Tax.lt narys pasa

P
Tax.lt narys nuo
2009-02-07
pasa
forume parašė 5 žinučių

Naujausios žinutės:

2009-02-08 21:33 Darbo teisė » Darbo sutarties nutraukimas » #617021
Ačiū už pavyzduką!
2009-02-08 18:28 Darbo teisė » Darbo sutarties nutraukimas » #616944
Gal kas galit padėti kaip turi atrodyti tas prasymas, kad aš noriu nutraukti darbo sutartį šalių susitarimu, o ne darbdavys.
2009-02-08 14:22 Darbo teisė » Darbo sutarties nutraukimas » #616865
Ji taip ir daro, kitos darbuotojos taip ir išejo iš darbo kad spaudė psihilogiškai, netalaikė......Man tai patinka nervus pagadinti. Nejau as pradirbus du metus negaliu gauti išeitinės kompensacijos?! Atceit as nieko nepardaviau tai ir atlyginimo nebus.
2009-02-08 13:17 Darbo teisė » Darbo sutarties nutraukimas » #616831

Saulele34 rašė:

pasa rašė: Sveiki, moreciau patarimo, kyla konfiktai su darbdaviu, norejo kad as iseiciau is darbo savo noru, o preistai buvo sakes kad del mazejanciu pardavimu mazins etatus. Taigi dabar kabinejasi del kiekvienos sulkmenos smile sake kad del netvarkingos darbo vietos surasys akta ir mane atleis su irasu, kad kiti daugiau manes neprims. Iseiti is darbo savo noru nenoriu juk ir taip krize, darbu nera, pinigu nera. Norejau paklausti ar as galiu pasiulyti nutarukti sutarti saliu susitarimu? Ir kaip tai padaryti rastu ar uzteks ir zodziu? Ar gausiu iseitine?


Kaip darbdavys galiu pasakyti, jei nores atleisti, atleis. Ras priezasti, ir atleis pagal straipsni be jokiu iseitiniu.Tai ne problema.
Taciau zmogiskai siulau, gal reiktu su darbdaviu pakalbeti, del mazesnio darbo uzmokesčio, trumpesnio darbo laiko, ar dar kokio kompromiso.
Mes iki paskutiniuju laikome savo darbuotojus, net tuos, kurie nereikalingi. Sakiau direktoriui, jei bus strioka, tai trumpinsime darbo laika. Vis zmonems ne toks sokas. Atleisti gali nors rytoj, taciau is zmogiskosios puses reikia suprasti, kad zmonems ir taip sunku dabar.
Vienu zodziu, tarkites su darbdaviu, ga koki kita darba dirbti galite. Gal ne viskas prarasta.


Matai tai gal tu geresnis darbdavys, mano rya prekybine imone, ir kitokio darbo man tikrai nepasiulis, darbo uzmokestis ir taip jau minimumas, darbo laikas nuo8-17, ir keisti nieko nenori. As net pati nebezinau ka man daryti.......
2009-02-07 21:30 Darbo teisė » Darbo sutarties nutraukimas » #616767
Sveiki, moreciau patarimo, kyla konfiktai su darbdaviu, norejo kad as iseiciau is darbo savo noru, o preistai buvo sakes kad del mazejanciu pardavimu mazins etatus. Taigi dabar kabinejasi del kiekvienos sulkmenos smile sake kad del netvarkingos darbo vietos surasys akta ir mane atleis su irasu, kad kiti daugiau manes neprims. Iseiti is darbo savo noru nenoriu juk ir taip krize, darbu nera, pinigu nera. Norejau paklausti ar as galiu pasiulyti nutarukti sutarti saliu susitarimu? Ir kaip tai padaryti rastu ar uzteks ir zodziu? Ar gausiu iseitine?
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui