Tax.lt narys esprit

E
Tax.lt narys nuo
2010-09-23
esprit
forume parašė 6 žinučių

Naujausios žinutės:

2010-09-29 23:25 Programinė įranga » PRAGMA 3.2 » #857991
Sveiki, gal pasirodys ir durnas klausimas, bet sakykit tie buhalteriai kurie veda mazu ar vidutinio smulkumo imoniu buhalterija savo namuose, jie patys tas programas nusiperka ar nelegalias naudoja? O jei naudoja nelegalias ar mokesciai neprisikabina del neoficialios programos ir pan? Nes pati galvoju pradeti vesti mazos imones buhalterija ir nezinau ka daryti su ta programa, nes negi rankiniu budu viska daryti??? Ziuriu daug buhalteriu skelbiasi, kad vedu buhalterija su programa Pragma, tai taip iseina, kad pati buhaltere ir nusipirko ta programa ar kaip? Bet jos juk labai brangios, neisivaizduoju kada atsipirks. Na jei nusisnekejau tai jau neapmetykit lapais, bet jie nesunku pasakykit kaip cia elgtis sitoj vietoj? Su kuria programa geriausia vesti namuose buhalterija?
2010-09-29 17:06 Blevyzgos » Kiek uždirba buhalteris? » #857801
Nu geras smile Pralinksminot ir pakelet nuotaika su tokiais "anekdotais" . Super smile Pasirodo dar ir siais laikais tokiu fintu pasitaiko smile
2010-09-29 15:03 Programinė įranga » PRAGMA instrukcijos paieška » #857642
Labukas, norejau pasiteirauti ar butina vedadant buhalterija namuose isigyti legalia buh programa? As kazkaip domuosi programa "Pragma". Gal zinot kaip ir is kur isigyti nelegalu varianta?
2010-09-28 18:32 Blevyzgos » Kiek uždirba buhalteris? » #857076
Labukas, na niekaip as nerandu atsakymo kiek uzdirba siai laikais buhalteris...Tik kuo toliau tuo labiau upas nukrinta kai pasiskaitai Buhalterines paslaugas atliekanciu firmu skelbimus " tvarkome buhaletrija nuo 50 lt/men" tai visai viskas nusvyra smile Jei nesunku labai daug nenukrypstant nuo temos ar galit daugiau maziau pasakyti ar sudetinga siomis dienomis susirasti papildoma buhalteres darba ir jei nera jau didele paslaptis uz kiek? Vieta- Kaunas. Manau vis tiek dedate skelbimus, kad tvarkote buhalterija, ieskote papildomo darbo, ar atsiliepia kas nors ar siulo ka nors?
2010-09-23 19:44 Blevyzgos » Kiek uždirba buhalteris? » #854979
Dekui, KJurate, uz tasakyma smile Suprantu, kad siuo metu situacija ne is geruju ieskant darbo, o juo labiau galima sakyti tik pradedanciai buhalterei. Kazkaip visa laika nuo studijavimo laiku save laikiau ir laikau buhaltere (studiju laikai iaugo i krauja) , bet.........kai pasiskaiciau temas kurias jus cia gvildenate ir kaip viska sprendziat, tai tikra ta zodzio prasme" einu sleptis po persnyksciais lapais" smile , nes zinau tik gryna buhalterine teorija, o tai nuo praktikos gerokai skiriasi (aisku be teorijos negali buti praktikos, ar ne?) Kad pagrazinciau laika atgal, nei velnio nebuciau ejus tuo keliu kuriuo ejau, geriau buciau pradejus nuo pirminiu dokumentu apskaitos, bet vis vien jau kelias i ta puse...
Nu bet ir nukrypau nuo pagrindines temos smile Jei kas neslepia kiek uzdirba siuo metu vesdami iv didumo buhalterine apsk Kaune, pasidalinkit skaiciukais Lt per men smile Tiesiog labai stipriai mastau pradeti virti kose buhalterijoje ar sau toliau tupeti finansu srityje, kur ieskant buhalteres darbo, net patirtim neskaito smile smile smile
2010-09-23 14:42 Blevyzgos » Kiek uždirba buhalteris? » #854848
Laba diena buhalteriai smile Cia mano pati pirma zinute sitam forume todel neesu tikra ar tiksliai i ta tema parasysiu smile
Esu pati baigusi buhalterija (aukstasis universitetinis) pries 8 metus, aisku esu pamirsusi daug ka, bet supratima sioki toki supratima turiu, nes kitu mokslu nesimokiau. Visa ta laika dirbau darba su finansais, skaiciavimais, bet...ne tikraji buhalterio darba, daugiausia su kuo buvau susijusi, tai darbo uzmokestis, sodros imokos ir GPM skaiciavimai ir pan. Sumasciau, kad vis del to reikia griebti jauti uz ragu ir imtis savo tikrosios specialybes darbo, pradeti nuo buhu kursu, kad viska tiksliai prisiminti ir imtis , kad ir nedideles imones buhalterijos vedimo. Tik dabar noriu Jusu paklausti:
1. Kiek daugiau maziau yra mokama uz nedideles UAB buhalterijos vedima t.y. kelios saskaitos per savaite, iki 10-20 zmoniu imone? IĮ vedima jei imoneje tik keli zmones?
2. Ar imanoma siomis dienomis susirasti toki darba kaip papildoma ir vesti buhalterija namuose? Matau pilna skelbimu, kad buhalteriai iesko tokio darbo, tik idomu ar kas jiems paskambina ar susiranda siuo laikmeciu tokio darbelio?
3. Ir ar teisybe, kad skelbimuose prasomas atlyginimas "vedu buhalterine apsk nuo 100 lt" yra tiesa? Ar buhaleriui ne per mazai prasyti is darbdavio 100-150 Lt uz buh vedima, jei turbut ant mikriuku ar kuro panasiai iseina per menesi?

Vieta : Kaunas.

P.S. Gal kam reikia perspektyvios ir begaliniu noru uzsidegusios pradedancios buhalteres i savo komanda arba gal reikia minimalios pagalbos buhalterijos srityje (0.25 etato ar pan), o man tuo paciu patirties?
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui