Tax.lt narys Drainage

D
Tax.lt narys nuo
2010-08-13
Drainage
forume parašė 3 žinučių

Naujausios žinutės:

2010-10-13 11:20 Bendra » Kaip vyksta direktoriaus idarbinimo procesas,kai jis pats yra UAB vienintelis akcininkas » #863650
Sveiki :)

Norėjau pasitikslinti, ar teisingai supratau kaip teisingai reikėtų įforminti vienintelį akcininką direktoriumi. Taigi, reikėtų parašyti vienintelio akcininko sprendimą, kuriame būtų išdėstyta, jog jis save paskiria direktoriumi, o darbo sutartį su juo įgaliojmas pasirašyti tarkim brolis(nurodoma Vardas, Pavarde, asmens kodas). O ar galima/reikia įtrauktį ši punktą į uab įstatus(parašyti: kadandi vienintelis bendrovės akcininkas skiriamas direktoriumi, o su juo DS įgaliojamas pasirašyti tas ir tas).
Ar nieko nepraleidau ir viska teisingai supratau? :)

Labai aciu Colop ir Luka_Paciolis! :)

Lauksiu atsakymo :)
2010-08-19 11:34 Darbo teisė » Ar gali direktorius UAB gali būti ir direktoriumi ir buhalteriu » #842425
Tęsiant temą apie direktoriaus-buhalterio pareigybę, konsultavausi su viena buhaltere ir ji sakė, kad galima laikinai iš viso neregistruoti buhalterio (steigiant UAB). Nors žinau, kad pagal įstatymą UAB'e privalo būti apskaitą tvarkantis žmogus...Tačiau ji sakė, jog galima neregistruoti direltoriaus buhalteriu. Ką apie tai manote?
2010-08-13 10:13 Įvairūs » UAB Steigimas » #840139
Sveiki visi,

Norėjau pasitikslinti, ar teisingai supratau naujojo UAB įstatymo pakeitimą. Naujajame steigimo akto šablone atsirado naujas punktas: VI BENDROVĖS VADOVAS, tad ar užtenka nurodyti šiame punkte bendrovės vadovą ir kaip supratau nebereikia šaukti steigiamojo susirinkimo? (UAB steigia vienas asmuo, direktorius).

Ačiū už atsakymus :)
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui