Tax.lt narys coli

C
Tax.lt narys nuo
2011-02-10
coli
forume parašė 3 žinučių

Naujausios žinutės:

2011-02-19 17:44 Darbo teisė » Darbas poilsio ir šv.dienomis » #917677

Tininga rašė:

coli rašė: laba diena, turiu klausimą. Dirbu slenkančiu grafiku, Sausio pirmoji pagal grafiką turėjo būti darbo diena. Bet prekybos centras ta dieną nedirbo. Kaip turėjo paskaičiuoti darbo dienas? Nes darbdavys man tą diena išvis išminusavo ir pamažino algą,nes truko atseit valandų, nes tą dieną nedirbau. Ar taip gali būti. Ar šveinčių dienos nėra apmokamos?
Jei pagal įmonės nustatytą grafiką nedirbote, tai, be abejo, ši diena nėra apmokama. Tai, kad įmonė nusprendė tą dieną nedirbti, reiktų traktuoti kaip darbo grafiko pakeitimą.


As darbo inspekcijoj issiaiskinau, kad neturejoteises mazinti atliginimo. Nes pas mane fiksuota alga.
2011-02-14 13:02 Darbo teisė » Darbas poilsio ir šv.dienomis » #915340
laba diena, turiu klausimą. Dirbu slenkančiu grafiku, Sausio pirmoji pagal grafiką turėjo būti darbo diena. Bet prekybos centras ta dieną nedirbo. Kaip turėjo paskaičiuoti darbo dienas? Nes darbdavys man tą diena išvis išminusavo ir pamažino algą,nes truko atseit valandų, nes tą dieną nedirbau. Ar taip gali būti. Ar šveinčių dienos nėra apmokamos?
2011-02-10 13:51 Darbo teisė » Darbo laikas » #914074
sveiki, noriu paklausti dėl darbo laiko. Mano darbo garfike yra nurodyta 11 darbo valandų, be pietų pertraukos, su galimybe pavalgyti darbo vietoje. Ar galima šitaip, kad darbuotojas neturi per 11 darbo val. nei vienos pertraukos? Ir dar norejau paklausti kiek per mėnesį turi susidaryti darbo valandų? T.y kiek gali būti mažiausiai ir kiek gali būti daugiausiai? Kad nemažintų algos už neišdirbtas valandas. dirbu pilnuu etatu. Ačiū
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui