Tax.lt narys gretutee

G
Tax.lt narys nuo
2011-05-04
gretutee
forume parašė 1 žinučių

Naujausios žinutės:

2011-05-04 10:52 Darbo teisė » Del grizimo i darba is vaiko auginimo atostogu » #946441
Sveiki.Vaikui 2 metukai suėjo kovo15 d.Buvau parašiusi prašyma vaiko priežiūros atostogoms iki vaikui sueis 3 metai.Kovo 4 d. parašiau prašymą kad noriu gįžti į darbą nuo kovo 16d. Darbdavio prašymu grįžau į darbą balandžio 1 d.,tiksliau susirgo mažiukas ir nuo balandžio 1 d.turėjau nedarb.pažymėjimą vaiko slaugai.Pradėjau dirbti balandžio 14d.O šiandien atsiunčia pasirašyti iš buhalterijos PRIEDĄ PRIE DARBO SUTARTIES.Ten parašyta:
"Nuo 2011.04.01 6 punktą pakeisti taip "Darbdavys įsipareigoja mokėti darbuotojui šį darbo užmokestį:LR Vyriausybės nustatytą MMA ir priedą 100 litų(proporcingai išdirbtam laikui) pakeisti į "Darbdavys įsipareigoja mokėti darbo užmokestį 800lt per mėn."
Dirbu vienos parduotuvės apskaitininke įmonėje,kuri turi 10 parduotuvių .Man išėjus į dekretą mano darbo vieta kaip ir buvo panaikinta,tiksliau mano darbas pavestas tos pard. vedėjai.Dabar kol parduotuvės vedėja atostogauja,dirbu savo senoje darbo vietoje.
Man atsisakius pasirašyti sutarties naują priedą,darbdavys grasina mane iškelti mane į kitą parduotuvę kitame miesto gale.Manęs tas netenkina.
Noriu paklausti ar gali darbdavys be mano sutikimo perkelti mane?
Motyvuoja tuo kad čia ta pati įmonė .
Manau mane turi priimti į tą pačią vietą su tokiu pat atlyginimu kaip prieš dekretą.
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui