Tax.lt narys deladas

D
Tax.lt narys nuo
2011-06-02
deladas
forume parašė 2 žinučių

Naujausios žinutės:

2011-09-29 15:40 Bendra » UAB vs VŠĮ » #991437

ĮĮ man nelabai patinka, todėl kai tai neribotos atsakomybės veikla. Renkuosi tarp UAB ar VŠĮ. Na VŠĮ tiktų todėl, kad portalas būtų socialinio pobūdžio, bet žinoma reikia planuoti pajamas, nes reiktų jį išlaikyti ir sau atlyginimą užsidirbti.
Taigi norėtųsi pasirinkti tą įmonę kurią būtų paprasčiau ir pigiau išlaikyti.

Ten auksčiau buvo klausimas ar būtų svarbu iš kokio pobūdžio įmonės paslaugas pirkti. Manau kad nesvarbu- uab ar všį, bet būtų svarbu, kad įmonė būtų pvm mokėtoja.

Jusu numatomai weikla puikiai tiks ir VsI...galesite tureti ir pvm moketojo statusa bei naudotis kitomis privilegijomis.

Pvz. pradzioj kol nera pajamu, neatlygintinai gali dirbti ir direktorius ir buhaltere. Kai atsiras zymesnes pajamos-to reiketu vengti ir darbinti bent keliom val i savaite.

Dar pelno mokescio lengvata- iki 25000 pelno neapmokestinama.

Turite platu galinciuju jus paremti rata-gaukiteparamos gavejo statusa (2 proc. lengvata bei lengvatos paremusiems juridiniams asmenims).

Vienintelis minusas manau-negalima moketis dividendu-pelnas turi buti skiriamas veiklai. Bet chia jau kurybinis procesas-svarbu, kad tik pelno/pajamu butu smile
2011-06-02 14:34 Gyventojų pajamų mokestis » Individuali veikla 2010 » #957282
Sveiki, gal kas zinot : asmuo vykdo individualia medienos pardavimo veikla, pjauna nuosava miska ir parduoda mediena. Ar jis turi pranesti vmi apie individualioje naudojama ilgalaiki turta? pardavimo procesas uztrunka trumpiau nei metus.
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui