Tax.lt narys bam

B
Tax.lt narys nuo
2008-01-24
bam
forume parašė 1 žinučių

Naujausios žinutės:

2008-01-24 14:31 Darbo teisė » Antraeilės pareigos kitoje imonėje » #481104
Sveiki, noreciau trumpai apbibudint esama situacija:

esamas darbas netenkino, teko ieskoti naujo, atsiradus naujam darbui kaip ir visi normalus zmones bandau iseiti is senojo (esam sudare neterminuota sutarti, jokiu papildomu isipareigojimu nera nei is mano nei is darbdavio puses). Zodziu esme tame, kad senasis darbdavys kalbina ir praso neiseiti nes jam kazkodel naudinga mane tureti kaip oficialu darbuotoja... as aisku nesutinku, taciau jis siulo kompromisa: a isidarbinu naujam darbe normaliai, o jis pasako buhalterei, kad mane apiformintu kaip antraeili darbuotoja tarkim pusei ar ketvirciui etato ir as jam ten dirbu smulkius darbelius derindamas du darbus...

na va ir dabar keletas klausimu kurie visai neaiskus man... :)

kaip su mokesciais ir sodra pacia man asmeniskai? itariu kad tai tik i gera jei dirbu dviejuose darbuose, kas liecia sodra tik tiek kad teks spresti dvieju darbu derinimo problema... :)

ar senasis darbdavys (jo buhalterija) matys mano duomenis sodroje apie naujaja darboviete, kas tai per darboviete koks atlyginimas ir t.t.?

taip pat ar naujasis darbdavys tvarkydamas dokumentus matys kad vis esu dirbantis senajam antraeilesi pareigose?

beje senasis darbdavys nores kad kazkiek ir dirbciau ir as pazadejau, bet tarkim visada lieka galimybe kad nespesiu ka tada reikes daryt, rasyt dar karta prasyma kad atleistu is darbo?
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui