Tax.lt narys Edmundasr2

E
Tax.lt narys nuo
2010-05-16
Edmundasr2
forume parašė 5 žinučių

Naujausios žinutės:

2010-05-23 08:38 Darbo teisė » direktoriaus atleidimas ir išregistravimas registrų centre » #809274
Su džiaugsmu galiu visiems pranešt,kad vistik pavyko ištrūkt iš šios keblios situacijos.Vis tik prikalbinau ( žinoma be gero butelio neapsieita ) tą vienintelį akcininką perimt direktoriaus pareigas.Dabar,kai jau viskas baigės,galiu lengviau atsikvėpt.Antrą kart į tą balą nebebrisčiau.Ačiū visiems už konsultacijas ir už moralinį palaikymą,ir linkiu sėkmės tiems,kurie šiuo metu kapanojasi iš panašios situacijos.Sėkmės visiems
2010-05-16 18:36 Darbo teisė » direktoriaus atleidimas ir išregistravimas registrų centre » #806611
Betgi akcininko sprendimą dėl atleidimo jau turiu.Negi jis negalioja? Negi privalau sušaukt 1 akcininko susirinkimą,po to dar pakartot, ir dar kartą eit į registrų centrą? Įstatymas gi reikalauja atvest kitą direktorių,nors jo paieškom užtruktum ir 100 metų.Neradęs įpėdinio-laisvas nebūsi. Už tokius įstatymus kažkas turėtų nešt atsakomybę.Čia gi pažeidžiamos mano teisės.
2010-05-16 15:43 Darbo teisė » direktoriaus atleidimas ir išregistravimas registrų centre » #806607
Kaip supratau atsidūriau painiame įstatymo voratinklyje, iš kurio ne taip paprasta ištrūkt, o ištrūkt privalau. Čia įžvelgiu akivaizdų žmogaus teisių pažeidimą. Už savo teises kovosiu. Jei nepavyks teisybės rast Lietuvos mastu,kreipsiuos aukščiau. Ačiū Jums už komentarus.
Su pagarba Edmundas
2010-05-16 14:47 Darbo teisė » direktoriaus atleidimas ir išregistravimas registrų centre » #806599
Kaip supratau visa šita apsurdiška situacija vien dėl įstatymo netobulumo-vienas str.prieštarauja kitam. Bendrovių įstatymuose 37 str.5 ,6 punktuose teigiama, kad netgi ir be akcininko sprendimo per 15d galiu atsistatydint.ir ten nenurodyta,kad visą likusį gyvenimą privalėsiu būt direktorium,nes kažkam tai dzin dėl naujo dir.paieškų. Tai kas man belieka- paduot registrų centrą į teismą.nes akcininkui pretenzijų aš neturiu,jis mane atleido. Ar Lietuvos teismai pajėgūs spręst tokias bylas,ar tai būtina spręst europiniu lygiu???
2010-05-16 11:22 Darbo teisė » direktoriaus atleidimas ir išregistravimas registrų centre » #806583
UAB yra vienintelis akcininkas. Prieš man įsidarbinant jis buvo šio UAB-o direktoriumi. Per daug neįsigilinęs, direktoriaus pareigas iš jo perėmiau aš. Bet pastebėjęs, kad neįmanoma normaliai vykdyt veiklos, visos sąskaitos uždarytos, padirbęs 1,5 mėn nusprendžiau atsistatydint. Vienintelis akcininkas atleidimo sprendimą pasirašė, rezoliuciją ant mano pareiškimo uždėjo. Bet... Registrų centras išregistruot mane atsisako. Motyvuoja tuom, kad vieną direktorių turi keist kitas. Nei sodroj, nei mok.insp. nebesiskaitau. Ar nepažeidinėjamos mano kaip LR piliečio teisės? Jeigu vienintelis akcininkas atsisako būti pats direktoriumi ir neieško kito, tai negi aš privalau surast vietoj savęs kitą direktorių? Jeigu daleiskim aš mirčiau, negi direktoriaus postas būtų perregistruotas kaip palikimas mano vaikams ir t.t.

Kokią atsakomybę aš nešu, jeigu registrų centre aš vis dar įregistruotas, kaip įmonės direktorius? Kaip išeiti iš šios padėties?
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui