Tax.lt narys Diana2012

D
Tax.lt narys nuo
2012-09-10
Diana2012
forume parašė 2 žinučių

Naujausios žinutės:

2012-10-17 15:06 Apskaita & Auditas » Kuro apskaita » #1099287
[quote=Wyga]

Monicute rašė:
Sveiki,

Mes jau antri metai nepildom kelionės lapų. Auditorius patvirtino, kad užtenka kas mėnesį atsispausdint vieną kuro nurašymo aktą, kuriame nurodomas sunaudojimas pagal kiekvieną auto. Kažkas pan.:
Toks ir toks automobilis įmonės veikloje sunaudojo x litrų dyzelino (y,yy Litų);
...

Ar čia tikrai viskas gerai? Kartais apninka abejonės, kad mokesčiams gali nepakakti tokio mūsų akto.. smile


Aš ir esu girdėjus, kad auditorius patarė irgi nepildyti kelionės lapų, o tik nurašymo aktą. Aš vis dar vargstu su tais kelionės lapais, nors ir supaprastinau.
[/quote
Monicute,

Esu tap pat visai "šviežia" buhalterė, gal gali plačiau papasakoti apie šitą kuro nurašymą?Gal pvz parodytumete smile Pas mus kelios įmonės, važineja kaip išeina, keliones lapu n, sedžiu ir vargstu... smile Ir jeigu įmonės "dalinasi" mašinomis tai sudaryti tiesiog nuomos sutartį, įrašant įsipareigojimą kuro apmokėjimą?
2012-09-10 16:00 Įvairūs » DARBŲ SAUGA » #1090412
Laba diena, nors turbūt jau daug kartų apkalbėta, bet pradėjau dirbti naujoje įmonėje, kurioje darbų saugos absoliučiai nieko nėra isskyrus 4 žurnalus, gal patarsite, o gal kas turite kokių dokumentų man reikia pasirengti, tai nėra visiškai susije su mano kvalifikacija todel šioje sferoje esu gražiai tariant 'žalia", labai busiu dėkinga už suteiktą informaciją.
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui