Tax.lt narys gerasteisininkas

G
Tax.lt narys nuo
2009-01-25
gerasteisininkas
forume parašė 8 žinučių

Naujausios žinutės:

2009-02-01 13:42 Įvairūs » Skolų išieškojimas, ieškinys » #613002

mulate rašė: Ant sąskaitos parašo nėra, nes ją išsiuntėme paštu, ir ta sąskaita išrašyta už atliktus darbus, pagal darbų priėmimo aktą, kurį pasirašėme vienšališkai. Jų apskaitą tvarkanti įmonė atsiuntė suderinimo aktą, su kuriuo domenimis mes nesutinkame(nėra minėtos s-tos).



NEKREIPKIT DEMESIO KAD JIE ISMETE SASKAITA. Svarbu akceptavo skola,o jei aplaidziai tvarko savo buhalterija, tai ju reikalas. Svarbu kad turetumet irodyma, kad siuntet jiem saskaita (as paprastai siunciu su iteikimo pranesimu).
2009-02-01 13:35 Įvairūs » Skolų išieškojimas, ieškinys » #613000

rasiukas_burbuliuk rašė:

vovere rašė: antstoliai suras


bet rasant ta pareiskima, juk reikia nurodyti atsiskaitomosios saskaitos numeri, tai nurodyta, kaip privalomas rekvizitas...


TIKRAI GALYT NEIRASYT SASKAITOS. Teismas vis tiek spres byla, o anstolis, kol neuzvesta isjieskojimo byla taip pat nieko negales padet. Nurodykit tik kad saskaitos numeris jums nezinomas.
2009-01-26 19:16 Bendra » laidavimas » #609712
Rolanda,- cia eina kalba apie GERA VALIA IR TARPUSAVIO PASITIKEJIMA, o ne apie rietenas tarp partneriu. Och tos moterys.
2009-01-26 19:11 Bendra » laidavimas » #609707
Manau nieko padaryti negalesi. Jei naparnikas nepasiraso-nepriversi.Vyrauja sutarties laisves principas. Prievarta nesusitarsi arba laiduok vienas. O geriausia dirbti vienam mat pelnas geriausiai is vieno dalinasi. Uzjauciu bet taip yra arba turi labai jau naparnika itikinti kredito naudingumu ir butinybe. Sekmes.
2009-01-26 18:29 Įvairūs » Lito devalvavimas » #609672
Manau bijant devalvavimo ir nejieskant kaltu, del suknisto gyvenimo, gal reiktu su banku perrasyti sutarti i litus. Zinoma eurais palukanos mazesnes, bet ramiai del galimos devalvacijos nemiegat, todel arba kalbetis su banku arba melstis. O siaip ant sio svieto galioja bendras principas-su bankais, gydytojais ir teisininkais geriau neprasidet. O svarbiausia reik mokescius moket (DZIAUKAS).
2009-01-26 18:03 Bendra » kvaila situacija » #609653
Teisingai pasirasineti nereikia, bet rangos del remonto sutarti sudaro tam tikri dokumentai, kur atsispindi: darbu pobudis, atlikimo laikas, auto- pridavimo-atsiemimo laikas, detaliu asortimentas. Zodziu- zdal, prinial, opis, protokol. Soferukas ir ta firmele padare paprasciau, t.y. nieko nesusitare.Siuo atveju jus ir motyvuojate sutarties tarp firmos ir meistru nebuvimu,o sios saskaitos turinys yra suklastotas.Tai vadinama intelektualiniu klastojimu kai saskaita tikra,o duomenys tureje buti vairuotojo, yra jusu. Tokiu saskaitu as galiu prirasyti kiek norit. PVZ dabar pakonsultavau, suzinojau jusu rekvizitus ir israsiau saskaita, net ir be paraso.Tada klausimas, o kur uzfiksuota, kad buvote pas mane jus ar jusu igaliotas asmuo. Nera, reiskia saskaita tikra,o turinys suklastotas. Nesvarbu kad pasirase jusu buves vairuotojas, svarbu kad jis sukcius.As uztikrintas, kad jis tai pakartos kur nors kitur, nes jau karta praslydo.
2009-01-25 23:15 Bendra » kvaila situacija » #609102
Dar vienas dalykas. Senaties bendras terminas pabaigiantis cv. teisinius santykius yra 10m. Siuo atveju galioja 3m. senaties terminas skolai issireikalauti. Reiskia jie neturetu jokiu sansu jei ir butu jusu skola ir per 3m. nei karto nebutu priminta su irodomuoju dokumentu. Kas del pinigu paemimo is soferuko manau jau irgi isigaliojo, populiari valdzioje, patraukimo baudziamojon atsakomyben senatis ir is to senatis cv. jieskiniui paduoti. Miegokit ramiai, o niekselis issisuko.
2009-01-25 23:03 Bendra » kvaila situacija » #609100
Venrasa,- situacija visai nekvaila. Tokie vairuotojo veiksmai ivardijami kaip sukciavimas. T.y pasinaudojimas kito asmens nezinojimu igijimas turto ar turtines teises. Siuo atveju jis gavo nemokamu paslaugu. Jus neprivalote niekam nieko moketi. Ta firmele turejo paprasyti is soferuko imones igaliojimo remontuoti neva imones masina, be to igajiojimo pasirasineti griestos atsiskaitomybes dokumentus-saskaitas fakturas. Paprasciausiai jie vairuotoju patikejo. Reiskia ir rizika prisieme. Dabar tegul jiesko to vairuotojo. Juk masinos remontas tai rangos sutartis. Nuo kada sutartis imones vardu sudaro vairuotojai ar valytojos, ar krovejai? Jei kils klausimu mielai pakonsultuosiu nemokamai. 862068448.
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui