Tax.lt narys Alioniuke

A
Tax.lt narys nuo
2008-07-08
Alioniuke
forume parašė 4 žinučių

Naujausios žinutės:

2008-07-08 14:38 Darbo teisė » Neštumo ir gimdymo atostogos » #538421
Mokesciai zinau tikrai buvo mokieti,kad betvarke tai zinau,bet kai pradejau dirbt viskas buvo tvarkoi,o dabar pati nesuprantu kas direktoriui pasidare,nerupi niekas,o del ko zinau kad mokesciai buvo mokieti,tai kad jis netycia buvo dvigubai ar net trigubai daugiau sumokiejas uz mus i sodra,del to problemu nebus,nes as ne kalta kad firmoi reikalai buvo netvarkomi,as savo laika atidirbau saziningai,kai bus surastas buhalteris reikalai bus sutvarkyti,bet kol jis atsiras as galiu ir pagimdyt smile aciu jums uz dalyne info,as jau susiskambinau su savo buvusia buhaltere ji man viskas paaiskino,kad galiu ir pati sau a pazyma pasiskaiciuot,viso gero.
2008-07-08 14:11 Darbo teisė » Neštumo ir gimdymo atostogos » #538401

Tininga rašė:

Alioniuke rašė: O jei tokio zmogaus nera,alga ismoka direktorius bet jokiu popieriu niekas netvarko,o pats direktoriu yra uzsenetis ir cia jo nera,ir dar nezada grizti,o atostogu isejau pati,tarp usavi susitarus su bendradarbiais,ir dabar net nezinau ka man daryt? smile

Aš galiu suprasti, kad atostogų galima išeiti tiesiog "susitarus", bet juk darbo užmokestį ir atostoginius vis tiek kažkas - kad ir direktorius - turi paskaičiuoti. Ne kažkaip "maždaug", o tiksliai. Ir dar ataskaitas visom suinteresuotom institucijom teikti. Turi būti kažkur matoma, kiek priskaičiuota, kiek mokesčių sumokėta, kiek išmokėta.


Butent kad niekur nieko neuzfiksota,as tik parasiau kad nuo tos ir tos dienos iseinu atostogu iki tos ir tos dienos,atostoginiu musu "super" direktorius nemoka,tesiog moka paprasta alga,taigi tas popieriukas yra tesiog formalumas,jau tris men musu imones dokumentus niekas netvarko, jau skambino ir is ataiskaitu inpekcijos,bet ka galejom pasakyt buhalteres nera ir viskas,tai noreciau suzinot,kaip galeciau sau pagelbet,nes is direktoriaus matau jokios pagalbos nesulauksiu,ar imanoma ir sodrai paaiskint kad nera tokio zmogaus kuris galetu apskaiciuot kiek man priskaiciuota per tas 14 dienu ir koks pritaikytas ?
2008-07-08 14:01 Darbo teisė » Neštumo ir gimdymo atostogos » #538393

Ingryda rašė:

Alioniuke rašė: Sveiki,turiu tokia problema,buhalteres darbe nera(ta prasme kad imones apskaita niekas netvarko),as iseinu i dekreta 14.07.08, atostuogauju jau nuo 16.06.08, man reikia pazymos kiek priskaiciuota uz 14 liepos dienu nunest i sodra,kaip man ja dabar gaut? kas galetu tokiu reikalu uzsiimti?


kas tvarko buhalterija, kas isleido jus ataotogi, ir apskritai, kas ksiaciuoja atlyginimus smile


O jei tokio zmogaus nera,alga ismoka direktorius bet jokiu popieriu niekas netvarko,o pats direktoriu yra uzsenetis ir cia jo nera,ir dar nezada grizti,o atostogu isejau pati,tarp usavi susitarus su bendradarbiais,ir dabar net nezinau ka man daryt? smile
2008-07-08 13:53 Darbo teisė » Neštumo ir gimdymo atostogos » #538383
Sveiki,turiu tokia problema,buhalteres darbe nera(ta prasme kad imones apskaita niekas netvarko),as iseinu i dekreta 14.07.08, atostuogauju jau nuo 16.06.08, man reikia pazymos kiek priskaiciuota uz 14 liepos dienu nunest i sodra,kaip man ja dabar gaut? kas galetu tokiu reikalu uzsiimti?
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui