Tax.lt narys ogelbaite

O
Tax.lt narys nuo
2009-06-24
ogelbaite
forume parašė 4 žinučių

Naujausios žinutės:

2019-01-03 10:31 Programinė įranga » Programa "Būtent" » #1405875
Laba diena,

SOS pagalbos. Prašau pasidalinkit Būtent naujielaiškio info DU perskaičiavimas. Naujinys Nr. 0123. Darbo užmokesčio skaičiavimo pakeitimai nuo 2019 m.

DU mokėsim už 2018 metus sausio 11 d. Norėčiau pasižiūrėti kaip turi būti atlikti nustatymai būtent programoje. Juk reikės taikyt 2019 m. NPD.
2011-02-23 19:00 Programinė įranga » Nemokama apskaitos programa » #919447

lori_as rašė: Jeigu jus viena naudojates kompiuteriu (jis asmeniskai jusu), galima laikyti kad jus turite administrartoriaus teises.O gal kompiuteris darbinis? Tada kreipkites i admina.


Kompas mano asmeninis, aš naudoju kaip adminas, Bet kokiu atveju ačiū. Teks skambinti rytoj aptarnaujančiai įmonei. smile
2011-02-23 14:35 Programinė įranga » Nemokama apskaitos programa » #919316

lori_as rašė:

ogelbaite rašė: bandau pirmą kartą suinstaliuoti programą apskaita5 namų kompiuteryje, tačiau niekaip nepavyksta pabaigti serverio MySQL instaliacijos. gal ko nors nežinau, gal ne taip darau? paskutiniame žinksnyje paspaudus "Execute", užsideda automatu dvi pirmos varnelės, o "start service" ir "apply security settings" neužsižymi ir niekaip nepabaigiamas instaliavimas.Prašau patarkit, ką turėčiau padaryti??? jau visą formumą perskaičiau susijusį su apskaita5? o gal iš vis nėra galimybės namuose dirbti su šia programa, gal kažko nerealuas noriu??? gal ieškoti kitos?

1. Klaida ties punktu Apply security settings nėra svarbi ir ją galima ignoruoti;
2. Kitais atvejais galimos tokios klaidos priežastys:
2.1. Jūs neturite administratoriaus teisių kompiuteryje (ypač jei tai darbo kompiuteris), kreipkitės į kompiuterius aptarnaujantį darbuotoją arba prisijunkite kaip administratorius kitu account'u, jei žinote prisijungimo duomenis;
2.2. Jūsų kompiuteryje "sukasi" Windows 98 arba Windows 95. Šiuo atveju neveiks nei serveris nei programa. Būtina ne žemesnė kaip Windows 2000 versija;
2.3. Prieš tai Jūs išinstaliavote MySQL serverį ir po to neperkrovėte kompiuterio. Šiuo atveju perkraukite kompiuterį ir pakartokite konfiguravimą (START/Programs/MySQL/MySQL Server 5.0/ MySQL Server Instance Config Wizard).
2.4. Jūsų kompiuteryje yra instaliuota programų, kurios nesuderinamos su MySQL serveriu, pavyzdžiui, kai kurios apskaitos programos, naudojančios MySQL grupės serverius (TinySQL, PostgreSQL ir pan.).
Gal pades
smile


Ačiū, bet nepadeda, mano kompe windows 2000XP, kompą perkroviau, bet deja. Jokios kitos instaliuotos apskaitos programos nėra kompe. O gal galit patarti kaip pasižiūrėti ar kas nors kitas naudoja Mysql??? Tikriausiai teks kreiptis į aptarnaujančią įmonę dėl konsultacijos.
2011-02-22 15:24 Programinė įranga » Nemokama apskaitos programa » #918912
bandau pirmą kartą suinstaliuoti programą apskaita5 namų kompiuteryje, tačiau niekaip nepavyksta pabaigti serverio MySQL instaliacijos. gal ko nors nežinau, gal ne taip darau? paskutiniame žinksnyje paspaudus "Execute", užsideda automatu dvi pirmos varnelės, o "start service" ir "apply security settings" neužsižymi ir niekaip nepabaigiamas instaliavimas.Prašau patarkit, ką turėčiau padaryti??? jau visą formumą perskaičiau susijusį su apskaita5? o gal iš vis nėra galimybės namuose dirbti su šia programa, gal kažko nerealuas noriu??? gal ieškoti kitos?
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui