Tax.lt narys Saulute69

S
Tax.lt narys nuo
2010-02-04
Saulute69
forume parašė 2 žinučių

Naujausios žinutės:

2010-02-05 11:51 Bendra » Apmokestinamieji gaminiai (teršimo mokestis) » #757056
Norejau pasitikslinti, jeigu mes priduodam pavojingas atliekas (apmok. gaminius: filtrus, amorizatorius) imonei, kuri uzsiima ju tvarkymu, pildant prasyma registruotis gamintoju ir importuotoju savade reikia nurodyti "individuali atsakomybe" ar "dalyvavimas Licenzijuotoje organizacijoje"?
2010-02-04 14:57 Bendra » Apmokestinamieji gaminiai (teršimo mokestis) » #756500
Laba diena!
Kaip matau ne tik mane viena kamuoja apmokestinamieji gaminiai, kurie yra kito ivezamo gaminio (pvz, autom.) sudetine dalis. smile
Per seminara dave keleta patarimu, kaip galima palengvinti darba. Kiekvienam autom. modeliui galima sukurti laisvos formos akta, kuriame butu nurodomi apmok. gaminiu kiekis, svoris (galima taikyti vidutinius svorius).
Be to visi nukrypimai turi buti dokumentuoti.
Tik kyla klausimas, kaip itraukti i apmokestinamuju gaminiu sarasa automobiliu apmokestinamuosius gaminius, kurie buvo islesti i vid. rinka? PZV, parduodam auto, padangas i sarasa itrakti PZV., ....AUTO naujos padangos, sveriancios 8 kg? Ir taip kiekvienam modeliui? Su filtrais ir amortizatoriais taip pat? Ar geriau sukurti nauja sarasa apmokestinamiesiems gaminiams, kurie yra kitu ivezamu gaminiu sudetine dalis?
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui