Tax.lt narys obsessed

O
Tax.lt narys nuo
2010-04-07
obsessed
forume parašė 3 žinučių

Naujausios žinutės:

2010-06-17 11:32 Darbo teisė » Šventinių dienų perkėlimas į artimiausią darbo dieną » #819746

Tininga rašė:

obsessed rašė: sveiki,
norejau pasiteirauti ar uz darba per Motinos ir Tevo dienas darbuotojams moketinas dvigubas atlyginimas, jei darbuotojai dirba pagal grafika?

Taip.



O tai yra pagrindziama tik tuo kad sios dienos yra valstybines sventes? Nes prie istatymo jokios nuorodos uz kurias dienas mokama dvigubai nera..
2010-06-17 11:07 Darbo teisė » Šventinių dienų perkėlimas į artimiausią darbo dieną » #819722
sveiki,
norejau pasiteirauti ar uz darba per Motinos ir Tevo dienas darbuotojams moketinas dvigubas atlyginimas, jei darbuotojai dirba pagal grafika?
2010-04-07 14:50 Darbo teisė » Darbo sutarties keitimas » #788665
Sveiki,
noreciau Jusu pagalbos.
Musu imoneje bus mazinami atlyginimai bei darbo laikas kai kuriems darbuotojams, tad siuo metu su dir.pavaduotoju sprendziame kaip viska geriau sutvarkyti. Jo isitikinimu darbo sutarciu keitimo tokiu atveju pakanka - turiu omenyje kad nereikia forminti papildomai direktoriaus isakymu (nors anksciau taip darydavome), nes pagrindinis dokumentas nustatantis darbo salygas ir ju pakeitimus yra darbo sutartis.
Kadangi dar neturiu dideles darbo patirties nezinau kaip atremti jo sita argumenta, nes kaip pasiskaiciau sitame forume, visi tokius darbo sutarties pakeitimus iformina ir direktoriaus isakymu.
Tad gal galetumet pasakyti ar tikrai dir.pavaduotojas teisus ir netureciau rasyti direktoriuas isakymu o uztektu sutvarkyti sutartis?
Is anksto aciu=)
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui