Tax.lt narys lora30

L
Tax.lt narys nuo
2012-01-16
lora30
forume parašė 1 žinučių

Naujausios žinutės:

2012-01-16 16:50 Įvairūs » DARBŲ SAUGA » #1020622
Sveiki,

Gal galite pasakyti kaip turėtų būti:
Naujai įsteigta įmonė, kurioje yra tik direktorius (jis ir akcininkas), buhalteriją tvarko samdoma įmonė.
Direktorius tvarkosi darbo saugą dabar (išsilaikė darbų saugos pažymėjimą (įmonės vadovo, vykdančio įmonės darbuotojų saugos ir sveikatos tarnybos f-jas) bei priešgaisrinės saugos pažymėjimą. Kaip ir visi reikiami dokumentai ir įsakymai jau surinkti.
Darbuotojus planuojama poriimti tik po mėnesio.
1. Klausimas pagrindinis tik KADA PASIRAŠINĖTI TUOS SURUOŠTUS DOKUMENTUS - ar galima jau ŠIA DATA pasitvirtinti visus nuostatus, darbuotojų saugios ir sveikatos instrukcijas pagal planuojamas į priekį pareigybes, pareiginius nuostatus ir pan. Ar reikia laukti, kol bus įdarbintas tos pareigybės asmuo ir rašyti naują įsakymą jo pareiginiams nuostatams patvirtinti.
2. Ar direktorius gali vienas pats dalyvauti darbuotojų susirinkime, t.y. rašyti įsakymą dėl darbuotojų susirinkimo šaukimo, protokolą, kuriame išrinkti pats save darbuotojų atstovu saugai ir sveikatai? Ar turi laukti kol bus įdarbinti kiti darbuotojai ir tada slaptu balsavimu išrinkti darbuotojų atstovą saugai ir sveikatai. Vis tiek juo bus direktorius, gaunasi tik formalumas toks...
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui