Tax.lt narys lakstute

L
Tax.lt narys nuo
2008-04-30
lakstute
forume parašė 4 žinučių

Naujausios žinutės:

2008-05-06 17:01 Gyventojų pajamų mokestis » Darbo užmokesčio skaičiavimas » #519267
Na pvz menesio atlyginimas 1500. Kaip apskaiciuoti pvz balandzio arba geguzes menesio vienos dienos uzdarbi.
2008-05-06 16:55 Gyventojų pajamų mokestis » Darbo užmokesčio skaičiavimas » #519264
Labai noreciau gauti informacija, kaip apsiskaiciuoti vienos darbo dienos uzmokesti. Gal galite parasyti tikslia formule? Lab lab lab reikia smile
2008-04-30 19:36 Darbo teisė » Pravaikšta » #518313
Cha-cha, dekuij uz informacija, kad tai buvo tik projektas

Kiek esu skaiciusi galeciau gauti pazyma is universiteto tik sesijos laikotarpiui. Cia vyktu kongresas, kuris organizuojamas ne universiteto, tad nemanau, kad pazyma gauciau.

Apie pasekmes uz pravaikstas esu pasiskaitinejusi: atleidimo nebijau (sis darbas laisvo laiko uzpildymas o ne gyvenimo siekis ir visiskai kitoje srityje planuoju dirbt), bet taip pat noreciau tiksliai zinot kaip galeciau apsiskaiciuoti dienos uzdarbi. Menesio atlyginimas buna visalaik toks pat nepriklausomai nuo drabo dienu skaiciaus. Ar reiktu atlyginima dlaint is tiek, kiek drabo dienu ta menesi ar kaip? Gal galite tuomet tiksliai paskayt kaip dienos uzdarbis skaiciuojamas? gal yra kokios lenteles? tuomet as pasiskaiciuociau ar man per daug nenuskaiciavo.(jei sis atvejis pasitaikytu :) )
2008-04-30 19:01 Darbo teisė » Pravaikšta » #518309
Mano situacija tokia: prasiau duoti kelias dienas neapmokamu atostogu, kadangi man svarbi mokslo konferencija. pries darbinantis taremes kad mokslo reikalus tavrkytis galesiu, deja buvo tik zodinis susitarimas, bet ne rastiskas. Atostogu man neduoda tai mastau padaryti pravaikstas. Pazistama sake jog girdejo per zoiniasklaida, jog svarstoma apie tai, kad per metus darbuotojas gali 3 ar 5 dienas neateiti i darba be pateisinamos priezasties( na kitaip tariant uzgerus) ir tai nebus baudziama. Ar galite man patikslinti informacija,ar yra toks teises aktas ar nera. Kaip man elgtis tokioj situacijoj? Zinau, kad mano direktorius lab bjaurus ir jei jis isskaiciuos is algos tai gerokai daugiau nei priklausytu uz paskaiciuota dienos uzmokesti (kiek man priklauso). ka galetumet man patarti?

Butu gerai jei sulaukciau greito atsakymo.
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui