Tax.lt narys rasikke

R
Tax.lt narys nuo
2011-02-14
rasikke
forume parašė 9 žinučių

Naujausios žinutės:

2011-03-02 11:15 Įvairūs » Kolegos, gal kam reikia papildomo darbelio? » #922115

Anna702 rašė:

rasikke rašė: sveiki visi, atidarinejame kita savaite imone (UAB) bus svari ir nauja :). Veikla bus pilstomas alus issinesimui. Pradejau ieskoti, kas galetu apsiimti tvarkyti buhalterija. Gal butu norinciu papildomai uzsidirbti :) Vilniuje:)


Nusiunčiau Jums privačią žinutę Tax.lt sistemoje.


Aciu gavau, jau Jums atrasiau
2011-03-02 11:01 Įvairūs » Kolegos, gal kam reikia papildomo darbelio? » #922108

holdingas rašė: Ačiū Dievui, gal mūsų Anna702 į geras rankas pristroinsim. smile


Man gal vertetu perskaityti Jusu ankstesnius susirasinejimus :) Nelabai suprantu sito pasakymo smile
2011-03-02 10:53 Įvairūs » Kolegos, gal kam reikia papildomo darbelio? » #922101

Anna702 rašė:

rasikke rašė: sveiki visi, atidarinejame kita savaite imone (UAB) bus svari ir nauja :). Veikla bus pilstomas alus issinesimui. Pradejau ieskoti, kas galetu apsiimti tvarkyti buhalterija. Gal butu norinciu papildomai uzsidirbti :) Vilniuje:)


Aš noriu buhalteriauti šioje įmonėje. Tai rimta informacija?


Tai tikrai rimta informacija, imone jau planuojam kita savaite atsidaryti. O kaip su Jumis konkreciau galima butu aptarti. Gal galite zinute atsiusti savo tel. nr?
2011-03-02 10:51 Įvairūs » Kolegos, gal kam reikia papildomo darbelio? » #922098

holdingas rašė: Iškarto rašykite, kiek mokėsite. Tadu žiopliai automatiškai atkris. smile
Jeigu mokėsite alumi - tinkamesnio kandidato, negu aš gyvenime nerasite.


Del mokejimo alumi prajuokinote smile smile O jei rimtai, tai zalio supratimo neturiu kiek kainuoja tokios paslaugos, dabar tik pradejau dometis. As manyciau, kad pats buhalteris turetu pasakyti uz kiek sutiktu vesti buhalterija ar kiek jo paslaugos kainuoja. (as nekalbu apie idarbinima)
2011-03-02 10:19 Įvairūs » Kolegos, gal kam reikia papildomo darbelio? » #922060
sveiki visi, atidarinejame kita savaite imone (UAB) bus svari ir nauja :). Veikla bus pilstomas alus issinesimui. Pradejau ieskoti, kas galetu apsiimti tvarkyti buhalterija. Gal butu norinciu papildomai uzsidirbti :) Vilniuje:)
2011-02-22 19:23 Įvairūs » Maisto tvarkymo procesas » #918984

Elvusia rašė:

rasikke rašė: Bet ar tai logiska, jei jie neduoda leidimo, tai visos investicijos nuena veltui? ar buvo Jusu patirtyje, tokiu variantu, kad isirengiat patalpas, o leidimo negaunat?

Logiška tai, kad jie atėję neras tai, kas numatyta.
Leidimą gausite, jei padarysite viską, ko reikalaujama. Galų gale, jums bus skirtas laiko tarpas, kurio metu įvykdysite reikalavimus.
Gausite leidimą, jei jūsų maisto tvarkymo sąlygos neprasilenks su sveiku protu :)


Aciu, nuraminote smile
2011-02-22 08:11 Įvairūs » Maisto tvarkymo procesas » #918489

Elvusia rašė: Tas šiluminio naudojimo laiko ir temperatūros žurnalas jums reikalingas? Juk jūs negaminsite maisto.


labai aciu uz pataisymus. O del to zurnalo ir pati abejojau, bet kazkaip sumasciau, kad del alaus jo reiketu. Bet teisinigai, maisto mes tai negaminam, tai prie ko tas alus.Aciu labai dar karta, kad uzvedate ant teisingo kelio.
Taip pat man ramybes neduoda, dar toks klausimas. Po dokumentu pateikimo, ateis veterinarine tikrinti.As taip suprantu, kad jau turi buti pilnumoje irengtos patalpos su visa iranga, muiliukais:)) ir ttt. ? Bet ar tai logiska, jei jie neduoda leidimo, tai visos investicijos nuena veltui? ar buvo Jusu patirtyje, tokiu variantu, kad isirengiat patalpas, o leidimo negaunat?
2011-02-21 19:43 Įvairūs » Maisto tvarkymo procesas » #918380

Elvusia rašė:

rasikke rašė: Sveiki visi, esu naujoke sitame forume ir sitoje temoje. Perskaiciau viska nuo pradziu iki galo, bet atsakymo taip ir neradau. Gal galite padeti. Planuojame atidaryti pilstomo alaus bara, prekiaujama bus tik fasuotais maisto produktais (riesutais, cipsais ir pan.), gamyba nebus vykdoma. Todel noreciau paklausti ar reikalingi tokie platus maisto tvarkymo proceso aprasymai? Gal kas buvote su tuo susidure, gal ir reikalavimai ne tokie griezti :) jei galite papasakokite placiau:)

Pražiopsojau jūsų paklausimą.
Jei dar domina, galėsim pasišnekėt :)


labai smagu, kad atsiliepiate:) dabar mums ta stadija, kai baiginejam irengineti patalpas barui. o as surasiau dokumentus veterinarijai. Kai jiems paskambinau, tai sake, aprasyma sutalpinti i viena puslapi. sia savaite planuoju priduoti, gal galite pazziureti ir pakomentuoti mano beletristika :), taip pat norejau pasikonsultuoti del zurnalu pildymo, as galvociau taip:
Veiklos metu įmonė pildys:
a) maisto produktų ir žaliavų priėmimo žurnalas (žurnalas naudojama neatitikimams užfiksuoti, jei tokių būtų ir turėsim antrus PVM s.f. egzempliorius)
b) maisto produktų ir žaliavų laikymo žurnalas (priklausomai nuo temperatūros).
c) šiluminio apdorojimo temperatūros ir laiko registravimo žurnalas;
d) valymo darbų atliekamų pagal planą (grafiką) registravimo žurnalą.
2011-02-14 17:24 Įvairūs » Maisto tvarkymo procesas » #915494
Sveiki visi, esu naujoke sitame forume ir sitoje temoje. Perskaiciau viska nuo pradziu iki galo, bet atsakymo taip ir neradau. Gal galite padeti. Planuojame atidaryti pilstomo alaus bara, prekiaujama bus tik fasuotais maisto produktais (riesutais, cipsais ir pan.), gamyba nebus vykdoma. Todel noreciau paklausti ar reikalingi tokie platus maisto tvarkymo proceso aprasymai? Gal kas buvote su tuo susidure, gal ir reikalavimai ne tokie griezti :) jei galite papasakokite placiau:)
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui