Tax.lt narys Vilmis

V
Tax.lt narys nuo
2004-02-20
Vilmis
forume parašė 3 žinučių

Naujausios žinutės:

2004-03-24 10:01 Bendra » kaip sumoketi » #70547
Tokia situacija: musų klubas turi užmokėti namų bendrijai už elektros sąnaudas, tačiau namų bendrijos pirmininke sakė kad kasos jie neturi ir nurodė sumoketi į jų sąskaitą banke. Banke pasakė kad grynų pinigų sumokėti nuo juridinio asmens kitam juridiniam asmeniui negalima. Tai kaip pasielgti? nes mūsų klubas savo saskaitos banke neturi.
2004-03-01 12:20 Bendra » keletas paprastu klausimu » #65495
Dekui už atsakymus. Dar noriu šiek tiek pasitikslinti. Ar gali būti kasos orderis išrašomas tik menesio gale jei įnašai rinkti visą mėn? Ar būtina kasos orderius išrašinėti kiekvieną dieną atskirai?

Ir dar jei nera darbuotojams atlyginimų ir niekam niekas neišmokama o tik už surinktus pinigus įsigyjami klubo veiklai reikalingi daiktai, tai reiškia jokioms instancijoms nieko pristatineti nereikia?

Dėl ebankininkystės tai kol kas neišeina, ateityje gal tą varianta ir pasirinksim.
2004-02-29 13:05 Bendra » keletas paprastu klausimu » #65335
Neseniai isteigeme visuomenine organizacija, todel dar nezinau kaip reikia tvarkyti dokumentus siuo metu iskilo sie klausimai:
1. Klubas renka nario mokesti. Ar butina kiekvienam nariui pildyti atskira kasos pajamu orderi ar galima padaryti sarasa ir surinkus is nariu pagal sarasa uzpildyti visiems viena kasos pajamu orderi.
2. kokius dokumentus, kada ir kokios instancijos turi pateikti klubas apie savo vykdoma veikla? pvz VMI statistikos departamentas ir t.t.
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui