Tax.lt narys vichiuz

V
Tax.lt narys nuo
2010-02-03
vichiuz
forume parašė 4 žinučių

Naujausios žinutės:

2010-04-27 17:56 Blevyzgos » Įvairiausios dietos » #798286

oxxanna525 rašė: O man pagaliau pavyko numesti, per www.asmeninesdietos.lt, valgiarasti uzsisakiau uz 6 lt, numeciau per savaite 2 kg, taigi 1kg numeciau uz 3 litus :D :)))) super :), kaimyne jau 4-a savaite laikosi, neteko 6,5 kg - labai grazu :) netikejau kad galima komfortiskai laikytis dietos, man patiko :)


Tu man prašyk kokią ten tau dietą per internetą israšė kaip "asmeninę" :)
Aš tau tada parašysiu, kuri tai dieta iš www.geradieta.lt nemokamai.. ;)
Asmeninė dieta gali būti išrašoma tik po gydytojo apžiūros, kitaip jos nėra prasmės vadinti asmeninėmis..
2010-03-28 23:23 Blevyzgos » Įvairiausios dietos » #783900
Nemažai įvairių dietų - www.geradieta.lt
2010-02-03 11:36 Bendra » Vel komandiruotė... » #755312
Sveiki,
kaip tokiu atveju skaiciuoti komandiruotpinigius, kokios šalies?
darbuotojas anksti ryte išskrenda į kopenhaga (Danija), seda į traukinį ir važiuoja į susitikimą Malmo (Švedija), jau po pietų sėda vėl įtraukinį ir vėl vyksta į Kopenhagą, apsistoja viešbutyje ir anksti ryte gryžta į Lietuvą..? smile
Tikslas - Švedija, bet daugiausia laiko ir nakvynė - Danija.

Beje, gal kas gali atsakyti į šitą mano postą:
tax.lt/posts6752-440.html
2010-02-03 10:36 Bendra » Komandiruotpinigiai » #755231
Sveiki,
noriu pasitikslinti ar viską suprantu taip kaip reikia apie komandiruotpinigius ir užduoti keletą klausimų. Kalbu tik apie komandiruotpinigius užsienyje, darbininkams ir kokio mėnesio trukmės komandiruotei..

1. Jei priskaičiuotas atlyginimas prieš mokesčius yra didesnis nei 1040 Lt/mėn nuo komandiruotpinigių nebemokami jokie papildomi mokesčiai nei darbdaviui nei darbuotojui.
2. Kas yra privaloma, kas yra galima, kai darbuotojui mokama pilna komandiruotpinigių norma? Ką privalo padengti darbdavys - kelionės išlaidos, apgyvendinimo išlaidos, maitinimo išlaidos ir vietinio transporto išlaidos?
3. Kas yra privaloma, kas yra galima, kai darbuotojui mokama pusė komandiruotpinigių normos? Ką privalo padengti darbdavys..? Kiek pats esu girdėjęs - pusę komandiruotpinigių galima (ar privaloma..?) mokėti, kai darbdavys apmoka maitinimą ir apgyvendinimą, ar teisingai? Kaip su kitomis išlaidomis?
4. Ar yra dar koks nors variantas susijęs su komandiruotpinigių normos dalimi ir darbdavio/darbuotojų prisiimamomis išlaidomis?
5. Gal žinote kokių nors svetainių, kuriose galima susižinoti europos valstybių vietines komandiruotpinigių normas? Turių omenyje kai tos šalies įmonės darbininkas komandiruojamas į kitą tos šalies miestą..

Būsiu labai dėkingas už bet kurį atsakymą arba mano teiginių pataisymą..!
iš anksto dėkui!
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui