

renatab rašė: Kur reikia kreiptis kad uždarytum likviduojamos įmonės internetinį puslapį . Jokių sutarčių ar dokumentacijos neradau


Sveiki,

norint sužinoti kur patalpinta svetainė ir kas ją administruoja, bet nerandant dokumentų reiktų eiti čia whois.serveriai.lt/"> whois.serveriai.lt/.

Ten paprastai nurodoma visa informacija. Kartais nepateikiami kontaktai, todėl reiktų imti adresą iš pvz. šios eilutės :Name Server: NS1.SERVERIAI.LT" vedam i naršyklę www.SERVERIAI.LT ir ieškom tel. smile
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui