Tax.lt narys rassyte_

R
Tax.lt narys nuo
2011-11-08
rassyte_
forume parašė 3 žinučių

Naujausios žinutės:

2011-11-10 20:56 Bendra » Vel komandiruotė... » #1003239

Tininga rašė:

BrigitaB rašė:
Laba diena,

iškilo klausimėlis dėl dienpinigių individualios įmonės savininkui. Žinau, kad didinti iki 100 % galima, o kaip sumažinimu arba iš vis nemokėjimu? Kur tai turėtų atsispindėti, gi darbo sutarties tai nėra...Kiek skaičiau, niekur neradau atsakymo..gal kas patars?
Manau, kad galima ir nemokėti, ir mažinti. Jis juk nėra eilinis darbuotojas. Jis savininkas ir pats sau "ponas", kaip sakoma.



Šiandien buvau Kapitanovo seminare. Minėjo, jog nuo 2012 m. savininkui vėl privalės mokėtis atlyginimą ir jis minimum 800 maximum 4*draudž.paj. Automatiškai ir su dienpinigiais būtų. Gerai jei po Lietuvą gastroliuos, galėsi mažinti, bet jei po užsienį tai tada visas tas žaidimas su tom apmokestinimo ribomis prasidėtų smile
2011-11-10 20:48 Bendra » Vel komandiruotė... » #1003237

Aradija rašė:
na atskaitingu asmenu tikrai nebutina naudoti :) tik va dienpingius siaip reikejo ismoketi pries komandiruote smile na bet buna visaip smile



nebūtinai,tik darbuotojas gali atsisakyti vykti į komandiruotę negavęs jų dar prieš išvykdamas:)bet viskas su juo sutarta, išvažiavo be priekaištų:)Kadangi jis dar prie to pačio savo asmeninį vieną kitą reikaliuką ten susitvarkys, tai minėjo, kad jis tų dienpinigių galėtų ir atsisakyti:)))Kažin tai įmanoma???Ta prasme nemokėti jam tų dienpinigių.Viskas ten su jais būtų gerai, jo atlyginimas didesnis nei 1041 Lt tai niekas neapsimokestina ir pan.Ką galvojate apie tai?
2011-11-09 19:41 Bendra » Vel komandiruotė... » #1002919
Labas vakaras,
pagaliau radau kaip parašyti žinutę:)

Pirmą kartą aš čia pas Jus, bet vos aplankius šį forumą jaučiasi jaukumas ir draugiškumas:)

Klausimas: keturioms dienoms išvyko darbuotojas į parodą užsienyje (Vokietija). Išlaidos tik kelionės bilietai ir viešbutis(be maitinimo)už kuriuos apmokėjau pagal išankstinę sąskaitą pavedimu ir iš karto nukontavau D.6 komandiruočių sąn. / K. 4430 Įsipareigojimai tiekėjams. Dienpinigius išmokėsiu jam sugrįžus iš karto iš kasos D.6 dienpinigių sąn./K.2721 kasa. Patarkite, ar gerai elgiuosi? Nejau jei žinau, kad jam jokių kitų išlaidų ten nebebus, man reikėtų eiti per visus tuos atskaitingus asmenis?
Ačiū širdingai smile
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui