Tax.lt narys ErdBln

E
Tax.lt narys nuo
2012-04-25
ErdBln
forume parašė 3 žinučių

Naujausios žinutės:

2012-04-25 16:53 Įvairūs » Raštvedyba » #1055473

Ariele_ rašė:
sveiki, šiuo metu pas mane yra 3 įsakymų segtuvai - personalo klausimais, atostogų klausimais ir darbo saugos klausimais. Kyla klausimas kaip dėl tų darbo saugos įsakymų ar reik atskiro segtuvo? kol kas jis atskiras, nes kai samdyta įmonė tvarkė darbų saugą, tai ir atidavė atskirą segtuvą..



Aš įsakymus darbų saugos klausimais dedu į įsakymų veiklos klausimais bylą. Nebent pas jus dokumentacijos plane yra atskira byla įsakymų darbo saugos klausimais (Ar jų tiek daug, kad net atskira byla???) Nors nemanau, kad taip gali būti.

Dažniausios bylos įsakymų: įsakymai personalo klausimais, įsakymai atostogų (gali būti kartu su komandiruočių, jei tokių įsakymų nėra daug) klausimais ir įsakymai veiklos klausimais.

smile
2012-04-25 16:16 Įvairūs » Raštvedyba » #1055452

Benas rašė:
Ar galite patarti.
Įmonėj mažai ir gaunamų, ir siunčiamų dokumentų. Ar aš galiu jiems įvesti vieną numeraciją ir registruoti ta pačiame registre? Ar yra kokių nepatogumų tokioj tvarkoj ir geriau numeruot juos atskira numeracija?



Siunčiami ir gaunami dokumentai tikrai neregistruojami viename registre. Yra du atskiri registrai ir jų skiltys nesutampa.
2012-04-25 16:02 Įvairūs » dokumentų registracija » #1055444
Sveiki, smile

Aš manau, kad suprantate teisingai.
Visus gaunamus dokumentus (toliau - GD) registruojame GD registre. Jei gauname sutartį su lydimuoju raštu, lydimąjį raštą registruojame GD registre, o sutartį (dažniausiai egzempliorių, liekantį įstaigoje) - sutarčių registre. smile
Jei siunčiame sutartį, geriausia siųsti su lydimuoju raštu, kurį registruojame siunčiamų dokumentų registre.
Su dokumentais, teikiamais elektroninėje erdvėje, susidurti neteko. smile
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui