Tax.lt narys Floira

F
Tax.lt narys nuo
2004-03-26
Floira
forume parašė 96 žinučių

Naujausios žinutės:

2004-08-18 12:34 Blevyzgos » Įvairiausios dietos » #100869
Na va ziuriu vasara dietos nieko nebedomina , visos lieknos ir grazios smile
2004-06-03 13:34 Blevyzgos » Įvairiausios dietos » #87206
na taip ir svoris ir apimtys tie patys smile uztai jokiu nervu smile
2004-06-03 13:05 Blevyzgos » Įvairiausios dietos » #87193
Aš žinau geriausią dietą:
Pirmadienis:1 Stiklinė vandens
Antradienis:1 Stiklinė degtinės
Trečiadienis:1 Porcija ledų
Ketvirtadienis:1 Butelis degtinės
Penktadienis: 1 Pakelis ''Metadoxil,,
Šeštadienis:1 Juoda alyvuogė
Sekmadienis:1 Lėkštė irisų už visą savaitę
Irisų receptas:
1 puodelis grietinės
1 puodelis cukraus
Viską sumaišyti ir pakaitinti mikrobangėje 4 minutes 3 lygyje. Vos pagaminus labai atsargiai (galima apsiplykyti) supilti į formą, padėti ant palangės. Po maždaug valandos išimti iš formos ir suvalgyti.
Labai skanu! smile
2004-04-29 08:48 Blevyzgos » Įvairiausios dietos » #79100

Kalijola rašė: smile Tai kaipgi visdėlto yra ar apsimoka grti tas žaliosios arbatos kapsules ir kiek jos tiksliai kainuoja ar virš 30 Lt. ar virš 60 Lt.
Kas naudojot apie mėnesį atsiliepkit ir parašykit savo nuomones. smile Prašau....


smile gerk žalią arbatą ir efektas tas pats bus smile
2004-04-28 14:36 Blevyzgos » Įvairiausios dietos » #78950

eos rašė: as jusu , kolegos nesuprantu. Tokios esat principingos ir protingos ( juk buhalterės smile smile smile ) , o nesugebat svorio numesti . Jokia dieta nepadės , jei nepakeisit paties požiūrio į maistą. Viena mano kolegė numetė 27 kg-tik atsisakiusi BULVIŲ. Visa kita ji valgo. Ir pagalvokit pačios kiek gi reikia buhalterei kalorijų.Juk ji ne miško darbininkas kuriam ir 2500-gali būti per mažai. Mes juk nejudam,taigi ir energijos sunaudojam nedaug.


bandysiu paprieštarauti aš po darbo kaip užsiimu žemdirbyste tai kaip čia pasakius..........vos ne miško darbininku tampu 4 - 5 val
2004-04-28 11:42 Blevyzgos » Įvairiausios dietos » #78864
Na tas tai taip smile viskam buna pirmas kartas, bet ir nepinigai čia svarbiausia,bet žmonių apgaudinėjimas ir jų mulkinimas tai yra svarbiausia ir tegu jau geriau paštas gauna pelną už perlaidas negu kažkokia apsišaukėlė kuri savo metodo nesugebėjo pagrysti ir irodyti kad jis tikrai veiksmingas wat tep.........na gal as ir neteisi,bet čia tik mano nuomonė smile
2004-04-28 10:04 Blevyzgos » Įvairiausios dietos » #78827

Kalijola rašė: Na, va ir as prisijungsiu prie jūsų. Neseniai gavau Margaritos Drozd metoda. Visa mėnesį laukiau tikėjausi nustebinsiu visus kai numesiu taip greitai svori, bet kaip supratau apsigavau. Prapakavus tuos prieskonius pasmirdo visas kabinetas, bet kas idomiausia dabar dar turi siusti pinigu žalios arbatos kapsulėms gauti, o jas gavus dar laukia staigmena, galvoju vėl ka nors už pinigus pasiūlis. O taip norisi vasara jaustis nepriekaistingai.
Kaip apmaudu, kad su metais tas svoris vis didėja, va mano pažystama buvo tokia daili lieknutė, o čia bac per pusmetį priaugo tiek svorio, kad mane aplenkė ir nieko sau negali padaryti.


Siusk atgal ta metoda tai nors 49 lt. atgausi vis nuostoliai bus mazesni, o priedo tos kapsules vaistineje apie 70 lt tik kainuoja, tai siusk ir nesuk sau galvos smile
2004-04-22 16:52 Blevyzgos » Įvairiausios dietos » #77681
na as pasiterausiu drauges ji sake pirko, eurovaistinej
2004-04-22 16:26 Blevyzgos » Įvairiausios dietos » #77670
Paskutines naujienos smile eurovaistinese jau yra ir kaina pigesne 100 lt
2004-04-22 16:11 Blevyzgos » Įvairiausios dietos » #77662
Liepa1 pabusk jau smile beveik visos vaistines prekiauja smile
2004-04-22 14:37 Blevyzgos » Įvairiausios dietos » #77614
Tik tiek kad skanu ir panašu į naturalų maistą, na aišku valgant tiek kolorijų per dieną tai svoris turėtų ryškiai kristi, tik wa įdomu kaip buna nustojus juos vartoti smile
2004-04-22 13:55 Blevyzgos » Įvairiausios dietos » #77585
Lieknėjimo naujiena Lietuvoje!

Penkių parų dieta - MINIKUUR DE LUXE. Tik 830 kilokalorijų per parą!


MINIKUUR DE LUXE pakeičia visą dienos maisto racioną ir aprūpina Jūsų organizmą visomis būtinomis medžiagomis. Penkių parų dieta. Tik 830 kilokalorijų per parą!

Kiekvieną dieną - šeši mažo kaloringumo patiekalai: pusryčiams- kokteilis arba gėrimas, priešpiečiams - puikaus skonio batonėlis, pietums išsirinkite vieną iš 5 karštų patiekalų bei pudingą desertui, tarp valgymų du kartus per dieną mėgaukitės gardžia sriuba.

Vartojant MINIKUUR DE LUXE Jūs greitai ir paprastai, nerizikuodami savo sveikata, atsikratysite nepageidaujamo viršsvorio.

Dauguma lieknėjančių skaičiuoja kalorijas, o tuomet iškart susiduria su problemomis. Labai sunku apskaičiuoti patiekalų kaloringumą, greitai išsisemia fantazija ruošiant nekaloringus valgius, o svarbiausia – sunku patenkinti organizmo poreikius ir greitai ima trūkti vitaminų, baltymų ar kokios kitos medžiagos. Dietologai sutinka, kad kalorijų skaičiavimas – efektingas ir

organizmui nekenkiantis lieknėjimo būdas (žinoma, jei valgomas nekaloringas, bet įvairus ir pilnavertis maistas). Norintys lieknėti pagal šį metodą, bet visiškai nesukti sau galvos, gali išbandyti rinkos naujieną – dietinių patiekalų rinkinį. MINIKUUR DE LUXE.





Kaip lieknėti su MINIKUUR DE LUXE

Tai patiekalų rinkiniai (Lietuvoje planuojama prekiauti „Didžiosiose Eurovaistinėse”), kuriuose sukomplektuotas 5 dienų meniu. Kiekvienai dienai suruošti šeši mažo kaloringumo patiekalai: pusryčiams - kokteilis arba gėrimas, priešpiečiams - puikaus skonio batonėlis, pietums - karštas patiekalas (jų rinkinyje yra 5 rūšių, tad nereikės kasdien valgyti tokio paties, patiekalų porcijos tikrai didelės) bei pudingas desertui, dviejų rūšių sriubos, kuriomis galima mėgautis tarp valgymų. Nors dienai skirti net 6 patiekalai, visa kalorijų dienos suma – tik 830. Svarbiausia, kad patiekalai taip suderinti, jog organizmui netrūktų jokių reikalingų medžiagų. MINIKUUR DE LUXE sudėtyje yra organizmui būtinų baltymų, riebalų ir angliavandenių, 12 vitaminų bei 11 mineralų, kurie patenkina rekomenduojamas paros normas. Todėl naudojantis šia dietos sistema nėra jokios rizikos pakenkti sveikatai.




MINIKUUR DE LUXE rinkinio patiekalai yra malonaus skonio, lengvai paruošiami.

Naudingi patarimai, nusprendusiems išbandyti MINIKUUR DE LUXE:

Tarp valgymų galite pasimėgauti nedidele šviežių daržovių (pvz., salotų, morkų, agurkų, ridikėlių, svogūnų, porų, žiedinių kopūstų) porcija, geriau - be padažo. Jei negalite gyventi be padažo, pasigaminkite j. i. neriebaus jogurto ar varškės, augalinio acto, citrinų sulčių, garstyčių, pomidorų padažo, žolelių ir prieskonių. Taip suvartosite tik apie 10 kcal. Karštus MINIKUUR DE LUXE patiekalus galite pagardinti prieskoniniais augalais, tokiais kaip pipirai, česnakai, raudonėliai, čiobreliai, petražolės, taip pat daržovėmis ar grybais. Nepraleiskite valgymų, suvartokite visą dienos maisto dozę. Vartokite pakankamai skysčių, nes dėl jų trūkumo gali užkietėti viduriai. Per dieną būtina išgerti ne mažiau kaip 2 litrus mažo kaloringumo skysčių (vandens, neriebaus sultinio, kavos ar arbatos be cukraus ir pieno). Jeigu esate nėščia arba krūtimi maitinanti moteris, geriate vaistų, prie. vartodami MINIKUUR DE LUXE geriau pasitarkite su gydytoju. Be gydytojo konsultacijos MINIKUUR DE LUXE negalima vartoti be pertraukos ilgiau kaip tris savaites. Ši dieta tinka ir vegetarams.




Vienos MINIKUUR DE LUXE dėžutės turinys:

2 javiniai gėrimai,
3 kokteiliai (braškių, bananų, miško uogų),
5 batonėliai (šokoladinis, žemės riešutų ir nugų, bananų, abrikosų ir citrinų, miško uogų),
5 karšti patiekalai (makaronai su brokoliais, makaronai su sūriu, ryžių patiekalas, trintos bulvės, pomidorų sriuba),
5 desertai (vanilinis ir šokoladinis pudingai),
10 sultinių (daržovių ir pomidorų).

Dienos meniu pavyzdys:

pusryčiams - javinis gėrimas arba kokteilis,
priešpiečiams - vienas jau paruoštų vartojimui batonėlių,
pietums - karštas patiekalas ir desertas,
lengviems užkandžiams 2 kartus per dieną po sultinį.

Patiekalus paruošite greitai ir paprastai (nuosekli paruošimo instrukcija - dėžutės viduje).

Išbandykite šį naują lieknėjimo būdą.



Kaina 130 lt.
2004-04-22 12:21 Blevyzgos » Įvairiausios dietos » #77559
Citata gydytojos diatologės

" Alinanti arba taip vadinama mažo kaloringumo dieta antsvorį gali pašalinti,tačiau gydantis tokia dieta išlieka didelė svorio sugrįžimo tikimybė. Todėl nutarus liesėti, visų pirma reiktų kritiškai įvertinti esamą maitinimąsi ir nusistatyti pačiam, arba su dietologo pagalba, labiausiai svorio priaugimą skatinančius produktus. Galima būtų pradėti nuo “ nereikalingų” maisto produktų apribojimo savo racione: riebalai, saldumynai, saldūs gėrimai ir pan. Sekantis etapas būtų išsiaiškinti kiek energijos (kalorijų) reikia ir ar gaunamas energijos kiekis neviršija poreikių. Dar viena galimybė - įsivesti 1-2 iškrovos dienas per savaitę. Šių dienų metu reiktų valgyti vienos grupės maisto produktus,su kuriais gaunamos energijos kiekis neturėtų viršyti 500 kcal. Tai galėtų būti: 2 l kefyro, arba 1,5 kg šviežių daržovių, arba 800 g vaisių. Siūloma 10 kg numesti per tris menesius norint kad svoris nebegryžtų. "

Pamąstymams smile
2004-04-22 08:46 Blevyzgos » Įvairiausios dietos » #77488
Nebutina po tas sales lakstyti, geriau rytais arba vakarais (cia kiekvienam pagal galimybes smile ) nors pusvalandi pabegioti, tai nei raumenys augs nei pinigine plones smile
2004-04-22 08:29 Blevyzgos » Įvairiausios dietos » #77483
Dia ,tada geriau mesk visas savo dietas ir pradek maista derint ir judet daugiau,tai ir sveikata sutaupysi ir svoris kris nors ir po biski,jei dieta varo i stresa tai jau tikrai negerai smile
2004-04-19 12:11 Blevyzgos » Įvairiausios dietos » #76730
Kalbėjausi su drauge kuri dirba vaistinėje, tai jos nuomone visi šitie priaparatai kurie tirpdo riebalus tipo tai visų pirma yra be proto brangūs o visų antra poveikis jų geriausia jaučiamas toms kurios turi didelį antsvorį, vosom kitom jis beveik nejuntamas smile
2004-04-15 10:17 Blevyzgos » Įvairiausios dietos » #76008
Labas rytas,

Na žiūriu kad vysos sriubininkės ir grikininkės po švenčių dingo smile įdomu ar jau taip niekas ir nebesilaiko dietos ar darbai prispaudė ?
2004-04-14 16:48 Blevyzgos » Įvairiausios dietos » #75909

Ajonda rašė: Na va , dietininkės smile Kam reikėjo dietos laikytis, jei po to persiryti smile


Na na ...... visai nepersirijau smile garbes zodis smile
2004-04-14 15:41 Blevyzgos » Įvairiausios dietos » #75895
na jo kad priaugai tai nieko gero žinoma smile bet manau suimsi save i rankas ir visiem parodysi kokia tu ištverminga ir tie kilogramai greit nukris smile
2004-04-14 15:28 Blevyzgos » Įvairiausios dietos » #75893
o kaip tu Vyga, kaip tavo dieta? ar jau pradėjai laikytis po visų persivalgymų ?
2004-04-14 15:26 Blevyzgos » Įvairiausios dietos » #75891
na ant svarstikliu nelipau,bijau dar smile bet kelnės tai jau laisvokos,po švenčių dietos nesilaikau dar nes labai jau daug maisto liko,taip kad sriuba maitinsiuos tik kita savaitę
2004-04-14 15:20 Blevyzgos » Įvairiausios dietos » #75889
Na va gražiausia po švenčių apie dietas turbūt baisu šnekėt kad čia taip tylu pasidarė smile
2004-04-13 09:45 Blevyzgos » Įvairiausios dietos » #75585
Labas rytas smile

Na kaip dietininkės laikosi ? Aš tai dar šią savaitę dietos nesilaikysiu nes namie per daug maisto liko po švenčių
2004-04-08 15:23 Blevyzgos » Įvairiausios dietos » #74907

Ajonda rašė: Pala pala, kiek suprantu rusų kalbą, tai лук toli grąžu ne kopūstas, o svogūnas, о луковый суп,tai svogūninė (arba svogūnų) sriuba.


Taigi aš juokauju, pas juos svogūnų sriubos dieta , o pas mus kopūstų smile
2004-04-08 14:57 Blevyzgos » Įvairiausios dietos » #74888
Lietuviškai išvertus :

Kopūstų sriubos dieta ;

Netgi holivudo zvaigzdes kaip Sharon Stone ar Kate Winslet yra sios dietos suzavetos. Ne be reikalo: su ja numesite svori ir nereikia bijoti gerai pazistamo jo-jo efekto, pagal kuri svoris po dietos uzauga dvigubai greiciau. Kam mintis apie kopustiene jau is pat pradziu nepatinka, gerai pagalvokite, issivirkite kopustiene, kuri jums patinka. Sioje svetaineje rasite taip pat labai daug kopustienes receptu. Pagrindinis komponentas yra kopustas, toliau galite deti jums patinkancias darzoves...fantazijai nera ribu.
Svarbiausia: kopustienes galite valgyti kada norite ir kiek tik norite. Kuo daugiau, tuo geriau.
Kaip veikia kopustiene?
Labai paprastai: musu organizmas sunaudoja daugiau energijos kopusto sudeginimui-suvirskinimui, nei is kopusto isgauna. Kopustas susideda 95 procentai is vandens ir 100 gramu teturi tik 22 kalorijas. 200 gramu kopusto turi 95 mg vitamino C, kuris pagreitina riebalu deginima. 200 gramu kopusto turi 416 mg kalio, kuris valo organizma nuo susikaupusiu nuodu. rezultata parodo svarstykles: galite per 7 dienas numesti iki 5 kg.
Kopustas nera tik riebalu degintojas. Jis yra ir labai svaika darzove. Jame esantys garstyciniai aliejai saugo nuo vezio, gydo uzdegimus, mazina cholesteroli. Magnis pagyvina deguonies isisavinima, selenas ir baltymai yra geros nuotaikos saltiniai.
Jeigu laikotes grieztos kopustienes dietos, turite butinai per diena isgerti 3 litrus vandens ar vaisiniu arbatu.Ryte ir popiete isgerti pasuku puodeli ir grieztai laikytis sito 7 dienu ritmo:
1 diena yra vaisiu diena. Valgykite vaisiu kiek jums telpa. Geriausia jau pusryciams pasidarykite vaisiniu salotu, isgerkite puodeli kavos ar arbatos(be cukraus), bei pasuku, pietums valgykite kopustiene bei vaisiu. Popieciui isgerkite vel pasuku. Vakarienei valgykite kopustiene bei vaisiu salotas. Po 18 val. nebevalgykite vaisiu. Kopustiene galite valgyti ir naktipieciams, jeigu jums norisi.
2 diena yra bulviu diena. Siandien valgykime daug darzoviu. Nevalgykite zirniu, moliugu, kukuruzu, nes jie kelia apetita saldumynams. Pasidarykite darzoviu sulciu arba jas pasigarinkite ar pasikepkite orkaiteje ivynioje i folija. Isgerkite pasuku.Pietums suvalgykite kopustienes, salotu arba darzoviu.Popiet pasidarykite darzoviu gerima is :40 g paprikos, 40 gr, saliero, 1 sauksta petrazoles lapu, , tabasco pagal skoni, 100 ml pomidoru sulciu, 100 ml pasuku, druskos ir pipiru pagal skoni, viska sumalti mikseriu. Tai fantastiskas gerimas riebalams deginti. Valarienei issikepkite bulves orkaiteje ivynioje i folija 80 min/220°C. Prie bulviu valgykite smulkios varskes sumaisytos su prieskoninemis darzovemis. Naktipieciams galite suvalgyti ir kopustienes.
3 diena yra darzoviu diena. Si diena panasi i antra diena. Valgykite daug darzoviu.
4 diena yra bananu diena. Siandien galite per visa diena prie kopustienes 3-4 bananus suvalgyti ar pasidaryti ir kokteili: 1 bananas, 1 saukstelis citrinos sulciu, 150 ml. pasuku.
5 diena galite valgyti daug zuvies ir pomidoru. Siandien leidziama be kopustienes suvalgyti 500 gramu zuvies bei 6 sviezius pomidorus.
6 diena skirta paukstienai. Siandien galite suvalgyti 200 gramu paukstienos: 100 gramu pietums, 100 gramu vakarienei su darzovemis. Svarbu pasistengti gamybai sunaudoti kuo maziau riebalu.
7 diena yra paskutine dietos diena ir siandien galite pasigaminti ka nors skanaus is ryziu ir grybu
Jeigu kur nors nera parasyta, pridedu, kad kiekviena diena galite valgyti kiek norite kopustienes-kuo daugiau. Privalote isgerti 3 litrus vandens ar arbatu, bei 2-3 puodelius pasuku ar darzoviu bei vaisiu kokteiliu. Saltinis:zurnalas "Laura"
smile
2004-04-08 10:31 Blevyzgos » Įvairiausios dietos » #74694
[quote="IrenaR"]

Floira rašė:

IrenaR rašė: Irena, kurias dienas išbrauki iš dietos, ar tik paskutiniu dvieju nesilaikai ? Ir ką dar valgai , kokiais kiekiais? ar tik vieną sriubą ?

Išbraukiu 2 paskutines dienas. Nebūtų sunku laikytis, bet šeimos interesai svarbiau, ir nesinori savaitgalį kitiems gadinti nuotaikos su savo dietom. Kitas dienas valgau pagal nustatytą valgiaraštį, tik vietoj mėsos penktadienį renkuosi silkę , kurią labai mėgstu. Vien sriuba būtų labai sunku išgyventi.


Tai vat kad aš irgi savaitgalio nenoriu dietom aukoti smile , o daug vaisiu ir daržovių valgai ? Nepyk už ikyrumą smile
2004-04-08 08:39 Blevyzgos » Įvairiausios dietos » #74660

masta rašė: Skubus pranešimas smile smile smile
Egzistuoja tokia arbata, kuri numalšina norą pastoviai valgyti. Ją galima įsigyti Kaune, vaistažolių parduotuvėje, kuri yra Laisvės al.gale (kur seniau buvo vienintelė sporto prekių parduotuvė). Reikia vaistininkės paprašyti "arbatos, nuo kurios nenorėtusi valgyti" .Jos žino, kurią duoti, nes tą arbatą gamina vietoje ir ji pavadinimo neturi.
smile

smile smile Na tai jau cia ne Laisves al. o Vilniaus g. pradžia. O kiek ta arbata kainuoja smile
2004-04-08 08:35 Blevyzgos » Įvairiausios dietos » #74657

IrenaR rašė: Mano sriubos dietos rezultatai nėra kokie nors stulbinantys. Manau, kad ir nelabai gerai iškart daug svorio numesti. Laikiausi po 5 dienas 3 kartus per du mėnesius. Nukrisdavo po 3 kg, po to 1 kg grįždavo. Taigi rezultatas 6 kg, ir man to užtenka. Bandysiu taip ir toliau daryti. Sunkiausia vis dėlto po dietos "išsilaikyti".


Irena, kurias dienas išbrauki iš dietos, ar tik paskutiniu dvieju nesilaikai ? Ir ką dar valgai , kokiais kiekiais? ar tik vieną sriubą ?
2004-04-07 10:45 Blevyzgos » Įvairiausios dietos » #74230

Veronika rašė: O kai pradejei valgyti visko po truputi, kilogramai nepradejo augti?


nu nea nes tik dvi dienas ir tuo labiau kad pirma diena tai visai mazai valgiau nes po dietos nelabai ko ir norejosi
2004-04-07 10:38 Blevyzgos » Įvairiausios dietos » #74224

Veronika rašė: Mielos sriubininkes ir grikininkes (ir dar lyg viena kefyrininke), kiek ilgai dar zadate kankintis ir nuo kada zadate pradeti valgyti ivairesnio maisto?


Na aš tai taip jau griežtai nesėdžiu " ant dietos " penkias dienas laikausi o šeštą ir septintą tai yra šeštadienį ,sekmadienį valgau visko bet po truputį smile šią savaitę dar ir šeštadienį priskirsiu prie dietos,o per vėlykas maitinsiuos normaliai smile
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui